vbandit Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Sziasztok,a mostani kérdésem az lenne,h valaki tudja hol vannak a jelek a DTL motoron elötöltés beállításához? nem tudom eldönteni,h tul nagy vagy túl kicsi...illetve szerintem túl nagy.... A lényeg,nem tudom hol vannak a jelek amihez pontosan állítanom kellne...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 hali. Képzeljétek voltunk haverral Kocsit nézni (venni) 92-es 11.havi piros kerekseggű 1.7D Indul pöcre. Az egyok résolajcső folyt vagyis engedett emiatt ráfolyt a gázolaj a hengerfej alatt lévő blokk peremére. (kocsi Ford márkaképviseletben van mert beszámított gép. Ára 520e ft) Járatjuk a gépet haver (ő veszi meg) Elment valahova én meg nézem a a motorteret tul tiszta volt de szép nem megmarva semmi minden fényes rajta. A viz meglehetősen alacsony szinten volt kb 1 ujnyi szinten. Látom a 3. porlasztónál pici bugyborékok a hengerfej alol nézegetem a 1-2. között pedig habos folyadék tör elő ennek ellenére meghajtottuk a gépet gyönyörűen megy húz stb fékezéskor ut picit gondolom ez tárcsa mivel 120nál semmi rázás nincs a gépen. (az eladó nem volt ott mert épp uj autokat adott el ugyhogy lehetett hajtani. A lényeg A gépet lealkudtuk 400e ftra ugy hogy uj akksi kerül bele fizetik az eredetiség vizsgát és a szalonban kicserélik a hengerfejtömítést és vállalnak rá 3hó garit is. Szerdán vagy pénteken lehet érte menni :) Szerintem annyit megér a gép ja kaszni rohad a szokásos helyeken jobb-bal hátsó sárvédő egész a küszöbig és a tank beöntő nyílás környéke. De hát ennyi pénzért mit vár az ember... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 A lényeg,nem tudom hol vannak a jelek amihez pontosan állítanom kellne...! A jel a lendkeréken van a váltó felöl, alul. És honnan fogod tudni hogy mikor spriccel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 ...ja kaszni rohad a szokásos helyeken jobb-bal hátsó sárvédő egész a küszöbig és a tank beöntő nyílás környéke. De hát ennyi pénzért mit vár az ember... :) Ha a sárvédőket kicseréli, még mindig jól járt vele (feltéve, hogy a hfejtömítés cseréje megoldja a motorgondokat). Öcsém akar majd egy diesel Caravant venni valamikor nyár vége felé, lehet, hogy akkor a segítségeteket kérem vásárlási tanácsok tekintetében ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Sziasztok,a mostani kérdésem az lenne,h valaki tudja hol vannak a jelek a DTL motoron elötöltés beállításához? nem tudom eldönteni,h tul nagy vagy túl kicsi...illetve szerintem túl nagy.... A lényeg,nem tudom hol vannak a jelek amihez pontosan állítanom kellne...! Az kevés hogy jel ,az adagolóhoz van cél szerszámod? Inikátor óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Aki a DTL-re szerelt Bosch adagoló és kütyüjeinek működésében precízen otthon van elmesélné nekem, hogy mi az a két elektromos vezeték, ami az adagolóra megy ? Illetve csak az egyik, mert a másikat már megfejtettem. Éspedig azt, amelyik azt a szelepet vezérli, ami elzárja a gázolaj útját leállításkor. De a másik vezeték mire megy és mit csinálhat ? Történt ugyanis, hogy ez a vezeték az enyémben egy csatlakozásnál szétesett. Illetve úgy kezdődött, hogy iszonyat kemény dízeles, kerepelő, csattogó hangja lett a motornak, kimondottan szakadt off- golf1, golf2- on hangot produkált napokig. Majd a mai napon meglátva hogy ez a csatlakozás javítást igényel - megcsináltam és hipp-hopp kerepelés csattogás eltűnt, szép DTL-es Opel hang árad belőle. Tehát szerintetek ez mi és mit csinál ? Köszi. Az arra szolgál, h hideg motornál előtöltést állít. Azért lehetett az is, hogy míg nem volt csatlakoztatva csattogott mint egy traktor :blink: Ezt én is csak azért tudom, mert nekem is pár napja leszakadt ez a vezeték és ennek kapcsán nyomoztam ki a mibenlétét B) Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Köszönöm az infót, megint okosabb lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Öszintén szólva,én nem járnék étolajjal,csak biodizellel.Ha megnézed ,hogy mi ül ki az edény szélére is pl.krumplisütés után.. Én beszéltem egy igencsak hozzáértő ürgével,ő azt mondta hogyha kicseréled a tömítéseket az üa.ellátórendszerben ,akkor sem bizti,hogy tartóssan bírná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Én kiprobáltam 20% keveréssel hát nemtudom de most egyenlőre nem járok étolajjal mert 200ft a gázolaj :blink:))) Telnek ujra a hordók B) Ja amugy azért mertem belerakni mert majd ugyis generálozni kell a gépet mivel az olaj lehuző gyűrűm feladta :D( A többi jó de még járok igy vele :D (nem sokáig) Csak most még anyagilag nem élvezem annyira a felujítás gondolatát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Ma meghajtottam a gépet autópályán és eléggé ledöbbentem! 205/50 R15-el 140-nél többett nem tudtam belőle kihozhni,de nem pörgött a mocim nagyon még! Erős a gyanum,hogy a sok városi használattól a katalizátorom el van tömődve! :blink: Vagy az adagolómon kéne állítani? Esetleg előtöltési szöget méressek? De nagyon érik benne a gondolat,hogy elviszem kipuffoshoz és levetettem a katalizátort! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Johnny, hát olyant nem szabad B) Szerintem nézess egy előtöltési szöget, és utánna indulj el az ország másikvége felé, lehetőleg egyenletes tempóban. Ha nem változik, még mindig költhetsz vagyont a kipufra. Nekem sokat segített az a közel öccáz kilóméter a múltkor. Igaz azóta ismét kifúj a kipufogóm. :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Johnny, hát olyant nem szabad B) Szerintem nézess egy előtöltési szöget, és utánna indulj el az ország másikvége felé, lehetőleg egyenletes tempóban. Ha nem változik, még mindig költhetsz vagyont a kipufra. Nekem sokat segített az a közel öccáz kilóméter a múltkor. Igaz azóta ismét kifúj a kipufogóm. :D :blink: Nincs időm (és üa-m) 500km-t egyenletes tempóban autókázni,egyszerűbb kipufoshoz elvinni! Ha nem lesz más ledobom a szar katalizátort és ha lesz pénz veszek rá másikat! Az előtöltési szög ennyire számítana? De ha kisebb lesz az előtöltésem nehezebben fog indulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nagyon sokat számit hogy pontosan kapja az anyagot. Ez erősen befolyásolja a fogyasztást, a füstölést, a teljesítményt és a kipufogóba lerakódó trutyi mennyiségét is. Bár a porlasztócsúcsok is lehetnek okozói, de akkor füstölne is rettenetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nagyon sokat számit hogy pontosan kapja az anyagot. Ez erősen befolyásolja a fogyasztást, a füstölést, a teljesítményt és a kipufogóba lerakódó trutyi mennyiségét is. Bár a porlasztócsúcsok is lehetnek okozói, de akkor füstölne is rettenetesen. Akkor ha a héten lesz időm adagolóshoz viszem,ha ott nem találnak semmit,akkor kipuffos a katalizátor miatt! Köszi Áfonya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 A katalizátort nem kell kivetetni felétlenül... B) én tudok egy jobb megoldást,irj pü-t ha érdekel... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Öszintén szólva,én nem járnék étolajjal,csak biodizellel.Ha megnézed ,hogy mi ül ki az edény szélére is pl.krumplisütés után.. Én beszéltem egy igencsak hozzáértő ürgével,ő azt mondta hogyha kicseréled a tömítéseket az üa.ellátórendszerben ,akkor sem bizti,hogy tartóssan bírná. Csak az a mellék anygból jön, (krumpli, hús), tiszta anyagot használom és tök jól működik. Milyen tömítések? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Na mai fejlemények! Kipuffos 3E-ért leveszi a katit,ha akarom! Felhivtam egyik márkaszervízes ismerőst,azt javasolta hajtsam meg autópályán! Aztán voltam a szerelőmnél,ő gázolajszürőcserét javasolt. Kicseréltük nála,ne tudjátok meg mi volt benne! :D B) Az alján le volt rakodva valamilyen sárga szinű,mint a sárga folyékony szappan,valami anyag! ;) Parafin?Olaj?Víz? :D Felraktam az újat(1100Ft),de nem sokat változott a dolog!Viszont mivel az új szürő szinte üres volt,így beinditottam,be is indult,de csak addig ment míg a csőben volt valamennyi!Leállt!Indítóztam 2x,másodjára elkapta,bár elég vérszegényen,aztán szépen belendült,ahogy feltudta már tölteni a szűrőt! Viszont a szerelőm ekkor kézzel adott neki egy jó nagy gázfröcsöt,akkorát füstölt,hogy csak néztünk és a nagy fordulatnál "lekopogósodott"! Szerinte ez két dologtól lehet: porlasztócsúcs,vagy a katalizátor lefolytása! Szerintem csúcs lesz,mert ha jól elgondolom sok jel erre utal! -hidegen nehezen indul("hugyozik a csúcs") -nagyon hidegben télen,ha elindul egyenetlenül jár az első pár ütemnél -kopogós hang Ezek mind lehetnek csúcs miatt szerintem,mivel tökéletlen az égés,nincs normális porlasztási képe már! Apámmal konzultálva,szerinte ne kinlódjak csúcsbeméretéssel,mégiscsak 160E van már ezekben a csúcsokban,az előző tulaj(egy öreg papa) tuti nem cseréltette ki,valszeg még a gyáriak vannak benne(ez a katalizátorra is igaz),amik már elég strapásak lehetnek! Bosch csúcsot nem ajánlotta a szerelőm,mivel nem tudni,hogy azt most azt a törökök vagy esetleg más gyártotta,kétes a minősége az árához képest! Milyen csúcsot vegyek?Kb mennyi ezeknek darabja? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 NIPPON-DENSO Porlasztócsúcs 5,375,- Ft Erre mitha itt valaki mondta volna,hogy jók! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 hello van egy 95-ös 1.7 DTL F astrám, amely ha a városban sokáig araszolgatok a lámpák miatt (sokat van alapjáraton) akkor a hőfok mutatója a 92C fokról elkezd emelkedni majdnem 100C fokig. 3 vezetékes a ventillátor hőgombája (szerintem az alsó fokozat nem működik). Hogyan lehet megcsinálni azt hogy a felső fokozat bekapcsoljon?? kösssz Előre is köszi a válaszokat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Johnny A denso-ról a topic elején én is olvastam ott találsz róla infót. A katalizátort + ne itt me' ki leszünk kuglizva. B) :blink: Luigi Az elektromosban válaszoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 hello van egy 95-ös 1.7 DTL F astrám, amely ha a városban sokáig araszolgatok a lámpák miatt (sokat van alapjáraton) akkor a hőfok mutatója a 92C fokról elkezd emelkedni majdnem 100C fokig. 3 vezetékes a ventillátor hőgombája (szerintem az alsó fokozat nem működik). Hogyan lehet megcsinálni azt hogy a felső fokozat bekapcsoljon?? kösssz Előre is köszi a válaszokat :blink: Teljesen normális amit az autód csinál, tudtommal 102 foknál kapcsol majd be a második fokozat, addig nem. Viszont igazad van, addig már az első fokozatnak mennie kellene, legtöbbünknek azonabn ez már nem megy, mert egy előtét ellenállás ami felelős az első fokkozatért lepusztult. A hűtőrács mögött található, nem tudom pontosan, de hallomásból több ezer forint egy ilyen kütyü, legtöbbünknek ezért nem megy az első fokozat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 köszi a válaszokat. ha jó idő lesz megkeresem.. :blink: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 köszi a válaszokat. ha jó idő lesz megkeresem.. :blink: :D B) enyémben csoda favorit gomba van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 köszi a válaszokat. ha jó idő lesz megkeresem.. B) :D :D Ved le a hűtőmaszkot, és az akkumulátor felöli részen van az a csatlakozo a karosszériához rőgzítve..,de hogy az előtét ellenállást ki tudd venni,ki kell venni a hűtőventit és a hűtőt hátra kell tolni a motorig... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Na ma megint vannak fejlemények! Ma meló után kiugrottam egy adagolós céghez,elmondtam nekik a problémám! A srác kijött,meghallgatta a mocit és azt mondta elöször menjek el kipuffoshoz,aztán ha nem változik akkor menjek csak hozzájuk vissza,mert ez a moci elég szépen jár ahhoz képest mennyi van benne!(160Ekm) Szal elmentem ma és levetettem a katalizátort! Ha a nap felé fordítom kb egy 5cm-es körön belül átlátni rajta,de ott is vannak eltömödések,na de azon az 5centis körön kivűl totál elvan dugulva! :blink: Most egy csövet raktunk a helyére,de amintlesz lové veszek új katit!(30Egarival) Ettől függetlenül még mindig érik bennem a gondolat,hogy a 4 csúcsot kicserélem,bár az adagolós szerint ezeknek még birniuk kéne!160E még nem a vége! Nippon denso csúcsot tudok jó áron,szerintem ha kicserélem mind a 4-et,rosszat nem teszek vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts