epk947 Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 :D :lol: :lol: http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :(
pebe Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget!
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget! én BERU-t vettem 8000 Ft/4db, teszi a dolgát, nincs vele gond :( De van gyors, és lassú izzítású is (az enyém a lassabb fajta :lol:, én nem tudtam, hogy másfajta is van :lol: ) De majd jön J0hnny, és jól megmondja, neki is ilyen DR van :D
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 De majd jön J0hnny, és jól megmondja, neki is ilyen DR van :lol: Nekem Bosch Duraterm van benne! :( A beru is tökéletes választás,beszerzési forrás pedig egy jó autósbolt! :lol:
Laleekirály Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 Üdv Mindenkinek! Izzítógyertya csere előtt állok. Tanácsokat kérnék típusra vonatkozóan, ár/érték arány figyelembe vételével. Ha van akkor kérnék kedvező beszerzési forrást is megjelölni. Motorkód 17DR, évjárat'93. Előre is köszi a segítséget! Nekem is Bosch Duraterm van benne, már legalább 2 éve.
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nekem meg még az is lehet hogy a gyári van benne :lol: :( (kimentem már a telekre és kitekertem az egy éves izzítógyertyákat a régi mociból, de még nem raktam bele ebbe. :lol: ) elvan a csomagtartóban :D
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nekem meg még az is lehet hogy a gyári van benne :lol: :( (kimentem már a telekre és kitekertem az egy éves izzítógyertyákat a régi mociból, de még nem raktam bele ebbe. :lol: ) elvan a csomagtartóban :D Nem piszkáljuk a szart,amíg nem büdös! :D
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nem piszkáljuk a szart,amíg nem büdös! :lol: Igen tudom, ezért van a csomagtartóban :( (Meg azért mert időnként már kezd szaglani :lol: ) komolyabb hidegekben (egy hete kb. nem volt olyan) már 2x izzítottam :D
Reeckatee Elküldve Február14, 2010 Elküldve Február14, 2010 :D :lol: :lol: http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :D Akartam linkelni én is. Konkluzió: ha az enyém károsabb is, legalább nem látszik. :(
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 hellóka x17dtl-nél mennyinek kellene lenie az utóizzítás iidőnek?nekem még 5perc után is izzít!!!gondolom az izzítórelé halt be
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 hellóka x17dtl-nél mennyinek kellene lenie az utóizzítás iidőnek?nekem még 5perc után is izzít!!!gondolom az izzítórelé halt be az sok, nekem (az utólag bekötött lámpám) max 1 percet mutat :lol: utánna lekapcsol! nehogy megolvadjon valahol a szál, haverom úgy járt, igaz vekiben :lol:
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere(gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere(gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó Először csak a gyertyákat cseréld ki,mind a 4-et. Lehet hogy a terhelés hiánya miatt izzít ilyen sokat!
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Először csak a gyertyákat cseréld ki,mind a 4-et. Lehet hogy a terhelés hiánya miatt izzít ilyen sokat! nem lehet hogy az állandó terhelés miatt xart be 2 gyertya?
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 nem lehet hogy az állandó terhelés miatt xart be 2 gyertya? Az is lehet,de az igazság az,hogy az időzítő relé belső kapcsolását még én sem szedtem szét. A tükörfűtűsűt már átlakaítottam,de nem hinném,hogy ugyanolyan. Én tennék egy próbát 4 jó gyertyával.
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Az is lehet,de az igazság az,hogy az időzítő relé belső kapcsolását még én sem szedtem szét. A tükörfűtűsűt már átlakaítottam,de nem hinném,hogy ugyanolyan. Én tennék egy próbát 4 jó gyertyával. biztos ososabb vagy mint én :lol: kipróbálom
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 biztos ososabb vagy mint én :lol: kipróbálom Nem mondtam,hogy okosabb,ne hidd,csak egy próbát megér. Hátha spórolsz vele egy kis pénzt. :lol:
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 gondoltan hogy az már nem jó na akkor relécsere (gondolom az aksi melletti dobozban lévő izzítórelét kell cserélni)10.000 HUF + izzítógyertya mert a 4ből csak 2 jó nekem az akksi mellől hallatszik a kattanás... (nállam olyan 20-30 másodpercet izzít, és a végén KATTANÁS) nállad nem hallatszik a kattanás? egyáltalán, vagy ahogy ráadod, onnantól állandóan izzít? bontóban mennyi lehet egy ilyen relé? szerintem max: 2000 ft
Trnoki koma Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 nem hallok kattanaást de egy idő után multiméterrel rámérek és nem izzít
afonya Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Üdv mindenkinek. Ismét a fedélzeten. :D :lol: :( http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010/02...mber_hozzaszol/ :D "Létezik a diesel LPG vegyes(!) üzem. Azaz egyszerre, egy időben mindkét üzemanyagból kap a motor. Alapjáraton csak gázolaj, de kb. 8% részterheléstől lehet, és szerintem kellene is gázt hozzáadni. Megvan ennek is a gyakorlata, utána lehet nézni." Ez a rész csak az én figyelmemet keltette fel? :lol:
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Üdv mindenkinek. Ismét a fedélzeten. "Létezik a diesel LPG vegyes(!) üzem. Azaz egyszerre, egy időben mindkét üzemanyagból kap a motor. Alapjáraton csak gázolaj, de kb. 8% részterheléstől lehet, és szerintem kellene is gázt hozzáadni. Megvan ennek is a gyakorlata, utána lehet nézni." Ez a rész csak az én figyelmemet keltette fel? :lol: De régen jártál erre. Miujság feléd dízelfüstös barátom? :lol:
afonya Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 De régen jártál erre. Miujság feléd dízelfüstös barátom? :lol: Füst az van. Meló is van rengeteg szerencsére. Lassan ismét tisztíthatom a katalizátort, és már a porlasztócsúcsokat is ellenőriztetni kellene. De ez a gázos dolog nyagyon foglalkoztatja azt a nagyon buta felemet.
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 De ez a gázos dolog nyagyon foglalkoztatja azt a nagyon buta felemet. :lol: Most éppen olyan cégnél dolgozom,ahol dízel mocikból csinálunk gázos mocikat,de itt V8 alatt nem nagyon dolgozunk! :lol:
afonya Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 :lol: Most éppen olyan cégnél dolgozom,ahol dízel mocikból csinálunk gázos mocikat,de itt V8 alatt nem nagyon dolgozunk! :lol: Akarsz róla beszélni? !! :(
Recommended Posts