Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Eddig mintha nálam nem ezt produkálta volna, bár nem is figyelgettem annyira, kivéve most 2-3 napja.

Neked mennyi km-t futott az autód, és mennyi olaj fogy el 10.000 km-en?

nekem is 2-3 sec hideg motornál, de melegnél is általában, csak akkor nem ha leállítom és egyből rá is indítok:D 7500 km alatt 2 deci olaj fogyott 10W40 Valvoline Durablend-ből nekem.

Elküldve
Sziasztok!A hengerfej alól most kezdett szivárogni a víz b@sz@+!sztetek érdemes ilyen adalékokkal foglalkozni?(pl.:valvolineenergie stop leak)valaki használt már hasonlót?egyenlőre nem vészes :) astra f 1.7d(opel motoros),230 000km, 5-5,5l-es fogy,amugy hibátlan kis gép :lol: köszi a segítséget

Nekem is szivárog menetirány szerint a bal első saroknál. Ott veszem észre hogy könnyezik. Ugy 3-4 hónapja vettem észre, hogy vizes a blokk, és a váltóharang. Kicsit fogy a viz is, ugy 2 litert töltöttem utána a három hónap alatt. Majd tavasszal megcsináltatom. De nem csak tömítést cseréltetek, hanem akkor már a szelepeket is becsiszoltatom, és a szelepszár szimeringeket is cseréltetem.

Elküldve
Nekem is szivárog menetirány szerint a bal első saroknál. Ott veszem észre hogy könnyezik. Ugy 3-4 hónapja vettem észre, hogy vizes a blokk, és a váltóharang. Kicsit fogy a viz is, ugy 2 litert töltöttem utána a három hónap alatt. Majd tavasszal megcsináltatom. De nem csak tömítést cseréltetek, hanem akkor már a szelepeket is becsiszoltatom, és a szelepszár szimeringeket is cseréltetem.

nekem is pont ott könnyel :) széria problem :lol:

Elküldve

Sziasztok!kiiktattam a kipuf visszamenő csövet(lezártam) :lol: sokkal jobban megy a grága,nem füstől(eddig sem füstölt) tehet vmilyen kárt a mociban?

Elküldve
Sziasztok!kiiktattam a kipuf visszamenő csövet(lezártam) :lol: sokkal jobban megy a grága,nem füstől(eddig sem füstölt) tehet vmilyen kárt a mociban?

Csak jót tesz neki. Így levegőt szív korom helyett. :)

Elküldve
Sziasztok! Hol tudnék beszerezni valami rajzot a vezérlés beállításához (x17dt), régen volt autodata-m, de eltüntettem valahova.

Üdv! Nekem is jól esne x17dtl hez.

További szép estét!

Elküldve

Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek

Elküldve
Hellóka...ki tud nekem segiteni honnan tudok szerezni egy teljes szakkönyvet kicsi diesel Astrámhoz (x17dtl 96-os), valami értheto nyelven sajnos a német nekem nem megy, kérlek segitsetek fontos lenne....szép napot mindenkinek

Üzenet megy. :lol:

Elküldve

Légyszíves nekem is elküldeni ha lehetséges

Elküldve

Légyszíves nekem is elküldeni ha lehetséges

Hmm közben szerkesztették:) Igy már értem.

Elküldve

Keressetek rá***nevű user profiljára. És akkor nem kell egyenként megkérdezni :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.