Guest gorbi Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Részben helyesen írtad... Többféle megoldás létezik arra hogy a görgőtartót hogy bírjuk rá hogy adjon rá előtöltést indításkor. Az egyik amit te írtál, a másik amit én. A DTL-en az a hidraulikus rendszer van amit én írtam. Az adagoló belső tápnyomásának állítását végző nyomásszabályzó szelepben van ugye egy rugó által ellenfeszített dugattyú. A dugattyú szabad mozgását lehetővé teendő a felette levő tér össze van kötve az alacsony nyomású résszel (lényegében a tápszivattyú szívó oldalával). A DTL-en ez az összeköttetés egy további mágnesszelepes rendszeren keresztül van megoldva, mely mágnesszelepet a generátorról jövő vezérlőjel kapcsolja. Ha a mágnesszelep ki van kapcsolva akkor a nyomásszabályzó dugattyúja - persze a saját rugója ellenében- szabadon mozoghat. Ha azonban a mágnesszelep bekapcsol, akkor elzárja ezt az utat és bejön a képbe egy másodlagos nyomásszabályzó szelep ami a megfelelő ház-nyomás eléréséig nem engedi emelkedni a fő nyomásszabályzó rendszer dugattyúját, így áttételesen elmozdítja a görgőtartót. remélem így tiszta :) a ház nyomása meg ha nem levegős a rendszer akkor hamar fel tud épülni, hiszen nincs mit összenyomni... Az tápszivattyú első mozdulatára elkezd nőni a nyomás. HA !NEM! levegős sehol a rendszer... Így már okés lehet. Sikerült már kinyomozni a rést a pajzson?
ambruzsg Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Így már okés lehet. Sikerült már kinyomozni a rést a pajzson? még nem, de most hogy benne van a pumpa szépen indul hidegben, nem tud lelevegősödni... de azért ez így nem jó, szóval ki fogom nyomozni...
ambruzsg Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Így már okés lehet. Sikerült már kinyomozni a rést a pajzson? itten van egy jó leírás: http://ambruzsg.szocimotoros.hu/store/ksb_1.jpg http://ambruzsg.szocimotoros.hu/store/ksb_2.jpg
Guest gorbi Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 itten van egy jó leírás: http://ambruzsg.szocimotoros.hu/store/ksb_1.jpg http://ambruzsg.szocimotoros.hu/store/ksb_2.jpg Tényleg jó, köszi.
ambruzsg Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 km226-a szerszáma van vkinek? vagy a méreteket esetleg tudjátok? ez az az adapter amit be kell csavarni a légtelenítő csavar helyére előtöltés állítás céljából. illetve amit még nem bírtam kideríteni az az hogy a DTL-nél is 0.8+-0.05mm a beállítási érték mint a szívóknál vagy más. kicsit kopogós/vartyogós a járása a motornak, leellenőrizném az előtöltést...
gabchee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Üdv nektek! Lucas adagolóban jártas valaki köztünk??Az 1.7 DR rendetlenkedik mostanában.Nehezebben indul reggelente,ha beindult akkor hullámzik az alapjárat 1 rövid ideig.5-10 perc állás után(meleg motor) indításkor minden ok nélkül felpörög a motor,és nagyobb fordulaton jár mint alapjáraton.1-2 perc után beáll alapjáratra,de nagyon idegesít.Eddig semmi hiba nem volt vele(324000 Km).Lehet hogy fel kellene keresnem 1 adagolóst??Van valakinek ötlete??Úgy halottam addig nagyon jó a Lucas míg meg nem kell bontani 1-szer.Mennyibe fáj mostanság 1 adagoló felújítás??Jó lenne ha kihagyhatnám. :) :D :D
ambruzsg Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Üdv nektek! Lucas adagolóban jártas valaki köztünk??Az 1.7 DR rendetlenkedik mostanában.Nehezebben indul reggelente,ha beindult akkor hullámzik az alapjárat 1 rövid ideig.5-10 perc állás után(meleg motor) indításkor minden ok nélkül felpörög a motor,és nagyobb fordulaton jár mint alapjáraton.1-2 perc után beáll alapjáratra,de nagyon idegesít.Eddig semmi hiba nem volt vele(324000 Km).Lehet hogy fel kellene keresnem 1 adagolóst??Van valakinek ötlete??Úgy halottam addig nagyon jó a Lucas míg meg nem kell bontani 1-szer.Mennyibe fáj mostanság 1 adagoló felújítás??Jó lenne ha kihagyhatnám. :) :D :D 10000-ért tudsz venni egy bontott bosch-t, 5000 a tömítés garnitúra bele kb, és meg van oldva a dolog. Legalábbis én sztem ebben az irányban gondolkodnék....
gabchee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 De a bontott lehet szar is,nem?? :D :D Lehet,hogy elgurulok vele 200000-et de lehet hogy csak 10000-et.Nem tudom mi tévő legyek :) :D :D
gabchee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 10000-ért tudsz venni egy bontott bosch-t, 5000 a tömítés garnitúra bele kb, és meg van oldva a dolog. Legalábbis én sztem ebben az irányban gondolkodnék.... Azt meg tudod nekem mondani,hogy a szűrőn mi célt szolgál az a 2 elektromos csatlakozó?? :) :D :D Mert nekem fingom sincs :D :D :D :D Utólagos engedelmeddel felhasználom a képed
ambruzsg Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Azt meg tudod nekem mondani,hogy a szűrőn mi célt szolgál az a 2 elektromos csatlakozó?? :) :D :D Mert nekem fingom sincs :D :D :D :D Utólagos engedelmeddel felhasználom a képed http://ambruzsg.szocimotoros.hu/store/gazolajpumpa.jpg az egyik az egy hőkapcsoló a másik pedig az általa vezérelt fűtés. 4 fok alatt fűti a szűrőt hogy ne dermedjen bele a gázolaj
astrásgyerek Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Azt meg tudod nekem mondani,hogy a szűrőn mi célt szolgál az a 2 elektromos csatlakozó?? :) :D :D Mert nekem fingom sincs :D ... Itt megnézheted, hogy belülről hogy is néz ez ki! :D
gabchee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Itt megnézheted, hogy belülről hogy is néz ez ki! :D Megint okosabb lettem 1 kicsit,hurrá :) :D :D És az le tudom ellenőrizni valahogy,hogy működik-e vagy nem??Mik ki nem derülnek :D :D
Dáwid Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Megint okosabb lettem 1 kicsit,hurrá :) :D :D És az le tudom ellenőrizni valahogy,hogy működik-e vagy nem??Mik ki nem derülnek :D :D -15-ben fogdosod, és ha melegszik akkor működik :D (ha a csatijában mérsz ellenállást, és nincs szakadás, akkor valszeg jó) Ha jól emlékszem csak 5 fok alatt fűti a szűrőt, ha melegebb akkor nem.
ambruzsg Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 km226-a szerszáma van vkinek? vagy a méreteket esetleg tudjátok? ez az az adapter amit be kell csavarni a légtelenítő csavar helyére előtöltés állítás céljából. illetve amit még nem bírtam kideríteni az az hogy a DTL-nél is 0.8+-0.05mm a beállítási érték mint a szívóknál vagy más. kicsit kopogós/vartyogós a járása a motornak, leellenőrizném az előtöltést... DTL beállítási értéke: 0.83-0.88mm a légtelenítő csavar M8*1-es, 20mm hosszú Ha valakit érdekel... Amúgy ma megvágtam életem első menetét esztergapadon, saját készítésű esztergakéssel :). Rém büszke vagyok magamra, mert tökéletesen sikerült :D. Ha kész lesz a km 226-a klón majd mutatok képet...
gabchee Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 10000-ért tudsz venni egy bontott bosch-t, 5000 a tömítés garnitúra bele kb, és meg van oldva a dolog. Legalábbis én sztem ebben az irányban gondolkodnék.... Az igaz,hogy a Bosch adagolóból mindenféle vákum csövek cikáznak szerteszanaszéjjel?? :D Mert nekem a Lucas-on 1 bowden a gáznak,1 villany a mágnesszelepnek oszt cső.De ha cserélni akarom Bosch-ra akkor még vákumcső is kellene hozzá??Van esetleg képe valakinek 1.7DR-ről Bosch adagolóval.Hogy mennyi cső van rajta és hová mennek azok?És,hogy egyáltalán kellenek-e azok nekem.Meg állítólag azon 2 mágnesszelep van,igaz ez??Lehet,hogy nem olyan egyszerú ez a csere :) :D
pebe Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Az igaz,hogy a Bosch adagolóból mindenféle vákum csövek cikáznak szerteszanaszéjjel?? :D Mert nekem a Lucas-on 1 bowden a gáznak,1 villany a mágnesszelepnek oszt cső.De ha cserélni akarom Bosch-ra akkor még vákumcső is kellene hozzá??Van esetleg képe valakinek 1.7DR-ről Bosch adagolóval.Hogy mennyi cső van rajta és hová mennek azok?És,hogy egyáltalán kellenek-e azok nekem.Meg állítólag azon 2 mágnesszelep van,igaz ez??Lehet,hogy nem olyan egyszerú ez a csere :) :D Én ugyan nagyon analfabéta vagyok a témához, de az tuti, hogy valóban egy csomó vákuumcső szaladgál ott. (enyémen most nem mert ősszel az adagolós szaki kiiktatta egy nagy részét.) A vákuum szvattyútól megy egy a termosztátházba becsavart bimetálos vákuumszelepbe, és onnan ki egy az emelt alapjárat szabályozóhoz. Ez szabályozza a hideg megemelt alapjáratot. (Nálam a termosztátházban lévő bimetál szelep megdöglott, ezért ez a rész avn most kiiktatva.) Ez a cső viszont még el is van ágaztatva és még egy helyen csatlakozik az adagolóhoz, amit már nem tudom micsoda. Szerintem Dáwid majd többet (és értelmesebben) tud majd a témához szólni.
gabchee Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Én ugyan nagyon analfabéta vagyok a témához, de az tuti, hogy valóban egy csomó vákuumcső szaladgál ott. (enyémen most nem mert ősszel az adagolós szaki kiiktatta egy nagy részét.) A vákuum szvattyútól megy egy a termosztátházba becsavart bimetálos vákuumszelepbe, és onnan ki egy az emelt alapjárat szabályozóhoz. Ez szabályozza a hideg megemelt alapjáratot. (Nálam a termosztátházban lévő bimetál szelep megdöglott, ezért ez a rész avn most kiiktatva.) Ez a cső viszont még el is van ágaztatva és még egy helyen csatlakozik az adagolóhoz, amit már nem tudom micsoda. Szerintem Dáwid majd többet (és értelmesebben) tud majd a témához szólni. Akkor nem is olyan egyszerű a helyzet mint gondoltam :) :D :D :D :D
Dáwid Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Szerintem Dáwid majd többet (és értelmesebben) tud majd a témához szólni. Szerintem meg nem :D Én inkább a kolléga ötlete felé hajlok: 10000-ért tudsz venni egy bontott bosch-t, 5000 a tömítés garnitúra bele kb, és meg van oldva a dolog. Legalábbis én sztem ebben az irányban gondolkodnék.... 2 éve még tuti elvittem volna adagolóshoz, de az utóbbi időben amit összeszívtam mindenféle "felújított" sz.rokkal, amiket kemény tízezrekért csináltak, azóta kb. az egész autóban mindent cserélek. Generátort csapágyazzon a f.szom, van hibátlan 8-ért. 10-ért olyan önindítót kaptam ami -15-ben a benzines Zafiránál is hamarabb pöccentette az amúgy bontottan vett motoromat :D :D Nem szórakozok többet ilyen pénzpumpálós javítgatásokkal :) :D
pebe Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Szerintem meg nem :D Én inkább a kolléga ötlete felé hajlok: 2 éve még tuti elvittem volna adagolóshoz, de az utóbbi időben amit összeszívtam mindenféle "felújított" sz.rokkal, amiket kemény tízezrekért csináltak, azóta kb. az egész autóban mindent cserélek. Generátort csapágyazzon a f.szom, van hibátlan 8-ért. 10-ért olyan önindítót kaptam ami -15-ben a benzines Zafiránál is hamarabb pöccentette az amúgy bontottan vett motoromat :D :D Nem szórakozok többet ilyen pénzpumpálós javítgatásokkal :) :D De lehet, hogy a cartást Zotya reinkarnációja, és csak javítgatni akar, csak még most tanulja :D Ezzel szemben Te mindíg "csak" jobb autót akarsz magadnak, és nálad a cél szentesíti az eszközt :D
gabchee Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 De lehet, hogy a cartást Zotya reinkarnációja, és csak javítgatni akar, csak még most tanulja :D Ezzel szemben Te mindíg "csak" jobb autót akarsz magadnak, és nálad a cél szentesíti az eszközt :D Dehogy akarok én javítgatni!!! :D :D :D Csak a legjobb megoldást keresem!! :) :D Van valami ötletetek esetleg,hogy merre induljak jó állapotú bontott adagolót venni???
pebe Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Dehogy akarok én javítgatni!!! :D :D :D Csak a legjobb megoldást keresem!! :) :D Van valami ötletetek esetleg,hogy merre induljak jó állapotú bontott adagolót venni??? Érdeklődj a környékbeli bontósoknál, én sajnos Békés megyében nem ismerek. Kecskeméten tudok egyet, nem tudom az mennyire van neked messze?
Dáwid Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Dehogy akarok én javítgatni!!! :D :D :D Csak a legjobb megoldást keresem!! :) :D Van valami ötletetek esetleg,hogy merre induljak jó állapotú bontott adagolót venni??? Minden dízeles-bontós út Debrecenbe vezet :D
öcsibácsi Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Van valami ötletetek esetleg,hogy merre induljak jó állapotú bontott adagolót venni??? Astrásgyerek alias Misi, kérdezd meg őt is. :)
gabchee Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Érdeklődj a környékbeli bontósoknál, én sajnos Békés megyében nem ismerek. Kecskeméten tudok egyet, nem tudom az mennyire van neked messze? Nemrég voltam Kecskeméten,a cimborámnak csináltattunk spoilereket.Akkor is beugorhattam volna a bontóba,csak akkor még nem volt meg ez a jelenség.Azóta gyengélkedik Lucas :)
ambruzsg Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Akkor nem is olyan egyszerű a helyzet mint gondoltam :) :D :D :D :D Na itt kérem végzetes félreértések vannak... Az adagolón két dolog van ami vákuummal kapcsolatos. Az egyik egy kapcsoló ami az egr-t kapcsolja, ha nincs az autón, akkor ezzel nyilván nem kell foglalkozni... a másik vákuumos cucc ahogy írtátok emeli az alapjáratot hidegen. Kényelmes dolog, ha nincs akkor se dől össze a világ... (az offt autót három éve használom ilyen feature nélkül...) Nem egy ördöngősség átszerelni. Én továbbra is azt mondom venni kell egy bontott bosch-t oszt viszlát. meg lehet nézni racing bazáron, vaterán, ebay.de-n...
Recommended Posts