epk947 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 :D :lol: :lol: http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget! én BERU-t vettem 8000 Ft/4db, teszi a dolgát, nincs vele gond :( De van gyors, és lassú izzítású is (az enyém a lassabb fajta :lol:, én nem tudtam, hogy másfajta is van :lol: ) De majd jön J0hnny, és jól megmondja, neki is ilyen DR van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 De majd jön J0hnny, és jól megmondja, neki is ilyen DR van :lol: Nekem Bosch Duraterm van benne! :( A beru is tökéletes választás,beszerzési forrás pedig egy jó autósbolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget! Nekem is Bosch Duraterm van benne, már legalább 2 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nekem meg még az is lehet hogy a gyári van benne :lol: :( (kimentem már a telekre és kitekertem az egy éves izzítógyertyákat a régi mociból, de még nem raktam bele ebbe. :lol: ) elvan a csomagtartóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nekem meg még az is lehet hogy a gyári van benne :lol: :( (kimentem már a telekre és kitekertem az egy éves izzítógyertyákat a régi mociból, de még nem raktam bele ebbe. :lol: ) elvan a csomagtartóban :D Nem piszkáljuk a szart,amíg nem büdös! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem piszkáljuk a szart,amíg nem büdös! :lol: Igen tudom, ezért van a csomagtartóban :( (Meg azért mert időnként már kezd szaglani :lol: ) komolyabb hidegekben (egy hete kb. nem volt olyan) már 2x izzítottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :D :lol: :lol: http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :D Akartam linkelni én is. Konkluzió: ha az enyém károsabb is, legalább nem látszik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 hellóka x17dtl-nél mennyinek kellene lenie az utóizzítás iidőnek?nekem még 5perc után is izzít!!!gondolom az izzítórelé halt be Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 hellóka x17dtl-nél mennyinek kellene lenie az utóizzítás iidőnek?nekem még 5perc után is izzít!!!gondolom az izzítórelé halt be az sok, nekem (az utólag bekötött lámpám) max 1 percet mutat :lol: utánna lekapcsol! nehogy megolvadjon valahol a szál, haverom úgy járt, igaz vekiben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere(gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere(gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó Először csak a gyertyákat cseréld ki,mind a 4-et. Lehet hogy a terhelés hiánya miatt izzít ilyen sokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Először csak a gyertyákat cseréld ki,mind a 4-et. Lehet hogy a terhelés hiánya miatt izzít ilyen sokat! nem lehet hogy az állandó terhelés miatt xart be 2 gyertya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nem lehet hogy az állandó terhelés miatt xart be 2 gyertya? Az is lehet,de az igazság az,hogy az időzítő relé belső kapcsolását még én sem szedtem szét. A tükörfűtűsűt már átlakaítottam,de nem hinném,hogy ugyanolyan. Én tennék egy próbát 4 jó gyertyával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az is lehet,de az igazság az,hogy az időzítő relé belső kapcsolását még én sem szedtem szét. A tükörfűtűsűt már átlakaítottam,de nem hinném,hogy ugyanolyan. Én tennék egy próbát 4 jó gyertyával. biztos ososabb vagy mint én :lol: kipróbálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 biztos ososabb vagy mint én :lol: kipróbálom Nem mondtam,hogy okosabb,ne hidd,csak egy próbát megér. Hátha spórolsz vele egy kis pénzt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere (gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó nekem az akksi mellől hallatszik a kattanás... (nállam olyan 20-30 másodpercet izzít, és a végén KATTANÁS) nállad nem hallatszik a kattanás? egyáltalán, vagy ahogy ráadod, onnantól állandóan izzít? bontóban mennyi lehet egy ilyen relé? szerintem max: 2000 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 A tükörfűtés reléjében ez van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nem hallok kattanaást de egy idő után multiméterrel rámérek és nem izzít Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Üdv mindenkinek. Ismét a fedélzeten. :D :lol: :( http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :D "Létezik a diesel LPG vegyes(!) üzem. Azaz egyszerre, egy időben mindkét üzemanyagból kap a motor. Alapjáraton csak gázolaj, de kb. 8% részterheléstől lehet, és szerintem kellene is gázt hozzáadni. Megvan ennek is a gyakorlata, utána lehet nézni." Ez a rész csak az én figyelmemet keltette fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Üdv mindenkinek. Ismét a fedélzeten. "Létezik a diesel LPG vegyes(!) üzem. Azaz egyszerre, egy időben mindkét üzemanyagból kap a motor. Alapjáraton csak gázolaj, de kb. 8% részterheléstől lehet, és szerintem kellene is gázt hozzáadni. Megvan ennek is a gyakorlata, utána lehet nézni." Ez a rész csak az én figyelmemet keltette fel? :lol: De régen jártál erre. Miujság feléd dízelfüstös barátom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 De régen jártál erre. Miujság feléd dízelfüstös barátom? :lol: Füst az van. Meló is van rengeteg szerencsére. Lassan ismét tisztíthatom a katalizátort, és már a porlasztócsúcsokat is ellenőriztetni kellene. De ez a gázos dolog nyagyon foglalkoztatja azt a nagyon buta felemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 De ez a gázos dolog nyagyon foglalkoztatja azt a nagyon buta felemet. :lol: Most éppen olyan cégnél dolgozom,ahol dízel mocikból csinálunk gázos mocikat,de itt V8 alatt nem nagyon dolgozunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 :lol: Most éppen olyan cégnél dolgozom,ahol dízel mocikból csinálunk gázos mocikat,de itt V8 alatt nem nagyon dolgozunk! :lol: Akarsz róla beszélni? !! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts