J0hnny Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 1. nem az enyém 2. 8 éves 3. én az adagolóra gondolok, ki van kopva a hidraulika és nyomásveszteséges Hidrofejes lesz adagoló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 1. nem az enyém 2. 8 éves 3. én az adagolóra gondolok, ki van kopva a hidraulika és nyomásveszteséges 1. illendő lenne közölni :lol: 2. ezt is meg némi motorkódnak látszó valamit ;) 3. és várni az okosságokat hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Adott egy dízel G Astra.....melegen nehezen gyúl. Mitől lehet? Jól meglocsoltad benzinnel kivülről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Azt nem írta, hogy mennyi idős a G Astra. :lol: ja a kora nem ártott volna:D na de sebaj, egy két hónapos autóval is előfordulhat:) lehet adagoló, de ez elektronikus adagolós már nem v. netán kámon rél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 amúgy fater diesel kadettja is ilyen volt hogy hidegen simán indult melegen meg k...va nehezen és önindító baja volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilas Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Diesel F Astra kombit szeretnék venni! Előtte kíváncsi lennék a véleményetekre,mert ezt a modellt nem igen ismerem! Opel vagy isuzu motorost? Hosszútávra tervezek vele,úgymond ilyen melós autó lenne,motorja fél millio km-t vagy akár még többet is kibírja? Összességében és általánosítva megbízható a kocsi? Ha esetleg vkinek lenne eladó az engem érdekelne! Üdv.:HSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Diesel F Astra kombit szeretnék venni! Előtte kíváncsi lennék a véleményetekre,mert ezt a modellt nem igen ismerem! Opel vagy isuzu motorost? Hosszútávra tervezek vele,úgymond ilyen melós autó lenne,motorja fél millio km-t vagy akár még többet is kibírja? Összességében és általánosítva megbízható a kocsi? Ha esetleg vkinek lenne eladó az engem érdekelne! Üdv.:HSZ mindenki a sajátját dícséri :lol: (értsd: Isuzu, német turbós, német "sima") 4 féle van: simák: 57 LE .. , 60 LE (17DR) Turbósok: isuzu motoros: 82 LE (X17DT), német motoros 68 LE (X17DTL) nekem a német turbós van, meg vagyok vele elégedve, erős, hegyekben jól kapaszkodik, még 5 személlyel is :P ha jól kifogod biztosan jó szolgálatot tesz majd, de nagyon vigyázz, ha rosszat fogsz ki, sokat mérgelődhetsz miatta (mint ahogy minden más autónál is igaz ez) ;) fogyasztása amióta nállam van 5,2 L/100 Km (ez a nagy átlagom), amúgy 4,6-6 L-ig alakult. (nem utolsó sorban: könnyen javítgatható autó) :P Isuzuhoz talán drágábbak kicsit a motorikus alkatrészek... Szerk.: emlékszem, volt nemrég felrakva a hasznaltauto.hu-ra egy diesel kombi astra, 400.000 km-el, pár nap múlva meg ugyanaz az autó, ugyanazzal a szöveggel, ugyanannyiért, DE kevesebb, azaz 170.000 körüli km-vel (ha jól emléxem :) ) lett kitéve. tehát 400-at tuti elfut ;) , csak ahogy Dáwid is említette: mindent idejében!! (olajcsere, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Diesel F Astra kombit szeretnék venni! Előtte kíváncsi lennék a véleményetekre,mert ezt a modellt nem igen ismerem! Opel vagy isuzu motorost? Hosszútávra tervezek vele,úgymond ilyen melós autó lenne,motorja fél millio km-t vagy akár még többet is kibírja? Összességében és általánosítva megbízható a kocsi? Ha esetleg vkinek lenne eladó az engem érdekelne! Üdv.:HSZ Mostanában sajnos nagyon hagyatkozni kell az előző tulaj(ok)ra. Ha egy rendben tartott példányt fog ki az ember és úgy is foglalkozik vele ahogy kell, akkor a világból kimegy. Nekem 310 ezernél gyakorlatilag kihullott a moci belőle (6 tulaj, hengerfejesen, rossz termosztáttal, is elvonszolt alattam 100ezer km-t. Egy rendbentartott darabbal nem sok gondod lesz, csak kapja meg az olajat, szűrőket, szíjakat, meg a korukból adódóan egy pár apróságot időben. Nekem a halott moci is elvolt nyáron 6-6,5 liter gázolajból Bp-n sokat használva (futárkodtam vele) Az új elvan normál esetben 5 literből, csak ez még vizet meg olajat sem eszik hozzá :) :lol: Én szívó párti vagyok (ez vót :P ) de nem rossz gép. Megbízhatóságával sincs gond. Legalábbis nincs vele több mint más ilyen korú autóval. És nem adom el ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Adott egy dízel G Astra.....melegen nehezen gyúl. Mitől lehet? Egy motorkód beszédes lenne. A G Astrákat sokféle dízellel szerelték, és úgy tudom, hogy 1 motor közös az Astra F-el (x17dtl), a többi nem. Erre már panaszkodtak egy páran. A lehetséges okok és a megoldások is többször le lettek írva. Astra G dízel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 1. illendő lenne közölni :lol: 2. ezt is meg némi motorkódnak látszó valamit ;) 3. és várni az okosságokat hozzá :) Azzal kezdtem, hogy adott egy G Astra....az enyém meg H gondoltam tudod ;) Motorkód.....10-ből 8 G Astra Y17DT motorral szalad. Az okosság meg nagyjából az amire gondoltam....és köszönet JOhnnynak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 ... Motorkód.....10-ből 8 G Astra Y17DT motorral szalad. ... A maradék kettő pedig osztozik az x17dtl, z17dtl, x20dth, y20dth, x20dtl, y20dtl, y22dtr-en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A maradék kettő pedig osztozik az x17dtl, z17dtl, x20dth, y20dth, x20dtl, y20dtl, y22dtr-en :lol: Most nem arról volt szó ki mennyit tud felsorolni. :) Tedd meg a kedvemért, hogy holnap leülsz egy kereszteződésben és leírod, hogy hány G Astra halad el előtted és milyen motorral. Lehet nálatok más a helyzet de itt tízből nyolc 1.7DTI a többi 1.6 16V és nagy ritkán 1.8 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Most nem arról volt szó ki mennyit tud felsorolni. ;) Tedd meg a kedvemért, hogy holnap leülsz egy kereszteződésben és leírod, hogy hány G Astra halad el előtted és milyen motorral. Lehet nálatok más a helyzet de itt tízből nyolc 1.7DTI a többi 1.6 16V és nagy ritkán 1.8 16V Na meg a vicces 1.2 esek. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A maradék kettő pedig osztozik az x17dtl, z17dtl, x20dth, y20dth, x20dtl, y20dtl, y22dtr-en :lol: Pfffeeejjj,mind selejtes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A maradék kettő pedig osztozik az x17dtl, z17dtl, x20dth, y20dth, x20dtl, y20dtl, y22dtr-en ;) Pfffeeejjj,mind selejtes! ;) :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 :lol: :) :P ;) Szétültetlek az lesz a vége! ;) Off vége! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinyó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ma mentem egy isuzu-s kombival!:lol: Kb a várt eredményt hozta, alulról tuti nyomatékos, de nem veti szét az erő:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ma mentem egy isuzu-s kombival!:lol: Kb a várt eredményt hozta, alulról tuti nyomatékos, de nem veti szét az erő:) Milyen autóból ültél át isuzusba ? Mentél vele lakott területen kívül, olyan 100 körül amikor már megy a turbó ? Akkor odaléptél neki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ma mentem egy isuzu-s kombival!:lol: Kb a várt eredményt hozta, alulról tuti nyomatékos, de nem veti szét az erő:) 2500 és 3500 között megy viszonylag jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilas Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Köszönöm a hozzáoszlásaitokat! Remélem sikerül egy jó állapotút vennem! Üdv.:HSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinyó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Milyen autóból ültél át isuzusba ? Mentél vele lakott területen kívül, olyan 100 körül amikor már megy a turbó ? Akkor odaléptél neki ? Hát konkrét autóm most nincs, van a háznál egy 1.4 16V-as g astra, de az foscsi, mert forgatni kell, meg egy 850-es fityó, azt is:), de mentem már 130 LE-ős pdtdi borával, persze nem ehhez mértem, meg melóba van 1.9 td-s transit 100 LE-ős azzal szoktam még ált menni! Mentem vele lakot területen kívül is 100 körül és odaléptem, persze elindult még, tehát nyomatéka van, csak hát 82 LE-től nem is vártam, h nagyon tapasszon az ülésbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szinyó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 2500 és 3500 között megy viszonylag jól. Igen igen én is így vettem észre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy Isuzu dízelnek mi a gyári fordulatszáma hideg illetve meleg motornál? (Visszakerestem, de csak DTL-ről volt eddig szó.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Sziasztok! Tudja valaki, hogy Isuzu dízelnek mi a gyári fordulatszáma hideg illetve meleg motornál? (Visszakerestem, de csak DTL-ről volt eddig szó.) Milyen fordulatszám? Alapjárati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Milyen fordulatszám? Alapjárati? biztos alapjáratira gondol, nekem hidegen kb.1000 ford/perc melegen 800. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts