FPepe Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 68 LE-es TD-ken is lehet klímát találni némelyiken. pl. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._klimas-3238393 Jó általános dolgokat tudom,indítási próba lesz,ezért is veszem januárban. Volt már benzines Astram de megfogadtam idéntől olajat égetek majd. Tudom hogy csesztetik a Km-órát,de 200 000kmtől kell a félni ezen dízelek esetében ha az valós? Vagy mi az a valós km amire azt mondjátok azt már inkább hagyjam?? Kb 3-4 évig tervezem hogy megmarad és ezalatt kb 70000 kmet fogok vele menni velószínűleg.. üdv gabbi Sztem 250-300e-nél már meggondolandó a megvétele, ott már elég nagy az esélye a mielőbbi motorgenerálnak. Ránézésre úgy lehet legkönnyebben megkülönböztetni a német TD-t és az Isuzut, hogy a német (Opel) motornál a kipufogóleömlők vannak a motor hátsó (utastér felőli) oldalán, elöl az adagoló; Isuzunál pont fordított, annál elöl vannak a kipuffleömlők, mint a benzineseknél.
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Sziasztok. Eddig csak benzines autóim voltak. Most januárban szeretném lecserélni egy F-es 1.7 TD-re. Azt már kivettem a netnek köszönhetően, hogy 90%ban az emberek és hozzáértők az Isuzu-motorral szerelt Opel Astra F-eket ajánlják. Kérdésem lehet már lerágott csont,de honna tudom biztosan ,hogy a kiválasztott jármű ilyen motorral muzsikál -e? Azt már szintén leszűrtem, hogy a 82 lovas 1.7-es TD-k ilyenek. És a 68 lovasok? vagy egyáltalán a 1996-2000 F Astra dízelek közül melyiket vegyem? (Általános dolgokkal tisztában vagyok,de az Opel specifikus dolgokkal nem) Várom segítő válaszotok és ha kéritek küldök képet majd "áldozatomról"... Ja tök átlagos használatra kell,15k/év és 70%ban városba Üdv és köszi gabbi Mi sem egyszerűbb ennél :rolleyes: Ez az opel motor: Ez meg a japán: Először is mindenki azt dícséri, amije neki van. Opelesek a németet, Isuzusak a japánt :blink: Fogyasztásban szinte azonosak, de hallottam már olyat is, hogy egy jó állapotú japán blokk beéri kevesebbel. Szerintem sofőrtől függ :lol: Alkatrész valóban drágább a japánhoz. Típushibát nem hallani egyik motorról sem, mindkettő sok 100 ezer km-t elgurul, ha rendesen karbantartják. Hadd tanácsoljak mégis inkább valami mást, bár lehet az F Astrások megorrolnak rám :D Ebben az árkategóriában inkább B Vectrát vegyél, 1.7 dieselt, Korban is azonos szintet képvisel az F Astrával, de el sem lehet mondani, hogy mekkora a különbség a két autó között. Beülsz és sokkal komolyabbnak, modernebbnek hat. Az alkatrészellátottságban nincs különbség, tele vannak a bontók mindkettővel. Ha mégis maradsz az F-esnél, akkor vedd azt, amelyik szimpatikusabb.
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Azért a B veki és F astra alaktrészárai nem azonosak nagyságrendileg. :rolleyes:
Karesz0718 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 68 LE-es TD-ken is lehet klímát találni némelyiken. pl. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._klimas-3238393 Jó általános dolgokat tudom,indítási próba lesz,ezért is veszem januárban. Volt már benzines Astram de megfogadtam idéntől olajat égetek majd. Tudom hogy csesztetik a Km-órát,de 200 000kmtől kell a félni ezen dízelek esetében ha az valós? Vagy mi az a valós km amire azt mondjátok azt már inkább hagyjam?? Kb 3-4 évig tervezem hogy megmarad és ezalatt kb 70000 kmet fogok vele menni velószínűleg.. üdv gabbi Szia. Ha isuzu-t akarsz és jót akkor nyisd ki a bukszát rendesen! Ne higgyj a km-nek, mert mind hazudik! Nézesd meg egy hozzáértővel vétel előtt! Sokkal jobb egy isuzu, mint a 68 lovas, de ha hozzá kell nyúlni akkor rohadt drága minden a motorhoz!! Neked kell eldönteni, hogy a pénztárcád mit bír! Ja meg mennyire nehéz a lábad.
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Sztem 250-300e-nél már meggondolandó a megvétele, ott már elég nagy az esélye a mielőbbi motorgenerálnak. Ilyent nemnagyon találni, mert visszatekergetik az óráját. Vagy nagyon régóta van fent a hirdetése. 250-300 ezer km egyszerűen annyira riasztó, hogy nem lehet eladni így az autót. A használtautó telepeken álló 150k km-esekkel meg az a helyzet, hogy a tulajok 2-300 ezerrel beszámíttatták egy újba, a kereskedő meg kicsit kipofozta, és árulja 150 ezerrel :rolleyes:
gabbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Szia. Ha isuzu-t akarsz és jót akkor nyisd ki a bukszát rendesen! Ne higgyj a km-nek, mert mind hazudik! Nézesd meg egy hozzáértővel vétel előtt! Sokkal jobb egy isuzu, mint a 68 lovas, de ha hozzá kell nyúlni akkor rohadt drága minden a motorhoz!! Neked kell eldönteni, hogy a pénztárcád mit bír! Ja meg mennyire nehéz a lábad. A lábam nem nehéz,igazából a célom,hogy 2-3 évig nagy beruházást ne kelljen rá.. Természetesen nem az általános,kopó dolgokra gondolok,hisz az benne van a pakliban. De ne kelljen fél év múlva 200at rádobnom.. Kímélem és gondos gazdája leszek. Üdv
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 A lábam nem nehéz,igazából a célom,hogy 2-3 évig nagy beruházást ne kelljen rá.. Természetesen nem az általános,kopó dolgokra gondolok,hisz az benne van a pakliban. De ne kelljen fél év múlva 200at rádobnom.. Kímélem és gondos gazdája leszek. Üdv Akkor úgy válaszd ki a lellendő autódat, hogy ne a motor típusa, hanem a motor és autó állapota legyen az első szempont.
Karesz0718 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Akkor nézd meg a karosszériát, és menj oda kora reggel, nyíttasd fel a gépháztetőt tedd a motorra a kezed aztán ha jég hideg akkor indítás! Remélhetőleg jó hideg reggelen. Ha kicsit is langyi a motor akkor vegyél érzékeny búcsút tőlle!
gabbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Akkor nézd meg a karosszériát, és menj oda kora reggel, nyíttasd fel a gépháztetőt tedd a motorra a kezed aztán ha jég hideg akkor indítás! Remélhetőleg jó hideg reggelen. Ha kicsit is langyi a motor akkor vegyél érzékeny búcsút tőlle! Személy szerint pont ettől félek... Mert a motorhoz nem értek. Kasztnit,belsejét,alját,szokásos Astrás érzékeny pontokat(pl hátsó sárvédő ív) siman megnézem,de a motor nekem sötét folt. Elég annyi véleményetek szerint,ha tök hidegen indítok és ha jó akkor a motornak nagy baja nem lehet?
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Akkor nézd meg a karosszériát, és menj oda kora reggel, nyíttasd fel a gépháztetőt tedd a motorra a kezed aztán ha jég hideg akkor indítás! Remélhetőleg jó hideg reggelen. Ha kicsit is langyi a motor akkor vegyél érzékeny búcsút tőlle! Azért elég sokmindent megszoktunk nézni még ezen kivül is,de ez már nem ennek a topiknak a témája! :rolleyes: Dízelnél ami fontos a motor szempontjából: -hidegen megfelelő indítás(nem dadog,nem füstöl kéken) -nem "túl" kopogos járás -HF és blokk illesztésénél a HF tömítés ellenőrzése,volt-e már cserélve -kiegyenlítőtartály ellenőrzése(mennyire koszos a hűtővíz) -melegen nagyobb gázadásra mekkora füsttel reagál,milyen színű a füst -stb
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Akkor nézd meg a karosszériát, és menj oda kora reggel, nyíttasd fel a gépháztetőt tedd a motorra a kezed aztán ha jég hideg akkor indítás! Remélhetőleg jó hideg reggelen. Ha kicsit is langyi a motor akkor vegyél érzékeny búcsút tőlle! Vannak azért becsületes tulajdonosok is, én nyáron vettem, nem néztem meg, hogy hideg-e a motor. :rolleyes: De mióta beállt a tél, azóta is jól indul, a már lassan 4 éves akkumulátorával.
gabbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Azért elég sokmindent megszoktunk nézni még ezen kivül is,de ez már nem ennek a topiknak a témája! :blink: Dízelnél ami fontos a motor szempontjából: -hidegen megfelelő indítás(nem dadog,nem füstöl kéken) -nem "túl" kopogos járás -HF és blokk illesztésénél a HF tömítés ellenőrzése,volt-e már cserélve -kiegyenlítőtartály ellenőrzése(mennyire koszos a hűtővíz) -melegen nagyobb gázadásra mekkora füsttel reagál,milyen színű a füst -stb Bátran írd ide mit nézzek és mi a jó..:rolleyes: Elfogadom a tanácsokat.
Karesz0718 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Vannak azért becsületes tulajdonosok is, én nyáron vettem, nem néztem meg, hogy hideg-e a motor. :rolleyes: De mióta beállt a tél, azóta is jól indul, a már lassan 4 éves akkumulátorával. Tedd össze a két kezed akkor, mert ahol én lakom ott tele van nepperrel a város és mind csak hazudozik. Én a benzines c16se astrámat a kollégámtól vettem meg, mert elmondta a hibáit.
FPepe Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Tedd össze a két kezed akkor, mert ahol én lakom ott tele van nepperrel a város és mind csak hazudozik. Én a benzines c16se astrámat a kollégámtól vettem meg, mert elmondta a hibáit. Pécs környéke? :rolleyes:
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Bátran írd ide mit nézzek és mi a jó..:rolleyes: Elfogadom a tanácsokat. A legfontosabb, hogy mindenképpen magánszemélytől vedd, jó messze a fővárostól. Ismerősök, rokonok, kollegák, nagypapák előnyben.
egyhapsi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Pécs környéke? :blink: Ilyen híre lenne Pécsnek :rolleyes:
Adam1 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Ha már úgyis le kellett vennem a szelepfedelet, megmértem a szelephézagokat is. A kipufógóknál 0,20-t mértem mind a 4 hengernél, a szívóknál meg épphogy be tudtam erőszakolni a 0,1-et. Szerintetek ez normális? A javítási útmutató szívóra 0.15, kipufogóra 0.25-öt ír. A szelephézag az nem szokott csökkenni a kopástól, csak növekedni, igaz? Milyen motorod van? Nem hidrós? Fene se tudja, de szerintem az Isuzu 96-ban már hidrotőkés volt. Mikor több napi állás után elindítom, csattog picit, majd szépen elhalkul.
FPepe Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Ilyen híre lenne Pécsnek :rolleyes: Nem hír kérdése, télleg sok autókereskedés van arrafelé. Én személy szerint már 2 autóvásárlásnál voltam ott, egyik Pécsen, másik nem messze onnan.
Tiv. Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Fene se tudja, de szerintem az Isuzu 96-ban már hidrotőkés volt. Mikor több napi állás után elindítom, csattog picit, majd szépen elhalkul. Isuzu nem hidrós.
gabbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Isuzu nem hidrós. Jó lenne egy szaki,aki leugrik majd velem és a feleségemmel ha megvan a kiszemelt példány.. Nincs kedve valakinek autókázni januárban egy napot? Kaja,pia lesz nő csak a feleségem aki foglalt:D
astrásgyerek Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 nekem a DTL (68 lovas) iszonyatosan bevállt :D ;) február óta van már nállam, és 20.000-et nyomtam már bele, nem mindíg kímélő üzemmódban :blink: :rolleyes: , és eddig szerencsére semmi komolyabb baja sem volt :lol: nagyon szeretem ahogy megy, igaz ugyan, hogy nem egy kimondott versenyautó, de nem is annak vettem :D Az viszont biztos, hogy jól meg kell nézetni hozzáértővel, mert csúnyán meg lehet szívni, mint minden más utóval is! ;) A DTL-eknek elég jó a fogyasztásuk :lol: 4,5-5,5 (lábtól függően) én hegyek közt vegyesben + autópályán 130-as tempónál 5,1-re jöttem ki 4 személlyel :) ezt egy új autó sem hozná ki olcsóbban :lol: Egyszerűen szeretem ezt az autót :D :D Sok szerencsét az autóvásárláshoz gabbi !! ;)
astrásgyerek Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 68 LE-es TD-ken is lehet klímát találni némelyiken. pl. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._klimas-3238393 Jó általános dolgokat tudom,indítási próba lesz,ezért is veszem januárban. Volt már benzines Astram de megfogadtam idéntől olajat égetek majd. Tudom hogy csesztetik a Km-órát,de 200 000kmtől kell a félni ezen dízelek esetében ha az valós? Vagy mi az a valós km amire azt mondjátok azt már inkább hagyjam?? Kb 3-4 évig tervezem hogy megmarad és ezalatt kb 70000 kmet fogok vele menni velószínűleg.. üdv gabbi én 220000-el vettem (ez valós km) rég óta ismertem már az autót :lol: igénytelen motor, ha az alapvető dolgokat megadod neki idejében akkor meghálálja) persze ez az én tapasztalatom ja és az én autóm ára 380.000 ft volt ( amit pluszba kaptam vele: tetőcsomagtartó, 3 új gumi-2 egyforma mintás-, REMUS sportkipufogó hátsó dob, sötétített hátsó lámpák) 569.999 Ft ???? ez eléggé húzós szerintem :D :blink: és csak 1 évvel fiatalabb az enyémtől ;) Garantált 4.5 literes fogyasztással! ??????? azért ezzel vitatkoznék ;) inkább 5 L (ez amolyan vevőcsalogató) 4 garnitúra téli és 4 garnitúra felnire szerelt gumival! --- e szerint 32 db gumit adna hozzá? :D mert ugye 1 garnitúra az 4 db ő meg adna 8*4 db-ot :rolleyes: ;) :D :D persze ez csak elírás lehet ;) A LÉNYEG, HOGY NE KERESKEDÉSBŐL VEDD MEG!!!!! -egyrészt ott jóval drágább :lol: -másrészt meg tuti buheráltak a km óra állással :lol: legjobb magánszemélytől venni, amihez semmi köze sincs egy kereskedőnek sem :)
gabbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 jól néz ki... Azért ez a moci így látatlanban nem rossz nem? 96-es kiadású kocsiban van benne...
astrásgyerek Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Azért ez a moci így látatlanban nem rossz nem? 96-es kiadású kocsiban van benne... a DTL-el csak jó tapasztalataim vannak :D elég erős, főleg, hogyha nem akarod nagyon hajtani, hosszabb utakon teszteltem, hidd el nagyon jól bírta nekem, épp pár órája jöttem meg egy 1200 km-es útról vele, olajból nem evett, vízből sem, de gázolajból igen :blink: ;) 100 kmenként 5,1 litert 4 személlyel, full csomaggal :D erre te mit mondanál? :rolleyes: nekem bevált, igaz én is ISUZUT akartam venni, de az nagyon drága, engem egy szerelő barátom beszélt le, ő szerinte is több a baj velük, igaz sokkal erősebbek :lol: nézd meg eeket: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.7_td-3154661 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.7_td-3513285 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...f_astra-3491830 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3483630 vagy van itt isuzu is: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_isuzu-3238822 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...d_isuzu-3463194
Recommended Posts