astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 valamelyik nap megemeltem az autót, és sajnálatos módon EZ tárult a szemem elé :lol: nem néz ki valami jól ki is fúj egy kicsit szerintetek is cserés ? :lol: ilyen van az UNIXnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 valamelyik nap megemeltem az autót, és sajnálatos módon EZ tárult a szemem elé :lol: nem néz ki valami jól ki is fúj egy kicsit szerintetek is cserés ? :lol: ilyen van az UNIXnál Ez sajnos dízel betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Ez sajnos dízel betegség. és ezt mennyire nehéz cserélni? hogy van felfogatva a csőre? :lol: csak simán rá kell dugni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 és ezt mennyire nehéz cserélni? hogy van felfogatva a csőre? :lol: csak simán rá kell dugni? :P Igen. És körbehegeszteni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Igen. És körbehegeszteni. :lol: :lol: király :lol: :P márciusba műszaki addigra kész kell legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 király :lol: :lol: márciusba műszaki addigra kész kell legyen :P A képen látszik, hogy az már nem a gyári hegesztés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 király :lol: :lol: márciusba műszaki addigra kész kell legyen :P Két vágás flexxel és kb 2 perc taknyolás CO-val! Ne hisztizz már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Két vágás flexxel és kb 2 perc taknyolás CO-val! Ne hisztizz már! :P Ha Te csinálod. :lol: :lol: Ebként meg vigye kipufogóshoz, ha nem tud hegeszteni, vagy nincs aki jól megcsinálja. Ott biztosan kap flexi csövet is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 A képen látszik, hogy az már nem a gyári hegesztés. :lol: beony ezt már tuningolták. Bosal jó minőség, ilyet raktam én is annó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 beony ezt már tuningolták. Bosal jó minőség, ilyet raktam én is annó bele. mennyi ideig tart egy ilyen, gondolom nem kell 2évente cserélni? (kb hány év/km lehet benne?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 mennyi ideig tart egy ilyen, gondolom nem kell 2évente cserélni? (kb hány év/km lehet benne?) Nekem vagy 4-5 éve lett cserélve, km-szerileg olyan 40e körül.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nekem vagy 4-5 éve lett cserélve, km-szerileg olyan 40e körül.. :lol: akkor egy darabig bírja :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 mennyi ideig tart egy ilyen, gondolom nem kell 2évente cserélni? (kb hány év/km lehet benne?) Enyém bosal 4,5 év után lyukadt ki. Hátsódob. Igaz annyira van kilyukadva, hogy ZK-t még simán mérnek vele és műszakin is átment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nekem meg a teljes kipuff rendszerem még a gyári. :lol: 13 év, óra szerint 210 ezer km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 mennyi ideig tart egy ilyen, gondolom nem kell 2évente cserélni? (kb hány év/km lehet benne?) Függ a hosszától és a gyártmánytól! A dízelre a hosszabb jobb,több rezgést elnyel és később törik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Függ a hosszától és a gyártmánytól! A dízelre a hosszabb jobb,több rezgést elnyel és később törik el. pl ez? vagy ha nem, akkor milyet vegyek rá? megvenném idejében, ne akkor kelljen majd szaladgálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 pl ez? vagy ha nem, akkor milyet vegyek rá? megvenném idejében, ne akkor kelljen majd szaladgálni :lol: Tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Nekem meg a teljes kipuff rendszerem még a gyári. :lol: 13 év, óra szerint 210 ezer km. ez szép, enyém is 190-nél cserélődött, sokáig bírja ha nem feszül sehol, tehát felrakásnál kicsit oda kell figyelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Helyszín: Csíkszereda. Reggel 7 óra 40 perc. -26 Celsius....és a dizil pöccre röffen. :rolleyes: Olajkályhás társaim, nektek mit remekeltek a műszerek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Helyszín: Csíkszereda. Reggel 7 óra 40 perc. -26 Celsius....és a dizil pöccre röffen. :P Olajkályhás társaim, nektek mit remekeltek a műszerek? Ha az enyémben is annyi km lenne... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Ha az enyémben is annyi km lenne... :rolleyes: :P Majd meglátom ha ebben is annyi lessz.....örvendeni fogok ha 240 ezerrel is úgy fog menni mint anno a zöld... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Majd meglátom ha ebben is annyi lessz.....örvendeni fogok ha 240 ezerrel is úgy fog menni mint anno a zöld... :rolleyes: Lekopogom, most az enyém az új izzítókkal viszonylag könnyedén elindul, igaz -4-5-nél nem nagyon volt hidegebb mostanában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Lekopogom, most az enyém az új izzítókkal viszonylag könnyedén elindul, igaz -4-5-nél nem nagyon volt hidegebb mostanában Hát nálunk rekord van...itt mérték a leghidegebbet ország szinten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Hát nálunk rekord van...it mérték a leghidegebbet ország szinten. Kapcsód már ki a klímádat. Fagyasztod az országot :lol: :P ezek a mai ótók... :D Ma is észrevettem a tükörben hogy a mögöttem jövő lámpafényénél valamit látok amit én eregetek. :D nappal fater jött mögöttem és nem látott semmit, de este többször észreveszem a mögöttem jövő lámpafényénél hogy valami jön. Szerintetek lehet úgy kormolni, vagy füstölni hogy csak sötétben tűnjön fel lámpafénynél? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Kapcsód már ki a klímádat. Fagyasztod az országot :lol: :P ezek a mai ótók... :D Ma is észrevettem a tükörben hogy a mögöttem jövő lámpafényénél valamit látok amit én eregetek. :D nappal fater jött mögöttem és nem látott semmit, de este többször észreveszem a mögöttem jövő lámpafényénél hogy valami jön. Szerintetek lehet úgy kormolni, vagy füstölni hogy csak sötétben tűnjön fel lámpafénynél? :rolleyes: Ezzel semmi gond nincs. Este inkább a gőzt látod...az enyém is ilyen. Nappal semmi, aztán este mikor odakoxolok neki lök olyan felhőt, hogy a csodám öl meg...de nem füst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts