J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ma reggel megint odaba...ott a hideg az autónak. Pedig az akksi ki volt véve és tegnap fel is töltöttem fullra. Nem is azzal volt a probléma, mert tekerte szépen az önindítót, de egyszerűen nem akart beröffenni. Aztán persze végül az akksi is megadta magát. Nagyon idegesít most már ez a dolog. Áprilisban lesz műszakis a kocsi, de lehet, hogy inkább fölgyújtom addig. Qrvára nincs most kedvem 30e-t kiadni adagoló felújításra... Izzítás biztos ok?Megmérted?
pebe Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Izzítás biztos ok?Megmérted? Nem mértem még, de már nincs is kedvem. Otthon nincs műszerem, a melóhelyen meg nem volt alkalmam mostanában.Komolyan mondom, hogy ilyenkor teljesen elmegy a kedvem az egész szarakodástól. De ma azért hazaviszem a multimétert. A mérést, hogy végezzem? Tudom, ha ennyire nem vagyok képben akkor inkább sehogy, de azért csak megpróbálnám :lol:
astrásgyerek Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ma reggel megint odaba...ott a hideg az autónak. Pedig az akksi ki volt véve és tegnap fel is töltöttem fullra. Nem is azzal volt a probléma, mert tekerte szépen az önindítót, de egyszerűen nem akart beröffenni. Aztán persze végül az akksi is megadta magát. Nagyon idegesít most már ez a dolog. Áprilisban lesz műszakis a kocsi, de lehet, hogy inkább fölgyújtom addig. Qrvára nincs most kedvem 30e-t kiadni adagoló felújításra... Az akku gond nekem is megvolt, szerintem a levegősödést is nézd meg... Nekem az volt a gond.. mire elkapta volna lemerült az akku. B) Dadogva indult, és nagyon nehezen... Sziasztok tudom sokszor volt téma de konkrétan leirva nem találtam dolgokat, azt szeretném kérdezni hogy cserélt e már valaki Dtl motort isuzusra, mit kel megvegyek a motorhoz hogy beépithesem, mire kell különösen vigyáznom hogy belehesen épiteni, kérem olyan segítsen aki tényleg csinált ilyesmit, előre is köszönök bármilyen választ-Tiszta utat mindenkinek Nem olyan nagy projekt, mint ha benzinesre váltanál... :lol: Computer nem kall, az biztos! :D :D :D
pebe Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az akku gond nekem is megvolt, szerintem a levegősödést is nézd meg... Nekem az volt a gond.. mire elkapta volna lemerült az akku. :lol: Dadogva indult, és nagyon nehezen... Pont ez van nálam is, de hol az anyjában levegősödhet? A szűrő és az adagoló közé már tettem visszacsapót.
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Pont ez van nálam is, de hol az anyjában levegősödhet? A szűrő és az adagoló közé már tettem visszacsapót. Tegyél a szűrő és az adagoló közé átlátszó csövet, pár forint barkácsáruházban. Azon látni fogod fellevegősődik-e. Izzítás méréséhez: Gyújtást adsz, majd (mivel az izzítógyertyák párhuzamosan vannak kötve) így ráteszed a piros kábelt az egyik gyertya végére, másikat a testre és elvileg ott 12V-ot kellene mérned 30-40mp-ig.
ambruzsg Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Tegyél a szűrő és az adagoló közé átlátszó csövet, pár forint barkácsáruházban. Azon látni fogod fellevegősődik-e. Izzítás méréséhez: Gyújtást adsz, majd (mivel az izzítógyertyák párhuzamosan vannak kötve) így ráteszed a piros kábelt az egyik gyertya végére, másikat a testre és elvileg ott 12V-ot kellene mérned 30-40mp-ig. Az a baj hogy attól még nem tudja hogy áram is folyik e... Persze első körös ellenőrzésnek jó! Le kell venni a sínt ami közösíti a gyertyákat és árammérő állásban az akksiról megtáplálni őket egyesével. Persze ez sem garantálja hogy a megfelelő módon működnek, de a szakadtakat hamar ki lehet szúrni. Na meg persze célszerű 20A-es méréshatárú műszerrel mérni!
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az akku gond nekem is megvolt, szerintem a levegősödést is nézd meg... Nekem az volt a gond.. mire elkapta volna lemerült az akku. :lol: Dadogva indult, és nagyon nehezen... Pont ez van nálam is, de hol az anyjában levegősödhet? A szűrő és az adagoló közé már tettem visszacsapót. Nekem 1 adagolós mondta nemrég,hogy a szűrő gumigyűrűjénél is tud levegőt szívni,mert ezek a szar után gyártottak nem jól vannak összepréselve.Több ilyennel is találkozott már.Most nekem gyári minőségű van rajta.Az átlátszó cső jó ötletnek tűnik.1 próbát megér.
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az a baj hogy attól még nem tudja hogy áram is folyik e... Persze első körös ellenőrzésnek jó! Le kell venni a sínt ami közösíti a gyertyákat és árammérő állásban az akksiról megtáplálni őket egyesével. Persze ez sem garantálja hogy a megfelelő módon működnek, de a szakadtakat hamar ki lehet szúrni. Na meg persze célszerű 20A-es méréshatárú műszerrel mérni! Ezt én is tudom, de neki ez is küldetés lesz! :lol:
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nekem 1 adagolós mondta nemrég,hogy a szűrő gumigyűrűjénél is tud levegőt szívni,mert ezek a szar után gyártottak nem jól vannak összepréselve.Több ilyennel is találkozott már.Most nekem gyári minőségű van rajta.Az átlátszó cső jó ötletnek tűnik.1 próbát megér. Nekem a szűrőfejnél szívott falsot, egy réz tömítésnél...kiszedtem,kompresszorral megnyomtam és vödör vízbe raktam...rögtön látszott hol a baj....
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az a baj hogy attól még nem tudja hogy áram is folyik e... Persze első körös ellenőrzésnek jó! Le kell venni a sínt ami közösíti a gyertyákat és árammérő állásban az akksiról megtáplálni őket egyesével. Persze ez sem garantálja hogy a megfelelő módon működnek, de a szakadtakat hamar ki lehet szúrni. Na meg persze célszerű 20A-es méréshatárú műszerrel mérni! Az utóizzítás gyertya függő,vagy relé???
astrásgyerek Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az akku gond nekem is megvolt, szerintem a levegősödést is nézd meg... Nekem az volt a gond.. mire elkapta volna lemerült az akku. :lol: Dadogva indult, és nagyon nehezen... Pont ez van nálam is, de hol az anyjában levegősödhet? A szűrő és az adagoló közé már tettem visszacsapót. Én átcserélgettem a bilincseket, amik vannak rajta, és amikhez hozzáfértem. Azóta sokkal jobb lett, de hogy pontosan hol volt a probléma azt nem tudom... B) Ja és amikor nincs valami téliesítőm a gázoljaban (pl: benzin, vagy mit én használok: Spuri) Akkor is sokkal rosszabbul indul. :D főleg -10 alatt...
astrásgyerek Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az utóizzítás gyertya függő,vagy relé??? Relé.
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én átcserélgettem a bilincseket, amik vannak rajta, és amikhez hozzáfértem. Azóta sokkal jobb lett, de hogy pontosan hol volt a probléma azt nem tudom... :D Ja és amikor nincs valami téliesítőm a gázoljaban (pl: benzin, vagy mit én használok: Spuri) Akkor is sokkal rosszabbul indul. :lol: főleg -10 alatt... Most én is spuri-val nyomom,2 hete kb.Kíváncsi leszek az eredményre.
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ezt én is tudom, de neki ez is küldetés lesz! B) :lol: :D De mocsok vagy. :D
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 :lol: :D De mocsok vagy. :D Nomen est omen! :D Egyébként ő maga írta, hogy nem vágja, hogyan is kell mérni... B)
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Relé. Utána meg gyertya :lol: (ha a nem utóizzításra kitaláltat használják rá, akkor rövid időn belül elő-izzítani sem fog :D )
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Utána meg gyertya :lol: (ha a nem utóizzításra kitaláltat használják rá, akkor rövid időn belül elő-izzítani sem fog :D ) Csak azért kérdeztem mert,nekem 2 ami benne van tipó-ból való és nem tudom hogy abba milyenek vannak.Ingyé vót B) :D De hétvégén megnézem őket 1essével.
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Csak azért kérdeztem mert,nekem 2 ami benne van tipó-ból való és nem tudom hogy abba milyenek vannak.Ingyé vót B) :D De hétvégén megnézem őket 1essével. Monnyuk azé' lehet hogy illene legalább egy "éves-garnitúrát" beletenni :lol: 4 darab egyforma, új, ócó. 1200-ért láttam párban a múltkor. Évente úgyis kuka, de minden ősszel 2400-at rákölteni, és beletekerni, azért nem egy nagy ütés anyagilag szerintem :D (viszont legalább egyformák, belevalók, és ha évente egyszer úgyis csere van, akkor be sem rohadnak :D )
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Monnyuk azé' lehet hogy illene legalább egy "éves-garnitúrát" beletenni :lol: 4 darab egyforma, új, ócó. 1200-ért láttam párban a múltkor. Évente úgyis kuka, de minden ősszel 2400-at rákölteni, és beletekerni, azért nem egy nagy ütés anyagilag szerintem :D (viszont legalább egyformák, belevalók, és ha évente egyszer úgyis csere van, akkor be sem rohadnak B) ) 1200-ért amit veszel az olyan is,szerintem.6.éve van nálam a verda,és csak az a 2 lett cserélve benne eddig.Ez egész jó arány szerintem.De a hétvégén szándékomban áll kicserélni egyformára mindet.Mert ugye hidegek vannak mostanság :D :D
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 1200-ért amit veszel az olyan is,szerintem.6.éve van nálam a verda,és csak az a 2 lett cserélve benne eddig.Ez egész jó arány szerintem.De a hétvégén szándékomban áll kicserélni egyformára mindet.Mert ugye hidegek vannak mostanság :D B) Nem is bírnak egy évnél többet, de nem is cél. Leírtam hogy miért nem :lol: (de azt ne mondd hogy a tipo-ból kiesett jobb mint az ócó, mert kinyitom az egr szelepedet :D :D )
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem is bírnak egy évnél többet, de nem is cél. Leírtam hogy miért nem :lol: (de azt ne mondd hogy a tipo-ból kiesett jobb mint az ócó, mert kinyitom az egr szelepedet :D :) ) Neeeeem mondom,dehogy is! :D :D Pont azért akarom kicserélni őket mert nem egyformák.EGR kivégezve :D B) :D
gabchee Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Neeeeem mondom,dehogy is! :D :D Pont azért akarom kicserélni őket mert nem egyformák.EGR kivégezve :lol: :D B) Megtörtént a csere.Kapott 4 zsír új UNIX-os gyertyát.A honlapjukon azt írták hogy 2 év gari van rá.Be ronygyoltam a boltba és gyorsan közöltem vele ,hogy 4 UNIX-os gyertya kéne nekem,mert arra 2 év gari van.Gyorsan felvilágosított hogy ez csak kamu.Mondom ######a.De ha már itt vagyok,és nagyon-nagyon dicsérte mondom kipróbáljuk.Reggel(5.00) kiderül,hogy hogy sikerült-e javítani rajta.Szerintem csak jobb lehet!Volt benne 1 Bosch,1 Iskra és 2 Beru.Ráadásul még a méretük sem volt egyforma.
erobi82 Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Megtörtént a csere.Kapott 4 zsír új UNIX-os gyertyát.A honlapjukon azt írták hogy 2 év gari van rá.Be ronygyoltam a boltba és gyorsan közöltem vele ,hogy 4 UNIX-os gyertya kéne nekem,mert arra 2 év gari van.Gyorsan felvilágosított hogy ez csak kamu.Mondom ######a.De ha már itt vagyok,és nagyon-nagyon dicsérte mondom kipróbáljuk.Reggel(5.00) kiderül,hogy hogy sikerült-e javítani rajta.Szerintem csak jobb lehet!Volt benne 1 Bosch,1 Iskra és 2 Beru.Ráadásul még a méretük sem volt egyforma. UNIXos gyerta???? jáááááj. vagyis ez a véleményem, de csak azért mert a saját bőrömön tapasztaltam a "minőségét". Történt ugyanis, hogy kiment egy gyertyám. Bementem a boltba ideadta ezt a fehér dobozos noname UNIX cuccot. Mondom veszek kettőt, sose lehet tudni. Tán az egész került 2080ft-ba jórégen. Hazajövök szétbontom a sínt. Jut eszembe az 1es hengerbe kellett, mindenki tudja milyen jó azt kiszedni az adagoló miatt. Betekertem majd mikor a vezetéket kötöttem rá, és húztam volna meg a csavart ha jól emléxem 8as kulccsal elkezdett forogni az egész fűtőbetét.Pedig aki cserélt már ilyet jól tudja hogy ott ám erőt kifejteni elég nehéz. Kiszedtem a hengerfejből. Nah mondom mégjó hogy kettőt vettem. Beteszem a másikat, húzom meg a elektromos kötést, hát az is elkezdett lötyögni. Nahh mondom ez kész...... Ennek nem jött ugyan ki a bele, de lötyögött benne a betét. Visszavittem a boltba és flegmán a pofámba mondta, hogy: hát nem satuba kel meghúzni! Nahh mondom a**ád!!!!! kb negyed menetenként lehetett a kulccsal forgatni azt az anyát, hogy a p*csába szakítottam volna meg. Hát írjak egy reklamációt, meg adjam le a gyertyát és majd elbírálják. Visszamentem egy hét múlva, aztmondja még nincs válasz a reklamációra. Na gondoltam legyél boldog azzal a 2eft-al, abba a boltba se mentem többet... Na utána bementem egy másik boltba vettem egy BOSCH-t, és csak azért is befogtam a SATUBA, érdekes módon nem tudtam megmoccintani a fűtőbetétet. Azóta már mind a 4et kicseréltem BOSCH-ra, pedig azt meg köpködik hogy törökországba meg a balkánon csinálják. Igaz hogy felhígult egy kicsit ez a márka, de még mindig jobb mint az UNIX. Szerintem :lol:
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 UNIXos gyerta???? jáááááj. vagyis ez a véleményem, de csak azért mert a saját bőrömön tapasztaltam a "minőségét". ... Belenyúltál a finomba :lol: Pedig van... khm... volt fórumos aki használt unixos, gyertyákat, és semmi baja nem volt vele. évente cserélgette, és kész.
Recommended Posts