csapszeg Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 köszi :lol: még huzom 1 picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
csapszeg Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 még huzom 1 picit sztetek árban mit mutat?kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 sztetek árban mit mutat?kb. Nekem olyan 1000-1500 volt a tömítés, 3 ezerért síkoltak, és visszaraktam a régi csvarokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Eddig mintha nálam nem ezt produkálta volna, bár nem is figyelgettem annyira, kivéve most 2-3 napja. Neked mennyi km-t futott az autód, és mennyi olaj fogy el 10.000 km-en? nekem is 2-3 sec hideg motornál, de melegnél is általában, csak akkor nem ha leállítom és egyből rá is indítok:D 7500 km alatt 2 deci olaj fogyott 10W40 Valvoline Durablend-ből nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmon R Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Pü-megy. Ne haragudj, mi is ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Sziasztok!A hengerfej alól most kezdett szivárogni a víz b@sz@+!sztetek érdemes ilyen adalékokkal foglalkozni?(pl.:valvolineenergie stop leak)valaki használt már hasonlót?egyenlőre nem vészes :) astra f 1.7d(opel motoros),230 000km, 5-5,5l-es fogy,amugy hibátlan kis gép :lol: köszi a segítséget Nekem is szivárog menetirány szerint a bal első saroknál. Ott veszem észre hogy könnyezik. Ugy 3-4 hónapja vettem észre, hogy vizes a blokk, és a váltóharang. Kicsit fogy a viz is, ugy 2 litert töltöttem utána a három hónap alatt. Majd tavasszal megcsináltatom. De nem csak tömítést cseréltetek, hanem akkor már a szelepeket is becsiszoltatom, és a szelepszár szimeringeket is cseréltetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ne haragudj, mi is ez? Privát Üzenet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmon R Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Privát Üzenet. Köszi, közben leesett nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csapszeg Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nekem is szivárog menetirány szerint a bal első saroknál. Ott veszem észre hogy könnyezik. Ugy 3-4 hónapja vettem észre, hogy vizes a blokk, és a váltóharang. Kicsit fogy a viz is, ugy 2 litert töltöttem utána a három hónap alatt. Majd tavasszal megcsináltatom. De nem csak tömítést cseréltetek, hanem akkor már a szelepeket is becsiszoltatom, és a szelepszár szimeringeket is cseréltetem. nekem is pont ott könnyel :) széria problem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csapszeg Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok!kiiktattam a kipuf visszamenő csövet(lezártam) :lol: sokkal jobban megy a grága,nem füstől(eddig sem füstölt) tehet vmilyen kárt a mociban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok!kiiktattam a kipuf visszamenő csövet(lezártam) :lol: sokkal jobban megy a grága,nem füstől(eddig sem füstölt) tehet vmilyen kárt a mociban? Csak jót tesz neki. Így levegőt szív korom helyett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csapszeg Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 :) énis így gondoltam ;) de azért kérdeztem + hogy biztos legyek :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok! Hol tudnék beszerezni valami rajzot a vezérlés beállításához (x17dt), régen volt autodata-m, de eltüntettem valahova. Üdv! Nekem is jól esne x17dtl hez. További szép estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Üdv! Nekem is jól esne x17dtl hez. További szép estét! Üzenet ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek Üzenet megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek Légyszíves nekem is elküldeni ha lehetséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek Légyszíves nekem is elküldeni ha lehetséges Hmm közben szerkesztették:) Igy már értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Keressetek rá***nevű user profiljára. És akkor nem kell egyenként megkérdezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Keressetek rá***nevű user profiljára. És akkor nem kell egyenként megkérdezni :) Kösz Gorbi! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Kösz Gorbi! :) :lol: C14NZ X14NZ C16NZ X16XEL X20XEV Javítási kézikönyv bocss de itt hol a x17dtl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Üzenet megy. :lol: Millió hállám Zotya nagyon széppen köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 C14NZ X14NZ C16NZ X16XEL X20XEV Javítási kézikönyv bocss de itt hol a x17dtl? Valószínű a javítási kézikönyvbe :lol: , abban van diesel is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Millió hállám Zotya nagyon széppen köszönöm Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baluno1 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Valószínű a javítási kézikönyvbe :lol: , abban van diesel is! :) boccs ha így van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts