Adam1 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem a motorszám kell nekem hanem a motorkód ! ^_^ A forgalmiban meg a motoron a motorszám van: X17TD1333.. nekem a motorkód kellene. Senkinek nem kellett ez még vezérlés cseréhez ? :D Gates szíj Ina csapágyak, azok jók hozzá! :P Dayco-t soha többé, saját tapasztalatból!!! Motortípus azonosító kód, ez van a zöldkártyán. Egy hatjegyű szám. Már több helyen érdeklődtem vezérlés szett után, mindehol ezt kérték. Mi volt a probléma a Dayco szíjjal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Megmutatnád, hogy kell? ^_^ Megmutatni nem fogom,de igazad van,tévedtem. :D Cserélni kell a hézagoló alátéteket,a leírás szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nekem úgy szokta a szerelőm, hogy kiszedi, megnézi, megrendeli, 1 óra múlva meghozzák. :D Amit Te keresel az a szám valahol a tűzfal felől az önindító környékén van...... Köszönöm, ezt kerestem! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Motortípus azonosító kód, ez van a zöldkártyán. Egy hatjegyű szám. Már több helyen érdeklődtem vezérlés szett után, mindehol ezt kérték. Mi volt a probléma a Dayco szíjjal? Konkrétan generátor, klíma meg szervó ékszíjakat cseréltem. Hát beszerelés után rosszabb volt mint a régi használt. Nyikorgott, ciccegett, egy ótvar merev szar volt. Most hogy van benne 10e km már halkult. Konkrétan még a jó öreg "szappanos" módszert is kipróbáltam vele, de akkor is csiszatolt. :D Szóval én ha legközelebb veszek az csakis Conti lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A motorkód a motorszám első 5 karaktere :D Az vágom, de ezek japánok. Itt ez nem elég. ^_^ Isuzunál még van ez is konkrétan vezérléscseréhez is kell. "motorfajta: Isuzu;motorszámig: 855 805 motorfajta: Isuzu;motorszámtól: 855 806" Ez is egyfajta "motorszám". Már kellett pár alkatrészhez csak sose tudtam, mindig ez egyik lett jó. De hogy melyik arra már nem emlékszem. :P Ezek a japánok ilyenek, akinek volt már japán autója az tudja miről beszélek. Emlékszem gömbfejet meg hátsó munkahengert kellett cserélnem a Hondán a negyedik típusért mentem vissza , mert az lett jó és mint lenni szokott az volt a legdrágább is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 az nem lehet h évjárat függő mert enyém pl. 92 év végi és mondtam vízpumpa cserekor hogy 92es és nem olyat küldtek mint nekem van, de a 93as jó volt, szóval azóta azt mondom hogy 93as azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 az nem lehet h évjárat függő mert enyém pl. 92 év végi és mondtam vízpumpa cserekor hogy 92es és nem olyat küldtek mint nekem van, de a 93as jó volt, szóval azóta azt mondom hogy 93as azt kész. Mert az is. Opelnél a modellév szept.1.-én kezdődik, nem januárban, tehát a '92.09-től gyártott autók már '93-as évjáratnak számítanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szevasztok. Meg tudja nekem mondani vki, hogy x17dtl-es astrába milyen termosztát kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szevasztok. Meg tudja nekem mondani vki, hogy x17dtl-es astrába milyen termosztát kell? De igen. Egészen konkrétan X17DTL motorba való termosztát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 De igen. Egészen konkrétan X17DTL motorba való termosztát ^_^ :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szevasztok. Meg tudja nekem mondani vki, hogy x17dtl-es astrába milyen termosztát kell? 82 fokos asszem, erre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 82 fokos asszem, erre gondoltál? Talán inkább 92.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Talán inkább 92.. :D A mienk biztos, de rémlik hogy valamelyik talán az isuzu, 82-fokosat kapott. Karcsi? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A mienk biztos, de rémlik hogy valamelyik talán az isuzu, 82-fokosat kapott. Karcsi? :D isuzu lehet 82 mert nekem akörül van mindig:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A mienk biztos, de rémlik hogy valamelyik talán az isuzu, 82-fokosat kapott. Karcsi? :D Az Isuzu 82 fok körül van, valóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 isuzu lehet 82 mert nekem akörül van mindig:) Az Isuzu 82 fok körül van, valóban. Meg is látszik a fogyasztáson amint egy kicsit hűvösebb lesz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Meg is látszik a fogyasztáson amint egy kicsit hűvösebb lesz.... :D pedig boltban a legnagyobb hőfokút kértem :S csak mínuszokba nincs annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Meg is látszik a fogyasztáson amint egy kicsit hűvösebb lesz.... :D Én nem igazán vettem észre. Szinte ugyanazt az adagot "köpi" be hidegen is és melegen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Én nem igazán vettem észre. Szinte ugyanazt az adagot "köpi" be hidegen is és melegen is. csatlakozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A mienk biztos, de rémlik hogy valamelyik talán az isuzu, 82-fokosat kapott. Karcsi? :D Az számít hogy fordítva van-e betéve? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sima szívó németbe is lehet venni 82°C termosztátot,pl olaszoknál ezzel szerelték a melegebb éghajlat miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sima szívó németbe is lehet venni 82°C termosztátot,pl olaszoknál ezzel szerelték a melegebb éghajlat miatt. ^_^ hmm... Így vegyen az ember távoli importból használtautót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Az számít hogy fordítva van-e betéve? :D az enyém keresztbe ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 az enyém keresztbe :D Áááááááá, azt zotya még 12 féle képpen be tudná szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts