Adam1 Elküldve Február24, 2012 Elküldve Február24, 2012 Ha már motoroknál tartunk szemezgessetek EZZEL egy kicsit:D Kicsit hasonlít az opelban használatosra! :) Igen, ez nem újdonság, a 323-as mazdában is ugyanez az 1,7-es isuzu motor van, mint az opelekben.
KedvesJános Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 ez a harmadik adagoló ami rajta van :D Szóval egy idő után megeszi az adagolót ez tény, de a bontóból 10 körül már kapsz kadett adagolót. Most is az van rajta ugyan úgy megy vele csak azt nem szeretem, hogy hidegindításnál mindig fel kell nyitnom a motorháztetőt és kézzel ráhúzni a dúsítást. Most vettem vaterán új csúcsokat potom 900/db arán Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mit jelentenek a számok rajta? Hali! Érdeklődnék, hogy beszerelted-e már a porlasztócsúcsokat? Ha igen, akkor hogy működnek?
mattix Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! most vettem 1 f-astrat , forgalmiban 17 D van de benne viszont tudtommal az 1,7 TDs van, motorszám nincs a forgalmiban csak motorkód ,nem tudom az alapján tudok-e alkatrészt vásárolni vagy keressem meg a motoron a motorszámot?az hol találom? Köszi elöre is..
Dáwid Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! most vettem 1 f-astrat , forgalmiban 17 D van de benne viszont tudtommal az 1,7 TDs van, motorszám nincs a forgalmiban csak motorkód ,nem tudom az alapján tudok-e alkatrészt vásárolni vagy keressem meg a motoron a motorszámot?az hol találom? Köszi elöre is.. A motorkód a lényeg, de a motorkód, az a motorszám első pár karaktere. A váltó felőli oldalon, a blokk, és a váltó illesztésének a peremény kéne lennie a számnak.
mattix Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 A motorkód a lényeg, de a motorkód, az a motorszám első pár karaktere. A váltó felőli oldalon, a blokk, és a váltó illesztésének a peremény kéne lennie a számnak. Köszi! Gondolom felül...nahát oda nagyon nem látok be elég szűkös na de majd megoldom mert a forgalmiban 6 db szám van sztem azt az okmányiroda adta. viszont 60 kw van beírva..
Dáwid Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Köszi! Gondolom felül...nahát oda nagyon nem látok be elég szűkös na de majd megoldom mert a forgalmiban 6 db szám van sztem azt az okmányiroda adta. viszont 60 kw van beírva.. Nincs az eltakarva elvileg. Sajnos annyira meredek szögből nincs képem a motoromról, de itt bejelöltem, hogy hol van az a perem, ahol a számnak kéne lennie ;) A zárhíd felől nézve, pont feléd áll a perem.
mattix Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Nincs az eltakarva elvileg. Sajnos annyira meredek szögből nincs képem a motoromról, de itt bejelöltem, hogy hol van az a perem, ahol a számnak kéne lennie ;) A zárhíd felől nézve, pont feléd áll a perem. Igen erre tippeltem én is... csak ott a levegő meg a víz cső meg a hővédő lemez ami a blokkot el is takarja. Köszönöm a segítséget http://www.dezmembrarimasini.ro/media/images/original/motor-1-7td-isuzu-tip-tc4ee1-complect-cu-anexe--yrcnSO.jpg ilyen az én motorom is, az a kérdésem hogy mi a különbség a 17DT(TC4EE1) és az X17DT(TC4EE1) között?mert ugy gondolom hogy az enyém vmelyik a kettő közül..csak nem tudom mi a különbség..
mattix Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Igen erre tippeltem én is... csak ott a levegő meg a víz cső meg a hővédő lemez ami a blokkot el is takarja. Köszönöm a segítséget http://www.dezmembra...exe--yrcnSO.jpg ilyen az én motorom is, az a kérdésem hogy mi a különbség a 17DT(TC4EE1) és az X17DT(TC4EE1) között?mert ugy gondolom hogy az enyém vmelyik a kettő közül..csak nem tudom mi a különbség.. Na meg ezen a képen bal oldalt rendes levegőszűrőház van nekem meg egy ugyanekkora zárt üres ház...
alcsaba Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Hali! Érdeklődnék, hogy beszerelted-e már a porlasztócsúcsokat? Ha igen, akkor hogy működnek? igen beszereltem a csúcsot jók csak hát az étolajat nem bírják. 200Km után így néz ki Most elkezdtem kísérletezni. Volt egy felesleges porlasztóházam, fogtam leflexeltem a tűzkarikát róla és úgy tettem vissza. kíváncsi vok fog-e kokszosodni a csúcs. Ha ez se válik be már nem tudok mit kitalálni...
alcsaba Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Nincs az eltakarva elvileg. Sajnos annyira meredek szögből nincs képem a motoromról, de itt bejelöltem, hogy hol van az a perem, ahol a számnak kéne lennie ;) A zárhíd felől nézve, pont feléd áll a perem. te cseréltél rajta hengerfej tömítést?
isi Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Igen erre tippeltem én is... csak ott a levegő meg a víz cső meg a hővédő lemez ami a blokkot el is takarja. Köszönöm a segítséget http://www.dezmembra...exe--yrcnSO.jpg ilyen az én motorom is, az a kérdésem hogy mi a különbség a 17DT(TC4EE1) és az X17DT(TC4EE1) között?mert ugy gondolom hogy az enyém vmelyik a kettő közül..csak nem tudom mi a különbség.. A tiéd ISUZU (japán) turbós motor X17DT (TC4EE1 kódos), van belőle még a német motoros annak a kódja X17DTL és a két szívó: 17D meg 17DR isuzu. Az a fekete doboz egy üllepítő, nincs benne semmi, középen van a légszűrő a szívósornál. Ha eltűnik a motorszám, akkor a forgalmiba azt bökik be, hogy 17DT szerintem az a másik..
Dáwid Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 te cseréltél rajta hengerfej tömítést? Nem volt még megbontva :)
Hjoe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Köszi! Gondolom felül...nahát oda nagyon nem látok be elég szűkös na de majd megoldom mert a forgalmiban 6 db szám van sztem azt az okmányiroda adta. viszont 60 kw van beírva.. Akkor itt. A piros keretben. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ee8610af62cc89ce2463bfaa8132372bee8610af62cc89ce2463bfaa8132372b&kid=1374625&aid=211904
FPepe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 A tiéd ISUZU (japán) turbós motor X17DT (TC4EE1 kódos), van belőle még a német motoros annak a kódja X17DTL és a két szívó: 17D meg 17DR isuzu. Az a fekete doboz egy üllepítő, nincs benne semmi, középen van a légszűrő a szívósornál. Ha eltűnik a motorszám, akkor a forgalmiba azt bökik be, hogy 17DT szerintem az a másik.. A két szívó nem Isuzu (olyan a Corsákban volt) ;)
isi Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 A két szívó nem Isuzu (olyan a Corsákban volt) ;) Az egyik opel, a másik isuzu, mintha úgy rémlene 91'-92'-ig volt sima 17D 57 Le, utána meg lett 60 LE 17DR kóddal, bár nem tudom pontosan, hogy a DR mit jelent, azér írtam az isuzut?:S De akkor azt corsaba+comboba pakolták. Motorkódja pedig valami ilyesmi, ahogy most nézem a neten: 17D (4EE1) x17D. Vectra-ba is van DR. :)
Dáwid Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Az egyik opel, a másik isuzu, mintha úgy rémlene 91'-92'-ig volt sima 17D 57 Le, utána meg lett 60 LE 17DR kóddal, bár nem tudom pontosan, hogy a DR mit jelent, azér írtam az isuzut?:S De akkor azt corsaba+comboba pakolták. Motorkódja pedig valami ilyesmi, ahogy most nézem a neten: 17D (4EE1) x17D. Vectra-ba is van DR. :) Szívóból Isuzu nem volt benne. A DR majdnem ugyan az mint a sima D, csak ződebb. ( kapott AGR szelepet, meg katalizátor van mögötte.)
FPepe Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 Szívóból Isuzu nem volt benne. A DR majdnem ugyan az mint a sima D, csak ződebb. ( kapott AGR szelepet, meg katalizátor van mögötte.) Meg egy plusz terelőgörgő a vezérműszíjnak.
Tiv. Elküldve Március1, 2012 Elküldve Március1, 2012 igen beszereltem a csúcsot jók csak hát az étolajat nem bírják. 200Km után így néz ki Most elkezdtem kísérletezni. Volt egy felesleges porlasztóházam, fogtam leflexeltem a tűzkarikát róla és úgy tettem vissza. kíváncsi vok fog-e kokszosodni a csúcs. Ha ez se válik be már nem tudok mit kitalálni... Talán tankolj gázolajat. :whistle:
alcsaba Elküldve Március2, 2012 Elküldve Március2, 2012 Talán tankolj gázolajat. :whistle: ha 150Ft lenne literje nyugi gázolajat tankolnék! viszont így szenvedek és rettegek az utakon nehogy kiszagolják a fináncok :S
Hullagyali Elküldve Március2, 2012 Elküldve Március2, 2012 szevasztok! lehet h nem a témához tartozik konkrétan de azér megkérdem. Opel astra 1.7D jár a motor, leállítom kiveszem a kulcsot a kocsi meg magától tovább indítózik, akksi leszív. önindítóval van baj? vagy csak a mágnes kapcsolójával? volt már valakinek ilyen baja? előre is köszi
FPepe Elküldve Március3, 2012 Elküldve Március3, 2012 szevasztok! lehet h nem a témához tartozik konkrétan de azér megkérdem. Opel astra 1.7D jár a motor, leállítom kiveszem a kulcsot a kocsi meg magától tovább indítózik, akksi leszív. önindítóval van baj? vagy csak a mágnes kapcsolójával? volt már valakinek ilyen baja? előre is köszi Vagy a gyújtáskapcsolóval...
zotya975 Elküldve Március3, 2012 Elküldve Március3, 2012 Vagy a gyújtáskapcsolóval... Vagy a vészvillogó kapcsolóval. Leglábbis benzinesnél be tud kavarni.
zsemlevonal Elküldve Március3, 2012 Elküldve Március3, 2012 ha 150Ft lenne literje nyugi gázolajat tankolnék! viszont így szenvedek és rettegek az utakon nehogy kiszagolják a fináncok :S Énis sokat megyek de én nem kockáztatom meg az étolajat hogy utána meg kisérletezek milehet a gond
free0228 Elküldve Március3, 2012 Elküldve Március3, 2012 Helló Mindenki Olyan kérdésem lenne,hogy az adagoló csapágyazása kitud-e kopni annyira hogy elhúzza a vezérműszíjat? Tavaly decemberben ledarálta a főtengelytárcsa a szíjat aminek következtében eldobta a vezérlést.:( akkor az adagoló tengelyének a kotyogása okozta állítólag. Komplett motort cseréltem mindennel együtt (adagoló,váltó,turbó.stb),kapott új vezérműszettet,és tegnap néztem h a szíj 1.5cm szélesre elfogyott, szerelő szerint az adagoló tengelye adta meg magát. Lehetséges ez, vagy más is rossz lehet még? szíjcsere megtörtént egyelőre,gates került bele,most várok h eszi-e újra, illetve régi adagolót elviszem megnézetem,felújíttatom.
Recommended Posts