isi Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Corsa b 1,5 td isuzu 98-as Nem tudja véletlen valaki a szelephézagokat? Vagy hol tudnám megnézni. 1.7esé ennyi: ahogy látom 1.5é is. szívó: 0,15 kipuf: 0,25 N=T+(A-S) képlet:D N: beszerelendő új hézagolótárcsa vastagsága T: régi vastagsága A: mért hézag S: előírt érték Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 1.7esé ennyi: ahogy látom 1.5é is. szívó: 0,15 kipuf: 0,25 N=T+(A-S) képlet:D N: beszerelendő új hézagolótárcsa vastagsága T: régi vastagsága A: mért hézag S: előírt érték Mennyire térhetnek el ezek az értékek? Nekem a szívóból kettő 0,04 alatt másik kettő 0,08. kipuf, 0,20; 0,10;0,18;0,18 Gondolom akkor már egy beállítás ráférne. Mennyire befojásolja ez a fogyasztást amúgy? Valamint mennyibe kerülnek ezek a hézagoló tárcsák /db? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Mennyire térhetnek el ezek az értékek? Nekem a szívóból kettő 0,04 alatt másik kettő 0,08. kipuf, 0,20; 0,10;0,18;0,18 Gondolom akkor már egy beállítás ráférne. Mennyire befojásolja ez a fogyasztást amúgy? Valamint mennyibe kerülnek ezek a hézagoló tárcsák /db? Nem kell cserélni semmit,kell egy hézagmérő és a megfelelő sorrendben be kell állítani. Fogyit apróbb mértékben befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 nem kell cserélni azokat a tárcsákat? én úgy tudtam h azokkal lehet beállítani. kicsit lehet gyengébb is az autó esetleg tőle ha kicsik a hézagok mondjuk ha nagy akkor is, meg csattogósabb.hideg motornál mérted ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 én sem vágom igazán, de olvastam is meg hallottam is azt hiszem egy szerelőtől már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 nem kell cserélni azokat a tárcsákat? én úgy tudtam h azokkal lehet beállítani. kicsit lehet gyengébb is az autó esetleg tőle ha kicsik a hézagok mondjuk ha nagy akkor is, meg csattogósabb.hideg motornál mérted ugye? Igen hideg motornál persze. Nem lehet azon semmit se állítani. A hézagoló belsejében van egy szám, a vastagsága "beleütve". Azt kell cserélni a leírás szerint is. Mennyibe kerülhetnek azok szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni,de mi a különbség ez(a motort nézzétek meg): http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.7_td-3748292 meg ez között: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._euro_2-3793341 Mindkettőt ISUZU motorosnak írják! :D Nekem utóbbi motoros,ISUZU! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni,de mi a különbség ez(a motort nézzétek meg): http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.7_td-3748292 meg ez között: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._euro_2-3793341 Mindkettőt ISUZU motorosnak írják! :D Nekem utóbbi motoros,ISUZU! Más takaró burkolat van rajta? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni,de mi a különbség ez(a motort nézzétek meg): http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.7_td-3748292 meg ez között: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._euro_2-3793341 Mindkettőt ISUZU motorosnak írják! :D Nekem utóbbi motoros,ISUZU! szerintem semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Más takaró burkolat van rajta? :D Szerintem az egy teljesen más egység! Csak azért csodálkozom,mert még nem láttam olyan ISUZU motort! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Más takaró burkolat van rajta? :D A szívódoboz nem műanyag,hanem fém az egyiken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A szívódoboz nem műanyag,hanem fém az egyiken. Lényeges különbség 2 motor között :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A szívódoboz nem műanyag,hanem fém az egyiken. Azt láttam,csak gondoltam valami más is lehet a "falak" mögött! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azt láttam,csak gondoltam valami más is lehet a "falak" mögött! :D ugyanaz a kettő csak egyik műanyag másik nem, nekem pl. műanyag van, de mintha az 1.5 td isuzunak szokott inkább az az alus lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Szerintem az egy teljesen más egység! Csak azért csodálkozom,mert még nem láttam olyan ISUZU motort! Enyémbe is az első van. Müanyag a levegőszűrő doboza, és nem diesel hanem turbo felirat van a szelepfedélen. Sztem ennyi a különbség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor csak én vagyok tudatlan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Forgalmi engedélyben, zöldkártyán ^_^ Amúgy meg a motor, váltóra csatlakozó részén, alulról látható. Ha már vezérműszíj csere, te milyen cuccot veszel hozzá? Én Gates szíjat, és INA feszítő-vezető görgőket fogok majd. A Dayco szíjat sokan lehordták ismerőseim, egymástól függetlenül. Nem a motorszám kell nekem hanem a motorkód ! :P A forgalmiban meg a motoron a motorszám van: X17TD1333.. nekem a motorkód kellene. Senkinek nem kellett ez még vezérlés cseréhez ? :D Gates szíj Ina csapágyak, azok jók hozzá! ;) Dayco-t soha többé, saját tapasztalatból!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem a motorszám kell nekem hanem a motorkód ! ^_^ A forgalmiban meg a motoron a motorszám van: X17TD1333.. nekem a motorkód kellene. Senkinek nem kellett ez még vezérlés cseréhez ? :D Gates szíj Ina csapágyak, azok jók hozzá! ;) Dayco-t soha többé, saját tapasztalatból!!! Nekem úgy szokta a szerelőm, hogy kiszedi, megnézi, megrendeli, 1 óra múlva meghozzák. :P Amit Te keresel az a szám valahol a tűzfal felől az önindító környékén van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem a motorszám kell nekem hanem a motorkód ! :P A forgalmiban meg a motoron a motorszám van: X17TD1333.. nekem a motorkód kellene. Senkinek nem kellett ez még vezérlés cseréhez ? ^_^ Gates szíj Ina csapágyak, azok jók hozzá! ;) Dayco-t soha többé, saját tapasztalatból!!! A motorkód a motorszám első 5 karaktere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A motorkód a motorszám első 5 karaktere :D Vagy 6 vagy 4. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Vagy 6 vagy 4. :D Jóvanna... Neki az első 5 :P (persze... nekem is csak 4 ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 ugyanaz a kettő csak egyik műanyag másik nem, nekem pl. műanyag van, de mintha az 1.5 td isuzunak szokott inkább az az alus lenni. igen . az x15dt-nek alus Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 X17DT TC4EE1, tőlem csak az évjáratot szokta kérni meg hogy isuzu azaz tc4ee1 onnan már tud mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 igen . az x15dt-nek alus Az újabb fajta X17DT-nek, és ezek szerint X15DT-nek alumínium a "szívódoboza". Azt hiszem 1995 ben volt a váltás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem kell cserélni semmit,kell egy hézagmérő és a megfelelő sorrendben be kell állítani. Megmutatnád, hogy kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts