Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 millio bocsanat elektromosban irtam tovabb, az a baj nem tudom melyik temahoz soroljam bocsanat megegyszer Ez inkább elektromos téma mert a töltéssel kapcsolatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 helloka, tud valaki segiteni abban hogy lehet helyre hozni ha esetleg problemam vanaz adagolo magneses szlepevel, mivel lehet gond vele leghamarab es hogyan javithato Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 helloka, tud valaki segiteni abban hogy lehet helyre hozni ha esetleg problemam vanaz adagolo magneses szlepevel, mivel lehet gond vele leghamarab es hogyan javithato Cserével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 a turbó nyomást hol tudom állítani? Tudom nem ide való téma, de tuningba írtam, de nem kaptam sajnos választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 a turbó nyomást hol tudom állítani? Tudom nem ide való téma, de tuningba írtam, de nem kaptam sajnos választ. A Wastegate szeleppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 A Wastegate szeleppel. és az hol van a turbon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 EZ lehet az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 EZ lehet az? Nem tudom segít-e? Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 ... Nyomás növeléssel sokra nem mész, többlet üzemanyag is kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 a turbó nyomást hol tudom állítani? Tudom nem ide való téma, de tuningba írtam, de nem kaptam sajnos választ. Ugye ez most nem komoly? :lol: egy 378.000 Km-es autót tuningolni??? :) Különben a te dolgod, de én nem berhelném azt, ami még jól működik! ;) Amúgy is, mennyi többlet lóerőt kapnál ha sikerülne? 10-et? Hidd el semmi értelme... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ugye ez most nem komoly? ;) egy 378.000 Km-es autót tuningolni??? ;) Különben a te dolgod, de én nem berhelném azt, ami még jól működik! :P Amúgy is, mennyi többlet lóerőt kapnál ha sikerülne? 10-et? Hidd el semmi értelme... :P Ezzel már bepróbálkoztunk, de ő pacira hajt :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Ezzel már bepróbálkoztunk, de ő pacira hajt :) :lol: Áldásom rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ugye ez most nem komoly? :lol: egy 378.000 Km-es autót tuningolni??? :) Különben a te dolgod, de én nem berhelném azt, ami még jól működik! ;) Amúgy is, mennyi többlet lóerőt kapnál ha sikerülne? 10-et? Hidd el semmi értelme... ;) óra szerint van annyi benne, tudom többlet gázolaj is kell neki, +10 Le-vel nem fogom annyira károsítani még szerintem a motort (végül is ahogy írtad az én dolgom:), azért aki tudja hogyan lehet segíthet, ha ennyire elszánt vagyok nem lebeszélni róla, ezt nem sértésnek szántam!), 10 + a 82höz képest 12,12% teljesítmény növekedés + nyomaték is természetesen kb. annyi, az azért nem olyan rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 óra szerint van annyi benne, tudom többlet gázolaj is kell neki, +10 Le-vel nem fogom annyira károsítani még szerintem a motort (végül is ahogy írtad az én dolgom:), azért aki tudja hogyan lehet segíthet, ha ennyire elszánt vagyok nem lebeszélni róla, ezt nem sértésnek szántam!), 10 + a 82höz képest 12,12% teljesítmény növekedés + nyomaték is természetesen kb. annyi, az azért nem olyan rossz. De akkor áruld el mi értelme? Az a + 10 lóerő soha az életben nem fog érződni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 De akkor áruld el mi értelme? Az a + 10 lóerő soha az életben nem fog érződni. ;) Tökmindegy, ő gépe, ő akarja, csak mi nem tudunk segíteni, mert eszünkbe nem jutna ilyenekkel sokkolni szegény mocit, ezért nem is csináltunk hasonlót. Ilyen elvetemültek csak a tuning-topicban vannak, hogy nincsenek, vagy nem írkálnak arról nem tehetünk :) Mi féltjük a dizilt, itt nem találsz ilyen témájú segítséget, és nem azért mert nem akarunk segíteni. Egyszerűen csak nem csináltunk még ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tökmindegy, ő gépe, ő akarja, csak mi nem tudunk segíteni, mert eszünkbe nem jutna ilyenekkel sokkolni szegény mocit, ezért nem is csináltunk hasonlót. Ilyen elvetemültek csak a tuning-topicban vannak, hogy nincsenek, vagy nem írkálnak arról nem tehetünk :) Mi féltjük a dizilt, itt nem találsz ilyen témájú segítséget, és nem azért mert nem akarunk segíteni. Egyszerűen csak nem csináltunk még ilyet. :lol: Azért a Calibrás gyerekre is kiváncsi lennék mire jutott...attól tartok a fast and furious bikafúvás helyett a dugókat fújta ki az index alatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 óra szerint van annyi benne, tudom többlet gázolaj is kell neki, +10 Le-vel nem fogom annyira károsítani még szerintem a motort (végül is ahogy írtad az én dolgom:), azért aki tudja hogyan lehet segíthet, ha ennyire elszánt vagyok nem lebeszélni róla, ezt nem sértésnek szántam!), 10 + a 82höz képest 12,12% teljesítmény növekedés + nyomaték is természetesen kb. annyi, az azért nem olyan rossz. a + 10 lóerőt csak jelképesen mondtam, lehet, hogy nem nyernél vele csak 4-5 LE-t, de lehet, hogy 11et! :lol: Mérj a műveletek előtt is egy gyorsulást azért, és kíváncsiak leszünk majd a tuning után mennyivel csökken... Tökmindegy, ő gépe, ő akarja, csak mi nem tudunk segíteni, mert eszünkbe nem jutna ilyenekkel sokkolni szegény mocit, ezért nem is csináltunk hasonlót. Ilyen elvetemültek csak a tuning-topicban vannak, hogy nincsenek, vagy nem írkálnak arról nem tehetünk :P Mi féltjük a dizilt, itt nem találsz ilyen témájú segítséget, és nem azért mert nem akarunk segíteni. Egyszerűen csak nem csináltunk még ilyet. :) Így van, örülök, hogy most megbízható, nemhogy még tuningoljam... Habár ha jobban belegondolok... Bele kéne csapjak én is, és akkor lenne egy 70 LE-s autóm ;) (mert ugye szerintem már a 68 sincsen meg benne... ;) ) Na de képzeljetek el a hegyekben egy 70 LE-s "izomastrával" :P ;) :cry: 1 szó mint 100: Nem tuningra lettek tervezve ezek a dízlik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tökmindegy, ő gépe, ő akarja, csak mi nem tudunk segíteni, mert eszünkbe nem jutna ilyenekkel sokkolni szegény mocit, ezért nem is csináltunk hasonlót. Ilyen elvetemültek csak a tuning-topicban vannak, hogy nincsenek, vagy nem írkálnak arról nem tehetünk :) Mi féltjük a dizilt, itt nem találsz ilyen témájú segítséget, és nem azért mert nem akarunk segíteni. Egyszerűen csak nem csináltunk még ilyet. :lol: oké, ha annyit írtatok volna, hogy nem csináltunk még ilyet okés tudomásul veszem, de letámadtatok egyből!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 De akkor áruld el mi értelme? Az a + 10 lóerő soha az életben nem fog érződni. :lol: oké a te 1.9edhez képest biztos sz...t sem érne, de nem mindenkinek van olyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 oké a te 1.9edhez képest biztos sz...t sem érne, de nem mindenkinek van olyan! Neki sem mindíg volt ilyen, át tudja érezni a problémát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 a + 10 lóerőt csak jelképesen mondtam, lehet, hogy nem nyernél vele csak 4-5 LE-t, de lehet, hogy 11et! :lol: Mérj a műveletek előtt is egy gyorsulást azért, és kíváncsiak leszünk majd a tuning után mennyivel csökken... Így van, örülök, hogy most megbízható, nemhogy még tuningoljam... Habár ha jobban belegondolok... Bele kéne csapjak én is, és akkor lenne egy 70 LE-s autóm :) (mert ugye szerintem már a 68 sincsen meg benne... ;) ) Na de képzeljetek el a hegyekben egy 70 LE-s "izomastrával" ;) :P :P 1 szó mint 100: Nem tuningra lettek tervezve ezek a dízlik ;) Tedd azt, lehet még 140 is lesz .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tedd azt, lehet még 140 is lesz .. "Chiptuning" matrica +5 lóerő, "Lexus" lámpák +2 lóerő.. Összejön az takarosan :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem hagyjuk is a témát, már nem idevaló. :lol: Ha tervezed, hogy nemsoká eladod az autód, akkor hajrá, de ha hosszú távra tervezel, akkor felejtsd el. :) És senki sem akar letámadni, bocsi, ha félreérthetőek voltunk, de szerintünk nem érdemes belepiszkálni egy öreg dieselbe. ;) Csak a javadat akartuk mindannyian! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem hagyjuk is a témát, már nem idevaló. :lol: Ha tervezed, hogy nemsoká eladod az autód, akkor hajrá, de ha hosszú távra tervezel, akkor felejtsd el. :) És senki sem akar letámadni, bocsi, ha félreérthetőek voltunk, de szerintünk nem érdemes belepiszkálni egy öreg dieselbe. ;) Csak a javadat akartuk mindannyian! ;) elhiszem, de....sorolhatnám, viszont nem akarlak titeket ezzel....átmegyek tuning témába, azért köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 elhiszem, de....sorolhatnám, viszont nem akarlak titeket ezzel....átmegyek tuning témába, azért köszi:) Szerintem senkit nem......meg. Viszont a tuning témában sem kapsz érdemleges választ. Még ha.....is ezért. ...................... UFF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts