toydolls Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Jó lenne látni konkrétan ez hol is van a blokkon. A hűtő mögötti részen, ahol a nívó pálcától balra, ha szemben állunk a blokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 A hűtő mögötti részen, ahol a nívó pálcától balra, ha szemben állunk a blokkal. Olaj vagy víztérhez vezet a lyuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Olaj vagy víztérhez vezet a lyuk? Fagydugó? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Fagydugó? B) Szerintem az nagyobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 A hűtő mögötti részen, ahol a nívó pálcától balra, ha szemben állunk a blokkal. Nem olajhűtőhöz menne onnan egy cső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nem olajhűtőhöz menne onnan egy cső? Vagy a turbó olajvisszafolyója.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Vagy a turbó olajvisszafolyója.... A turbó visszafolyó, az hátul van, annak a csatlakozása meg is van. A szóban forgó "lukban" nincs menet, de van egy Ó gyűrű tömítésnek, és a luk fölött van még egy menetes furat, amivel lehet rögzíteni az oda való valamit! A luk környékén van még a szervó szivattyú felfogatása, és az olajszintjelző bemenete. Remélem, elég jól körül írtam..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Azt hiszem, megvan az oda való alkatrész, aminek Crank Sensor a neve, és a Vauxhall motorokban alkalmazták, '98-tól. De ha tud valaki még valamit hozzáfűzn, szívesen veszem! B) Csak gondoltam, megosztom, hátha van aki hasonló gondal küzdött már, vagy majd fog küzdeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Azt hiszem, megvan az oda való alkatrész, aminek Crank Sensor a neve, és a Vauxhall motorokban alkalmazták, '98-tól. De ha tud valaki még valamit hozzáfűzn, szívesen veszem! B) Csak gondoltam, megosztom, hátha van aki hasonló gondal küzdött már, vagy majd fog küzdeni! Milyen td? 82 pacis, vagy a német 68-as? :) meg tudom nézni neked mindkettőt! (van mindkét fajta itthol) Hogy nekem ott mi is van! Csak kéne egy másik kép, hogy tudjak tájékozódni, hogy hol is van ez a lyuk, nemigazán látok így bele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Milyen td? 82 pacis, vagy a német 68-as? :) meg tudom nézni neked mindkettőt! (van mindkét fajta itthol) Hogy nekem ott mi is van! Csak kéne egy másik kép, hogy tudjak tájékozódni, hogy hol is van ez a lyuk, nemigazán látok így bele! :D A német fajta, 68 lóval. Alyuk, az meg a szervó szivattyú felfogatása mellett van jobbra. Amúgy, ez egy '99-es Vauxhall blokk, ami Opel, vagy valami ilyesmi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Minek a crank sensor egy dízelbe? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Minek a crank sensor egy dízelbe? B) Hát hogy az ECU felhasználja az adatait :) Nehogy bevillanjon a check-engine :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát hogy az ECU felhasználja az adatait :D Nehogy bevillanjon a check-engine B) Ne kérdezzétek, kell bele, és kész! :) Spec, az enyémben nincs hova bekötni a visszajelzőt, így nem kell bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 A német fajta, 68 lóval. Alyuk, az meg a szervó szivattyú felfogatása mellett van jobbra. Amúgy, ez egy '99-es Vauxhall blokk, ami Opel, vagy valami ilyesmi! B) Holnap megnézegetem a Dtl-en! :) Majd jelentkezem! Ha alulról lefotózom, az neked úgy jó lesz? szervó környékén? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Holnap megnézegetem a Dtl-en! :( Majd jelentkezem! Ha alulról lefotózom, az neked úgy jó lesz? szervó környékén? B) Nem tudom, hogyan lenne a legjobb a kép, de biztos jó lesz ahogy le bírod fényképelni. :D És nagyon szépen megköszönöm a segítséged!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nem tudom, hogyan lenne a legjobb a kép, de biztos jó lesz ahogy le bírod fényképelni. :) És nagyon szépen megköszönöm a segítséged!!! :( Nah csináltam pár képet! nézegesd meg, nem tudom pontosan, hogy ilyesmire gondoltál-e! Kicsit sötétek a képek, de azért látszik valami... remélem! :) Itt nekem is van egy lyuk! Kicsit más... Rádöbbentem, hogy elég olajos az alja a motornak. B) :D Itt a szervószivattyú körül van gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szevasztok! Olyan kérdésem lenne itt a szakikhoz, hogy hogy gyárilag van-e tűzkarika a porlasztócsúcs alatt a szívó 1.7D (motorkód: 17DR) 1994-es Astrámba? Csak azért kérdezem, mert már többször kiszedtem a csúcsokat és nem találtam a tűzkarikát. adagolóstól megkérdeztem azt mondta, hogy ezeknek beépített tűzkarikájuk van és nem kell bele külön venni. viszont nézegettem a gépkönyvet és ott határozottan mutatja, hogy van benne. Kérem valaki homályosítson már fel hogy akkor hogy is van ez? Na meg azt is elárulhatnátok, hogy tulajdonképp minek az oda? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Tegnap elő kellett venni a Nokiás dobozomat! A turbómat kellett cserélni. Egy éve került bele egy bontott, 35000-ért, ami eddig bírta! Most hosszas filózás után, felújítottat rendeltem a Turbo-Tec nevű győri cégtől. 2 év garit adtak rá, futárral ingyen küldték el, és kérték ugyanabba a dobozba a régit. A szerelőnek pecséttel kellett igazolni, hogy szakszerűen be lett szerelve. Ha hasonló bajotok van, és fáztok a bontottól, akkor tudom ajánlani őket! Korrektek voltak! Az ár persze eléggé megviselte a családi költségvetést! Maga a turbó 95+ ÁFA volt, meg a tömítőkészlet még 5+ ÁFA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Tegnap elő kellett venni a Nokiás dobozomat! A turbómat kellett cserélni. Egy éve került bele egy bontott, 35000-ért, ami eddig bírta! Most hosszas filózás után, felújítottat rendeltem a Turbo-Tec nevű győri cégtől. 2 év garit adtak rá, futárral ingyen küldték el, és kérték ugyanabba a dobozba a régit. A szerelőnek pecséttel kellett igazolni, hogy szakszerűen be lett szerelve. Ha hasonló bajotok van, és fáztok a bontottól, akkor tudom ajánlani őket! Korrektek voltak! Az ár persze eléggé megviselte a családi költségvetést! Maga a turbó 95+ ÁFA volt, meg a tömítőkészlet még 5+ ÁFA. :D Ennyiért vehettél volna egy donort! És még ki is tudtál volna árulni beléle sok mindent amit nem hagytál volna meg magadnak! Pl ezt! ugyanennyit egy az egyben kiárultál volna alkatrészenként, vagy felraktad volna turbó nélkül az egészet, ha nem akartál volna bajlódni vele. B) Az enyémnek ha valami nyűgje lesz, tuti kapja a donort. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 :D Ennyiért vehettél volna egy donort! És még ki is tudtál volna árulni beléle sok mindent amit nem hagytál volna meg magadnak! Pl ezt! ugyanennyit egy az egyben kiárultál volna alkatrészenként, vagy felraktad volna turbó nélkül az egészet, ha nem akartál volna bajlódni vele. B) Az enyémnek ha valami nyűgje lesz, tuti kapja a donort. :) Éppen mondani akartam, de én mindenre azt mondom hogy ennyiért autót vettem volna, és már nem veszik komolyan :( :) A piros meg höh :) kicsit áákuddni kéne belőle, de akkor jöhet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Éppen mondani akartam, de én mindenre azt mondom hogy ennyiért autót vettem volna, és már nem veszik komolyan :) :) A piros meg höh :) kicsit áákuddni kéne belőle, de akkor jöhet :) Ha pöccös a moci, még nekem is kéne... 135 nem olyan sok egy jó donorért. (a DTL drágább mint az isuzu, csak nem tudom miért :( ) Neked meg éppen jó lenne (rendszám át oszt jóvan :D B) , persze ilyet nem csinálunk :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ha pöccös a moci, még nekem is kéne... 135 nem olyan sok egy jó donorért. (a DTL drágább mint az isuzu, csak nem tudom miért B) ) De a bódéba azért bele tudok kötni egy pár-tízezernyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 De a bódéba azért bele tudok kötni egy pár-tízezernyit :D Meg kell próbálni alkudni! :) ez tiszta sor! az 16nz-t 75 helyett 65be (hazahozatal 5e sógorral trailerrel, az isuzut 60 helyett 48ba hoztam el, hazahozatal 4 l gázolaj + rendszámcsere :( ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Meg kell próbálni alkudni! :( ez tiszta sor! az 16nz-t 75 helyett 65be (hazahozatal 5e sógorral trailerrel, az isuzut 60 helyett 48ba hoztam el, hazahozatal 4 l gázolaj + rendszámcsere :) ! B) Ezzel csont nélkül hazajönnék ha rendben van a gép, Piros is, caravan is, dízel is, mélyebbre meg úgyse megy :) Már csak 80 ropi kéne hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezzel csont nélkül hazajönnék ha rendben van a gép, Piros is, caravan is, dízel is, mélyebbre meg úgyse megy :D Már csak 80 ropi kéne hozzá B) Jó neked, nekem "csak" 135 híjja van! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts