Opeles90 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Látszódik a képen a karikázásom? Van ötlet arra, hogy mi a neve? Látszódik jaja... De hogy mi lehet a neve... :) Lehet van neki, de ha nincs akkor max elmagyarázod az unixnál vagy megmutatod neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Már amelyik motornál emelve van :) DR. Ennél emelve van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Dáwid, részedről ötlet erre a kütyüre? (Opeles90 köszi a segítő szándékot!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Dáwid, részedről ötlet erre a kütyüre? (Opeles90 köszi a segítő szándékot!!!) Szerintem nem azt a kütyüt kéne backurálni, hanem lehúzni a vákumcsövet, kifújni belőle a retket, aztán azt a kis állító herkentyűt, amit én bekarikáztam (bowden ott lóg ki a végén, csavarral lehet állítani a helyzetét is) azt eltakarítani, kézzel megmozgatni. Nekem segített. :) Kicsit később kimegyek és lefényképezem közelebbről, hogy konkrétan mire gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Szerintem nem azt a kütyüt kéne backurálni, hanem lehúzni a vákumcsövet, kifújni belőle a retket, aztán azt a kis állító herkentyűt, amit én bekarikáztam (bowden ott lóg ki a végén, csavarral lehet állítani a helyzetét is) azt eltakarítani, kézzel megmozgatni. Nekem segített. :) Kicsit később kimegyek és lefényképezem közelebbről, hogy konkrétan mire gondoltam. Szakikám a szemem előtt fújkálta végig az összes csövet, és a motorteret komplett lemosta (olyan most, mintha új lenne), és azt a b***szást is mozgatta. Össze vissza dugdosta a csöveket, és miután mindent leellenőrzött, akkor jelentette ki, hogy az a bizgentyű a kaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Istenem...sok gázolajszagú... :) Na akkor,ami pepének kell az egy bimetálos vákumszelep,20 fok felett bezár és elveszi a vákumot az adagolón lévő vákumdobról. Kb 7-8EFt,csergőben lehet kapni. Érdemes a vákumcsöveket átfújni,mert lehet benne olaj,akkor viszont a vákumszivattyú cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Istenem...sok gázolajszagú... :) Na akkor,ami pebének kell az egy bimetálos vákumszelep,20 fok felett bezár és elveszi a vákumot az adagolón lévő vákumdobról. Kb 7-8EFt,csergőben lehet kapni. Érdemes a vákumcsöveket átfújni,mert lehet benne olaj,akkor viszont a vákumszivattyú cserés. Köszi mester. :D ( :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Istenem...sok gázolajszagú... :D Na akkor,ami pepének kell az egy bimetálos vákumszelep,20 fok felett bezár és elveszi a vákumot az adagolón lévő vákumdobról. Kb 7-8EFt,csergőben lehet kapni. Érdemes a vákumcsöveket átfújni,mert lehet benne olaj,akkor viszont a vákumszivattyú cserés. Köszi Johnny, ez nagyon korrekt volt :) Egyébként a gázolajat egy zárt rendszerben használjuk, így nem vesszük át a szagát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Köszi Johnny, ez nagyon korrekt volt :) Egyébként a gázolajat egy zárt rendszerben használjuk, így nem vesszük át a szagát :D Fpepe majd mond neked cikkszámot,ha szépen megkéred. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Fpepe majd mond neked cikkszámot,ha szépen megkéred. :) Mond: TERMOSZELEP 8 51 633 :D Az ára 11200Ft volt a tavasszal a Csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 :D Mond: TERMOSZELEP 8 51 633 :D Az ára 11200Ft volt a tavasszal a Csergőben. Hmmm,akkor én nagyon olcsón kaptam! :) Kösz Vktr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Köszi mester. :) Én nem fejben szerelek,hanem konkrétan szívok a gépsasokkal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én nem fejben szerelek,hanem konkrétan szívok a gépsasokkal! :D Taníccsá Mester! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Taníccsá Mester! :) :D Tanulsz te szép lassan,én sem így estem ki anyámból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én nem fejben szerelek,hanem konkrétan szívok a gépsasokkal! :) OkéOké, én is szívó-motor párti vagyok, de azért nem csinálom velük együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 OkéOké, én is szívó-motor párti vagyok, de azért nem csinálom velük együtt :) Ami késik nem nyúlik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Valaki meg tudná mondani nekem hogy mennyit ér mostanság egy komplett jól működő Isuzu dízel motor? :) Előre is köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Valaki meg tudná mondani nekem hogy mennyit ér mostanság egy komplett jól működő Isuzu dízel motor? :D Előre is köszi! :D Klatty. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Klatty. :) 110 000 ??????? :D :D :D Ez most komoly? Azt hittem max 20-30 ezer. :D Nah akkor jó, lényeg, hogy elég jól jöttem ki akkor a buliból, komplett autó 48-ba. :P Köszi, bazáron nem is nézegettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 110 000 ??????? :D :D :D Ez most komoly? Azt hittem max 20-30 ezer. :D Nah akkor jó, lényeg, hogy elég jól jöttem ki akkor a buliból, komplett autó 48-ba. :D Köszi, bazáron nem is nézegettem... :) Eléggé szórtak az árak. Benzinest is láttam már 50-120-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 110 000 ??????? :D :D :D Ez most komoly? Azt hittem max 20-30 ezer. :D Nah akkor jó, lényeg, hogy elég jól jöttem ki akkor a buliból, komplett autó 48-ba. :P Köszi, bazáron nem is nézegettem... :D 110-ért hirdeti, 100-at szeretne kapni érte az illető, de lehet, hogy majd 80-ért viszik el tőle... Minden esetre a 48 ezer egy komplett autóért nem hangzik rosszul... :D Részletek? Képek? :) Mondjuk inkább az egyéb csevegésbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 110-ért hirdeti, 100-at szeretne kapni érte az illető, de lehet, hogy majd 80-ért viszik el tőle... Minden esetre a 48 ezer egy komplett autóért nem hangzik rosszul... :D Részletek? Képek? :) Mondjuk inkább az egyéb csevegésbe... Erről volt szó. -elektromos ablakokkal -könyöklős hátsó ülés -kalaptartó nem volt ebben sem sajna :D :D -Isuzu mocival. - novemberig műszakis (külföldi papírokkal, mindene megvan, majd jövőre lehet beíratom, ha eladom a Fábiát :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocee Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hy Ma cseréltem termoszelepet, mert elvileg pont fordítva működött, mint ahogy kellett volna(melegen nyitott). A kérdés, hogy lehet vhogy állítani a hideg alapjáratot külön, vagy ez együtt van a normál alapjárattal? Amikor megvettem az autót le volt dugózva a cső és a szerelő nem, hogy megcsinálta volna, inkább lejjebb állította a kicsit magas alapjáratot. Köszi a válaszolkat előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hy Ma cseréltem termoszelepet, mert elvileg pont fordítva működött, mint ahogy kellett volna(melegen nyitott). A kérdés, hogy lehet vhogy állítani a hideg alapjáratot külön, vagy ez együtt van a normál alapjárattal? Amikor megvettem az autót le volt dugózva a cső és a szerelő nem, hogy megcsinálta volna, inkább lejjebb állította a kicsit magas alapjáratot. Köszi a válaszokat előre is Annak melegen is kell nyitnia :D másképp ha megvan a hőfok nem húzza be a vákuumdob a hideg/meleg alapjárat állítót, az alapjáratot meg a vákuumdob drótja ahova megy azon a karon felülről tudod állítani :D egy 5-ös csavart kell tekerni de csak akkor tudod ha a gázkart elfordítod mert nem férsz hozzá másként.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Annak melegen is kell nyitnia :D másképp ha megvan a hőfok nem húzza be a vákuumdob a hideg/meleg alapjárat állítót, az alapjáratot meg a vákuumdob drótja ahova megy azon a karon felülről tudod állítani <_< egy 5-ös csavart kell tekerni de csak akkor tudod ha a gázkart elfordítod mert nem férsz hozzá másként.. :) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/09/20/...bea5525dab4.jpg Köszi a képet ez alapján megvannak az állító csavarok x17dtl-nél mi az elfogadott hideg/meleg alapjárati érték? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts