zotya975 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Küzdős lesz megtalálni benne az ECU-t :D Na akkor ott ahol amúgy NORMÁLIS kocsikban az ECU szokott lenne, na pont az mögött van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Egy NORMÁLIS kocsiban az ECU alatt van (vízszintesen tehát) a központi vezérlő, nem mögötte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Van a blokk mögött egy vastag rövid L alakú gumicső, elég tetű helyen, akárhogy húzom meg rajta a bilincset, mindig folyik...de ezt eljátszotta már 2db 1.6-1.7 dízel kadett is, mindegyik ott enged...tiszta x akta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Na akkor ott ahol amúgy NORMÁLIS kocsikban az ECU szokott lenne, na pont az mögött van. :D Kocsikban lehet hogy ott van. Autóba nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Kocsikban lehet hogy ott van. Autóba nem kell :D Tudom szoptam már reggelente nem induló traktorral és hiába dugtam be akárhova a gémkapcsot az Istenért nem mondta meg hogy mi baja. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Tudom szoptam már reggelente nem induló traktorral és hiába dugtam be akárhova a gémkapcsot az Istenért nem mondta meg hogy mi baja. :evilgrin: A ssszemét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Tudom szoptam már reggelente nem induló traktorral és hiába dugtam be akárhova a gémkapcsot az Istenért nem mondta meg hogy mi baja. :evilgrin: Egy új benzinessel mit csinálnál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Egy új benzinessel mit csinálnál? :) Amit mindenki más. Eladná a p.csába, és venne belőle rendes autót, minél kevesebb pohártartóval, és minél kevesebb intelligens sz.rral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Egy új benzinessel mit csinálnál? :) Amit mindenki más. Eladná a p.csába, és venne belőle rendes autót, minél kevesebb pohártartóval, és minél kevesebb intelligens sz.rral :D Talált süllyedt, nem veszek új autót.... :D csak újabbat...egy B Omi caravanra nagyon fáj a szívem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 egy B Omi caravanra nagyon fáj a szívem. :wub: Az igazi pénztemető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Az igazi pénztemető... Tudom, de ha lenne pénzem új autóra akkor inkább ilyet vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 azta hogy ilyen is van??!! http://www.ebay.com/itm/Engine-Diesel-Complete-1-7-Opel-Astra-F-603161-NEW-REMANUFACTURED-/330893168252?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d0ac50e7c&vxp=mtr Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 azta hogy ilyen is van??!! http://www.ebay.com/itm/Engine-Diesel-Complete-1-7-Opel-Astra-F-603161-NEW-REMANUFACTURED-/330893168252?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d0ac50e7c&vxp=mtr Ehhez hasonlót már láttam 17DR-ben is...az ára hajmeresztő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Ehhez hasonlót már láttam 17DR-ben is...az ára hajmeresztő. Tulajdonképpen, ha veszel egy üres kasztnit papírokkal, és beleteszed ezt a motort, kb. reális áron lesz egy vadiúj motorú isuzu dieseled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Tulajdonképpen, ha veszel egy üres kasztnit papírokkal, és beleteszed ezt a motort, kb. reális áron lesz egy vadiúj motorú isuzu dieseled. Ez nem isuzu! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Tulajdonképpen, ha veszel egy üres kasztnit papírokkal, és beleteszed ezt a motort, kb. reális áron lesz egy vadiúj motorú isuzu dieseled. Jó csak nem sok olyan van hogy üres jó állapotú bódé papírokkal de motor nélkül...aki rendbentartja a kasztnit az figyel a motorra is, akinél meg pölö beáll a moci annál a bódé is rozsdahalmaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Ez nem isuzu! ;) Részletkérdés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Jó csak nem sok olyan van hogy üres jó állapotú bódé papírokkal de motor nélkül...aki rendbentartja a kasztnit az figyel a motorra is, akinél meg pölö beáll a moci annál a bódé is rozsdahalmaz. 2011-ben vettem Polly-t. Előtte néztem magyarországi példányokat (is). Pécsen a vásártéren találtam egy fehér facelift utáni ferdehátút. A bódé két légyszarni rozsdapöttöt leszámítva patika, a motor gatya. Jobban füstölt, mint egy étolajos orosz M62 és a betöltőnél szebb füstkarikákat lövöldözött, mint Winnetou... Fél év és generálos lett volna. Ja természetesen 3 hónap műszaki + Koppány-style "kémény" + hűtővizes motorolaj. Ettől függetlenül azt a blokkot eddig hol tartották? Vitrin alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Oda van írva h felújított... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Részletkérdés :P Annyira azért nem...szvsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 jahát "Remanufactured", de hogy van vki aki ilyennel foglalkozik....mikor már lassan IFA közé van besorolva Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 jahát "Remanufactured", de hogy van vki aki ilyennel foglalkozik....mikor már lassan IFA közé van besorolva Mondod ezt te C16NZ-vel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Mondod ezt te C16NZ-vel... :D Hát jah, bagoly mondja verébnek :) ... A C16NZ csak Euro1, viszont az X17DTL Euro2, és kék matrica! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Nem azé mondtam. Pont azé me az enyim má ifa es lassan ez is az lesz... Csak furcsálltam, azon is csodálkoznék ha az enyimből látnék ilyen felújítottat Egyébként sztem az ára nem veszélyes, persze attól függ mi és mire van cserélve nem dízel fikázás akart lenni :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
17dr Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy 17DR em bosch adagolóval, tegnap elkezdte csinálni hogy be krampácsol menet közbe, PL: megyek 50 nel nyomok kb 2-3 centit a gázon és valami érdekes csattogó hangot lehet hallani. ha vissza engedem a gázt a 2-3 centi felét akkor ez megszünik illetve ha állando sebességgel megyek akkor se lehet hallani! Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts