Atommanó Elküldve Május21, 2005 Elküldve Május21, 2005 ... Ha 1 GSI-ből kirántják a katalizátort akkor nem kezdesz itt háborogni, mert az verseny gép ugye? Uff vagy on... Ez most valahogy nem esett jól... :roll: :lol:
mörfi Elküldve Május22, 2005 Elküldve Május22, 2005 Ez most valahogy nem esett jól... :roll: :lol: Bocsi nem jó példát hoztam, nem személyeskedni akartam, semmi de semmi bajom a GSI tulajokkal, SŐT :!:
ivannorbi Elküldve Május28, 2005 Elküldve Május28, 2005 Szevasztok! Egy olajkályhás kérdés: Elég lesz 5 liter motorolaj a cseréhez? A hülye fejemmel csak most néztem meg, hogy ennyit ír a feltöltéshez minimumnak, és csak 5 lityit rendeltem a Gabitól!
bazs Elküldve Május28, 2005 Elküldve Május28, 2005 elégnek kell lennie, de célszerű egy lityit még venned majd, tartalékba...
ujjzol Elküldve Május28, 2005 Elküldve Május28, 2005 elégnek kell lennie, de célszerű egy lityit még venned majd, tartalékba... Én meg úgy jártam, h nagy meglepetésemre, nem volt Lég az 5L! :shock: Tehát én ajánlom a +1L beszerzését, nembeszélve az esetleges utántöltésekről. Üdv.: ujjzol
mörfi Elküldve Május29, 2005 Elküldve Május29, 2005 Szevasztok! Egy olajkályhás kérdés: Elég lesz 5 liter motorolaj a cseréhez? A hülye fejemmel csak most néztem meg, hogy ennyit ír a feltöltéshez minimumnak, és csak 5 lityit rendeltem a Gabitól! A DTL-be nem elég 5l ha szűrőt is cserélsz, márpedig cserélsz :wink: 5.5l kő bele szerintem isuzuba is kö ennyi 8) Más ,érdekes hogy viszonylag senki sem kinlódik műszaki problémákkal, mégis csak jók ezek az oil kályhák :finga: :finga: :finga: :smt023 :smt023 :smt023 :smt041 :smt041
ujjzol Elküldve Május29, 2005 Elküldve Május29, 2005 Hogy lekopogjam, nekem sem volt még eddig semmi komolyabb bajom vele! :smt023 Üdv.: ujjzol
fekosz Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Lukas az olajdeknid? ...esetleg folyik a főtengelyszimeringed? Az én 1.7 dr GL astrám gyári előírása 3,7 liter. Szűrő max 3-4 deci vesz fel, így 4 lityónál nem kell több bele. Ugye az természetes, hogy min-max közéig töltjük! Gyári olajat senkinek nem ajánlom, mert sz@r! Hamar elfárad és stabil 130-140-es utazóban nem biztosít megfelelő kenést! üdv
Danee Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : 7végén mentem Miskolcra M3-on, 130 körül semmi gond nem volt, vizhőfok 90-95 körül. Ha elkezdtem egy hosszabbat előzni, és 140-160 közt mentem egy darabon, a vízhőfok elkezdett állandóan felszaladni a 100-as beosztás fölé. Pirosig nem engedtem.... Aztán fűtés bekapcsol, visszaálltam 130-ra, és visszament a hőfok. Na most mi a baja a kocsinak? Alapjáraton álldogállok, ventillátort bekapcsolja, szóval ez a része a rendeszernek naggyából működik. Egy hete vettem a kocsit, és még nem tudom, milyen hőfoknál kezd el tényleg forrni a viz, stb. Valami 5letetek van? ('95 1.7 Isuzu) Danee
fekosz Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : Szerintem egy termosztát csere mindenképp javíthat a dolgon. Ezt nyugodtan egybekötheted egy hűtővíz cserével. Amennyiben még mindig ugrál a mutatód hol fel, hol le, akkor állj félre (amikor a legmagasabbat mutatja) és nyisd fel a motorháztetőt. Vigyázz, ha forr a víz, megégetheted magad!!! Ha ránézésre semmi nem látszik, fogd meg a hengerfejet felülről, illetve a blokkot oldalról. ÓVATOSAN TEDD,MERT MELG LESZ!!!! Ezzel azt tudod megállapítani, hogy meleg a motorod (üzemi), vagy szét akar repülni, olyan forró. Ha tapintásra jónak tűnik és a víz sem zuborog, valszeg a mutatód játszadozik veled. Amennyiben zuborog a víz, (bár ezt nehezen tartom valószínűnek, ha alacsonyabb fordulaton meg visszaáll és nem melegszik tovább) kezdődő hengerfej gyanúm lehet. Igaz látni kellene pontosan, hogy mikor mit produkál. Írd le részletesebben a problémádat, e előtte tedd meg, amiket leírtam!
Danee Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Amennyiben zuborog a víz, (bár ezt nehezen tartom valószínűnek, ha alacsonyabb fordulaton meg visszaáll és nem melegszik tovább) kezdődő hengerfej gyanúm lehet Köszi, szóval hengerfej gyanum van nekem is. de ennek a megállapítására nincs valami kíméletesebb módszer? Most csak ugy buliból nem szeretném szétkapni a motort...$$$ :lol: Egy ilyen hengerfej problémával(tegyük fel, hogy az :lol: ) kiszámítható a kocsi hátralévő élettartama? konkrét leszek: horváto-i nyaralásnak nekiindulnátok vele.... ?
mörfi Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Köszi, szóval hengerfej gyanum van nekem is. de ennek a megállapítására nincs valami kíméletesebb módszer? Most csak ugy buliból nem szeretném szétkapni a motort...$$$ :lol: Egy ilyen hengerfej problémával(tegyük fel, hogy az :lol: ) kiszámítható a kocsi hátralévő élettartama? konkrét leszek: horváto-i nyaralásnak nekiindulnátok vele.... ? Pukadozó beton kemény víz cső= hengerfej, mocskos hűtővíz oil úszkál benne = hengerfej , erős terhelésnél hirtelen melegedő motor = hengrfej. Én először a következőt játszanám el, alapon járat venti kapcsol megjegyez hogy hol, megnézném mennyire kemény a víz cső, különösebb erőködés nélkül össze kell tudnod nyomni. De valszeg hengerfejes a vas, ugyanis a menetszélnek nem szabadna engedni hogy a víz felforjon. Esetleg a hűtő is koszos lehet, vízköves. Viszont állítólag max 1bar nyomás lehet a hűtő rendszerbe, de sajnos ezt nem tom pontosan :oops: Mondjuk én kb fél évet jártam úgy hogy szivárgott a hengerfej alól a víz, de a két dolog között van 1 kis különbség. Általában nem a hengerfej tömítés ég ki hanem ugye gát repedés keletkezik, ha nem ütöd nem hajtod sokáig elmegy hiszen majd minden öreg dizil gátas csak épp :wink: en nemtudja a gazdája. :wink:
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Szevasztok! Motor forumba irtam az alábbi gondomat, de ugy nézem elsüllyedt, anélkül, hogy megkaptam volna a magamét :lol: szóval megkérdezem tőletek is : Nekem is ez volt és termosztát csere lett belőle ...
mozdvez Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Sziasztok! A Hűtőfolyadék mivel nyomás alatt áll, (Kb:1,5 bar) kb 110 C környékén kezdene el felforrni. De mivel a hűtőfolyadék tartalmaz sok sok összetevőt ami még emeli egy kissé a forráspontot, Ezért csak 115 C Környékén forr fel. Többek között ezért is fontos, a "sapka" megfelelő működése és, hogy nyáron is bekevert, megfelelő, minőségü folyadék legyen a rendszerben. Egyebek mellett, ez a folyedék akadályozza meg az alumínium részeken a korrozíót, és némely tipusnál, még a szivattyút is ez keni. Egyébként érdemes egy új termosztátra beruházni, mivel kb 1800Ft, a gyári hűtőfolyadék, pedig 1000 ft/lit körül mozog. A hűtőfolyadékot előírás szerint, 2 évente cserélni kellene. Mivel elveszti a korróziógátló szerepét... Na jó, persze én sem így csinálom :wink: Üdv.
Danee Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 OK, minden 5letet köszi, Tehát termosztátot cserélem, az ok, de aluminium hűtő van a kocsin, és állítólag ebbe nem illik :?: betölteni bármilyen T...o gazdaságos hűtőfolyadékot. Mi mehet bele szerintetek? Danee
greg Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Én a -70 fokos shell cuccot használom. Az biztos jó 3 évig is (bár még olyan sokáig csak egy autóm volt meg) ha nem jön össze a csere kettőnél. Drága, de valahogy nem olyan híg mint sok más -70 fokos, így szerintem abban nyugodtan megbízhatok. És -25-re keverve más nem is olyan egetverő a különbség árban. Végülis 1-2-3 évente 3-4 ezer kibírható. Én sem mindig ezt használtam, és egy év után rozsdás volt a folyadék, míg ezzel nem.
mozdvez Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Szia! Én a Teve utcában vettem az Csergö-nél. Gyári koncentrátumot. Sajnos arra nem tudtak választ adni, hogy desztillált vízzel, vagy csapvízzel kell-e keverni. De szerencsére Nem kis utánnajárással, az importőrtől megtudtam, hogy desztillált vizes. Mivel van olyan folyadék amihez kimondottan csapvíz kell, mert csak azzal fejti ki rendesen a hatását. Amit most kapni fogsz az piros színű. Ezt nem lehet a kék színü folyadékkal keverni amit régebben tettek gyárilag az autókba, mivel nem szeretik egymást. Holnapra megírom ide a keverési arányt is kimondottan az autódhoz, és a szükséges mennyíséget, is. Ha kérdésed lenne, arra negyon szívesen válaszolok ha tudok. Üdv!
opeltds Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem a tds-esekhez netek mennyi idő alat van 100-on nem gyári hanem mért érték! 1,2,3 max sebeség nektek nincs megpiszkálva az adagoló én most szertném! ha valik tudja hogy hol kell akor nyugotan irjon! nekem vannak ötleteim az adagolon a gázgar egy lemezre csatlakozik ez a lemez a tengelyel és egy csavaral ven rögzitva ahoz a lemezhez ami az adagoloba megy és ezen kéne álítani hoyg nagyobat rántson!! szerintem de monták már azt is hogy álítsak a gázbovdennen de ugy a gázpedál utja csökken ezáltal nem megy jobban csak megnő az alpjárat! :lol: ha valiki tud segíteni nyugotan szoljon!! elöre is köszike! Nekem 4,5 liter oil ment bele és oil szüröt is cseréltem! császtok!
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Szerintem a füstcsavaron kell állítani DE ÉSSZEL! Én is azon állítottam most megy is mint a szellő :twisted: de többet is zabál picivel :lol:
fekosz Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Szia! Én a Teve utcában vettem az Csergö-nél. Gyári koncentrátumot. Sajnos arra nem tudtak választ adni, hogy desztillált vízzel, vagy csapvízzel kell-e keverni. De szerencsére Nem kis utánnajárással, az importőrtől megtudtam, hogy desztillált vizes. Mivel van olyan folyadék amihez kimondottan csapvíz kell, mert csak azzal fejti ki rendesen a hatását. Amit most kapni fogsz az piros színű. Ezt nem lehet a kék színü folyadékkal keverni amit régebben tettek gyárilag az autókba, mivel nem szeretik egymást. Holnapra megírom ide a keverési arányt is kimondottan az autódhoz, és a szükséges mennyíséget, is. Ha kérdésed lenne, arra negyon szívesen válaszolok ha tudok. Üdv! Én nem vennék a csergőben semmit, szerintem drága,igaz ez az én véleményem és tapasztalatom! PartsNet Kft. (Pongrácz Ferenc) tudtok olcsón gyári alkatrészeket venni! Megbízható a srác és segítőkész. Bátran merem ajánlani!!! :arrow: mail: info@partsnet.hu :arrow: Tel: 06/1-453 3635
fekosz Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Én a -70 fokos shell cuccot használom. Az biztos jó 3 évig is (bár még olyan sokáig csak egy autóm volt meg) ha nem jön össze a csere kettőnél. Drága, de valahogy nem olyan híg mint sok más -70 fokos, így szerintem abban nyugodtan megbízhatok. És -25-re keverve más nem is olyan egetverő a különbség árban. Végülis 1-2-3 évente 3-4 ezer kibírható. Én sem mindig ezt használtam, és egy év után rozsdás volt a folyadék, míg ezzel nem. Én az enyémbe ROWE fagyálló konc.raktam (kék színű) A ROWE hungary kizárólagos forgalmazója is ezt ajánlotta. Neki most vectrája van, de előtte f astrája volt. Nekem bejött. 1 Liter 1150 Ft. Részletes infó és elérhetőség: 1084 Budapest, Auróra u. 37-39 – Tel.: 210-3344 Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8-18h
mörfi Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem a tds-esekhez netek mennyi idő alat van 100-on nem gyári hanem mért érték! 1,2,3 max sebeség nektek nincs megpiszkálva az adagoló én most szertném! ha valik tudja hogy hol kell akor nyugotan irjon! nekem vannak ötleteim az adagolon a gázgar egy lemezre csatlakozik ez a lemez a tengelyel és egy csavaral ven rögzitva ahoz a lemezhez ami az adagoloba megy és ezen kéne álítani hoyg nagyobat rántson!! szerintem de monták már azt is hogy álítsak a gázbovdennen de ugy a gázpedál utja csökken ezáltal nem megy jobban csak megnő az alpjárat! :lol: ha valiki tud segíteni nyugotan szoljon!! elöre is köszike! Nekem 4,5 liter oil ment bele és oil szüröt is cseréltem! császtok! Hagydmár békén a gázkart, ez nem csuzli hogyha jobban kihúzom messzebre visz. Az adagolón van a füst csavar azon kell állítani, de mint már írtam füst határra , valamint mivel isuzu emeljél a turbó nyomáson.
Tom Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Én az enyémbe ROWE fagyálló konc.raktam (kék színű) A ROWE hungary kizárólagos forgalmazója is ezt ajánlotta. Meglepő... :lol: :lol:
mozdvez Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Danee! A te autódba 6,8liter folyadék kell. Ha a gyári koncentrátumnál maradsz, akkor azon nincs keverési arány. Íme az amit a gyár mond: -30 C Koncentrátum:3 lit Deszt víz: 3,8lit -40 C Koncentrátum:3,5lit Deszt víz:3,3lit Az 1,7; 1,8; 2,0 literes motorok hűtőrendszere saját magát légteleníti a felmelegedés alatt. Ennek érdekében amikor feltöltötted, járasd addig a motort amíg a termosztát ki nem nyit. Ez 92 C kezdődik, és 107 C nyit ki teljesen. Arról veszed észre, hogy a hűtőtől elmenő alsó cső is meleg lesz. Ekkor még járatni kell egy kicsit, és ha szűkséges utántölteni. De ezt óvatosan mert a "sapka" levételénél megégetheted magad... Üdv!
Danee Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 köszi mozdvez, de majd figyelem a szintet is :lol: Amugy ezek a folyadékok a külön csináltatott (nem gyári)aluminium hűtőmbe is betölthetőek? Itt a lúgos és savas hatásra gondolok? -mint kémiai analfabéta... Danee
Recommended Posts