1.7DTL Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Az enyém is szintszabályzos maximum 5bár ha terhelve van én 1.5-el járok és nem eshet a nyomás asszem 0.5 alá. Csak simán tömöritsd be a képeket ugy küld :) Csabi 800-at lehet nem adok érte. Azt hittem olcsobb. Heti képes autó 1.5M felettiben opel astra 94-es szervókormány meg még valami 240.000ft kicsit meg van nyomva a bal eleje de éppen csak ja és dizel. Másik TD fehér asztra(igényes) szokásos légzsák szervokormány stb. 709.000ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Hogy 4 új porlasztócsúcs mikre nem képes... Ma cseréltem porlasztócsúcsot az autómban. Az eddig melegen egy kicsit nehezebben induló, 3-4 főtengelyfordulatra induló autó melegen is pöccre indul. Nemrégen kivettük és megnéztük a porlasztókat, mert kicsit füstölt, melegen nehezebben indult és kicsit zabált a masina. (6,5-7,0 de télen tartósan 7,0-7,2) Hát finoman szólva pisiltek a csúcsok, nem porlasztottak. Rendeltem bele 4 új Bosch csúcsot, meglepődtem az eredményen. Mostmár csak a fogyasztási eredményt kell megvárni és teljesen elégedett leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Hogy 4 új porlasztócsúcs mikre nem képes... Ma cseréltem porlasztócsúcsot az autómban. Az eddig melegen egy kicsit nehezebben induló, 3-4 főtengelyfordulatra induló autó melegen is pöccre indul. Nemrégen kivettük és megnéztük a porlasztókat, mert kicsit füstölt, melegen nehezebben indult és kicsit zabált a masina. (6,5-7,0 de télen tartósan 7,0-7,2) Hát finoman szólva pisiltek a csúcsok, nem porlasztottak. Rendeltem bele 4 új Bosch csúcsot, meglepődtem az eredményen. Mostmár csak a fogyasztási eredményt kell megvárni és teljesen elégedett leszek. A csúcsok általában hidegen pisilnek, de biztos jobb lett a porlasztási kép. Az enyém is szintszabályzos maximum 5bár ha terhelve van én 1.5-el járok és nem eshet a nyomás asszem 0.5 alá. Csak simán tömöritsd be a képeket ugy küld ;) Csabi 800-at lehet nem adok érte. Azt hittem olcsobb. Heti képes autó 1.5M felettiben opel astra 94-es szervókormány meg még valami 240.000ft kicsit meg van nyomva a bal eleje de éppen csak ja és dizel. Másik TD fehér asztra(igényes) szokásos légzsák szervokormány stb. 709.000ft. De akkor miért van 1.5 felettiben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 De akkor miért van 1.5 felettiben? :) Hát mert Opel mindenek felett ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Hát mert Opel mindenek felett ;) ;) ;) igaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Hát mert Opel mindenek felett :lol: :D ;) :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Komolyan ott van benne. Engem elektronikai katasztrofa ért sajna (nem autó) ugyhogy autora nem költök jövö7 en olajcsere és más semmi. vagy 2 honapig lapítás van :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Komolyan ott van benne. Engem elektronikai katasztrofa ért sajna (nem autó) ugyhogy autora nem költök jövö7 en olajcsere és más semmi. vagy 2 honapig lapítás van :) ;) ;) Mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Kicsit késve, de... A csomádiakról én is hallottam már, köszi a telszámot! ;) Sz'al te ajánlod őket? ui.: ezt csak lábujjhegyen kérdem,de merre is van pontosan Csomád..? ;) Itt vannak a képek a vákuum szivattyúról!!! http://kep.tar.hu/luigi61/ ->a galéria (kép)-ben vannak. Remélem ez jó! Ahh, köszi szépen! ;) Úgy látom ez jó lenne nekem. Annyi a különbség, h az enyém fedelén van 1 csonk 1 visszacsapószeleppel, ez megy az adagolóra, a dúsítót szabályozandó. De úgy tűnik, h a felfogatás u.a. sz'al Lvileg rá tudnám tenni az én fedelemet. De hogy is jut6 ez L hozzám...?? :) Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Ide is beirom hogy megválnék (opel acélfelnis) 13-as téligumi garniturámtol felnivel együtt mert nincs kedvem az egyikböl 13-as a másikbol 14-est venni vredistein gumikkal szerintem 1 telet még kibir. Cserébe 14-es felni érdekel (opel acélfelni) Pénteken megyek pestre ha kell valakinek szoljon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 :) Kicsit késve, de... A csomádiakról én is hallottam már, köszi a telszámot! ;) Sz'al te ajánlod őket? ui.: ezt csak lábujjhegyen kérdem,de merre is van pontosan Csomád..? :lol: Ahh, köszi szépen! :D Úgy látom ez jó lenne nekem. Annyi a különbség, h az enyém fedelén van 1 csonk 1 visszacsapószeleppel, ez megy az adagolóra, a dúsítót szabályozandó. De úgy tűnik, h a felfogatás u.a. sz'al Lvileg rá tudnám tenni az én fedelemet. De hogy is jut6 ez L hozzám...?? ;) Üdv. ujjzol Szerintem pontos cim megy postával, költség tied ,a "HÁZ" ára köszönet !!! Üdv :LUIGI ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 NA UJRA itt vagyok..végre vége a motorkiállításnak... ;) Az uj Astramon nem kellett gy.kapscolot cserélni..csak le volt lazulva egy csavar :) Ugyhogy most működik... még kipuffot,szijat, vizpumpát,gázoil szűröt és rádiot kell vennem... A régire meg szombaton volt egy telefon és azota semmi...már nemtudom mit gondoljak...a pénz most nagyon kell odadom bárkinek 350ért csak irassa át...ez már tényleg vicc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 El is felejtettem mondani hogy megvolt a szervópumpa cserém. Jól megszívtam. Két hete cipeltem már magammal, sosem volt időm kicserélni aztán most szombaton jött a baj... Jövök haza a melóból kb 2 km van még hazáig aztán irdatlan vonyítás surrogás szíjcsúszás stb.. Tudtam hogy vége a dalnak... hazaszenvadtem még vele, felnyitom a géptetőt, kiforralta a szervóolajat!!! Nem semmi mi?!! Ilyet még nem láttam. ;) De legalább elmondhatom hogy addig használtam míg lehetett ;) ! Végül is nagy szerencsém volt történhetett volna pesten is és akkor nem biztos hogy hazaérek. Ja meg persze az is szerencse hogy nálam volt már az új.(ja 13-ra alkudtam le). A szerelés részleteivel nem fárasztalak titeket, a lényeg hogy megszenvedtem vele :) De most újra olyan csendes a verda mint új korában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 El is felejtettem mondani hogy megvolt a szervópumpa cserém. Jól megszívtam. Két hete cipeltem már magammal, sosem volt időm kicserélni aztán most szombaton jött a baj... Jövök haza a melóból kb 2 km van még hazáig aztán irdatlan vonyítás surrogás szíjcsúszás stb.. Tudtam hogy vége a dalnak... hazaszenvadtem még vele, felnyitom a géptetőt, kiforralta a szervóolajat!!! Nem semmi mi?!! Ilyet még nem láttam. ;) De legalább elmondhatom hogy addig használtam míg lehetett ;) ! Végül is nagy szerencsém volt történhetett volna pesten is és akkor nem biztos hogy hazaérek. Ja meg persze az is szerencse hogy nálam volt már az új.(ja 13-ra alkudtam le). A szerelés részleteivel nem fárasztalak titeket, a lényeg hogy megszenvedtem vele :) De most újra olyan csendes a verda mint új korában. A régivel mi a szándékod? Remélem nem dobtad ki? Totál meg szorult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 A régivel mi a szándékod? Remélem nem dobtad ki? Totál meg szorult? Tengely elgörbült, égési nyomok, iszonyatos erő kell a tekeréséhez. Ma vitte el a kukás... ;) Lehet ha egy héttel előbb kicserélem akkor még csapágycserével megúszom. Az is volt a tervem hogy berakom a bontottat, megcsináltatom a rosszat azt visszateszem magamnak, aztán továbbadom a hsználtat. De isten nem így akarta :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 (edited) Tengely elgörbült, égési nyomok, iszonyatos erő kell a tekeréséhez. Ma vitte el a kukás... ;) Lehet ha egy héttel előbb kicserélem akkor még csapágycserével megúszom. Az is volt a tervem hogy berakom a bontottat, megcsináltatom a rosszat azt visszateszem magamnak, aztán továbbadom a hsználtat. De isten nem így akarta :) ! Ez megoldva. De hogy nézted meg hogy a tengely hajlott? Módosítva Március7, 2006 : mörfi Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most volt itt egy ember megnézni az autot.... ;) ezen én már csak röhögök...magállapította,h totálkáros és most ő itt kp ben ad 200eFt ot,és akkor én még nagyon jol járok ;) a biztosító többet akart adni érte törötten,de azota 170e et költöttem rá :) nem veszi észre,h én ezzel járok már 1 hónapja..és semmi baja... Ezzel a mozdulattal leengedtem az árát 360 ra a használtauton...de ez a vége..ha nem megy el......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most volt itt egy ember megnézni az autot.... ;) ezen én már csak röhögök...magállapította,h totálkáros és most ő itt kp ben ad 200eFt ot,és akkor én még nagyon jol járok ;) a biztosító többet akart adni érte törötten,de azota 170e et költöttem rá :) nem veszi észre,h én ezzel járok már 1 hónapja..és semmi baja... Ezzel a mozdulattal leengedtem az árát 360 ra a használtauton...de ez a vége..ha nem megy el......... Hát nem irigyellek, nehéz dolog eladni, főleg ilyen autót. Mindenki madárnak akar nézni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ez megoldva. De hogy nézted meg hogy a tengely hajlott? Nem láttam hanem gondolom hogy görbült, mert ahogy nagy nehezen megforgattam órási nyolcasokat írt le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Tegnap végre levizsgázott az ujabb gépem... :) Az észrevételem: a városba 100ig melegedett az auto...most reggel meg mire elérek 35KMre a munkahelyemre még mindig kékbe van...igaz a fűtés egész végig rajta van... lehet termosztát.. a régi autom még a nyári dugokba se melegedett ennyire fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Valamikor cseréltem én is termo moszatot :) 2 fajata van, Dr DTL nem egyforma tartományban dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Tegnap végre levizsgázott az ujabb gépem... ;) Az észrevételem: a városba 100ig melegedett az auto...most reggel meg mire elérek 35KMre a munkahelyemre még mindig kékbe van...igaz a fűtés egész végig rajta van... lehet termosztát.. a régi autom még a nyári dugokba se melegedett ennyire fel... Ugyanez volt mikor én vettem aztán termosztátcsere azóta ######a... Ja és a lényeg! Így hogy kékbe marad jól fűt vagy csak langyika?? Ha nem fűt akkor termosztát, ha viszont fűt lehet hogy csak a vízhőfokmérőd hülyült meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 langyos... a hőfokmérő jo...azt kimértem digitális hőmérővel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 langyos... a hőfokmérő jo...azt kimértem digitális hőmérővel... :) akkor termosztát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Termosztát bizony, de az hogy majdnem 100 fokig engedi felmelegedni az természetes, mert a DTL-nél ilyen magas tartomány számít üzemi hőmérsékletnek. Fűt is olyankor mint a bolond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts