Tiv. Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Köszi a válaszokat na meg a Sanci segítségét. Állítottam a cuccon, most hidegen 1300, melegen 1000 a fordszám, eddig hidegen 1000 volt csak... Sokkal zsírosabb így :lol: Sok az az 1000. 850-900 az ideális. Hidegen 1200. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Sok az az 1000. 850-900 az ideális. Hidegen 1200. Pontosabban az 1000 alatt egy hajszállal van. Sztem kár azért bacogassam...mikor valamivel nem voltam megelégedve és tökéletesíteni akartam általában mindig bekotlott a cucc.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Há most mi van??? :lol: :lol: Ha valamit nem tudok,inkább csendben maradok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ha valamit nem tudok,inkább csendben maradok... :lol: Na de nem tudta, ezért kérdezte. :lol: Igaz, meg is válaszolta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ha valamit nem tudok,inkább csendben maradok... :lol: Tipikus. Aki ért hozzá, az még alszik, aki meg válaszol az nem ért hozzá. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Köszi a válaszokat na meg a Sanci segítségét. Állítottam a cuccon, most hidegen 1300, melegen 1000 a fordszám, eddig hidegen 1000 volt csak... Sokkal zsírosabb így :D Bocsesz, kicsit többre emlékeztem :lol: Sok az az 1000. 850-900 az ideális. Hidegen 1200. 800-900 közt az enyém szabályosan rángatott motorféknél amint a motor alapjárat közelébe került -fordulatszám mutató szerint 1100 alatt egészen 900 környékéig, jelenlegi műszeresen mért 940-970 fordulat között abszolút elhagyta. Egyébként gyári adat szerint 850-950 közt kellene lennie üzemmelegen, hidegen meg 1150-1300 közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Tipikus. Aki ért hozzá, az még alszik, aki meg válaszol az nem ért hozzá. :D :lol: Hogy hogy alszik? :D Egyrészt benne van az Így csináld könyvben világosan,hogy hogyan kell beállítani,másrészt bocsánat,hogy nem érek rá egész nap a fórumon offolni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Hogy hogy alszik? :lol: Egyrészt benne van az Így csináld könyvben világosan,hogy hogyan kell beállítani,másrészt bocsánat,hogy nem érek rá egész nap a fórumon offolni! :lol: Utoljára Tápit láttam hasonlókat írni mikor begurult nem kicsit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Utoljára Tápit láttam hasonlókat írni mikor begurult nem kicsit... :D Nagyon egyszerű a képlet: Ha csináltam már ilyet vagy a könyvben olvastam róla és biztos vagyok benne,hogyan is kell megcsinálni,akkor leírom és segítek,de ha csak a sötétben tapogatózok,akkor minek gyarapítani a hozzászólások számát feleslegesen? :lol: Másrészt ez a fórum nem ingyenes javítóbázis,hogy minden hülye kérdésre azonnal ingyen választ adjunk.Azért mindent mi sem tudunk. Itt most nem veled van a bajom,csak kicsit kezd idegesíteni,hogy sok a felesleges off a topikokban és nem a megfelelő helyen vannak,mint pl ez sem ide tartozik... :lol: Szal néha jobb okosan csendbe maradni és nem hozzászólni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Nagyon egyszerű a képlet: Ha csináltam már ilyet vagy a könyvben olvastam róla és biztos vagyok benne,hogyan is kell megcsinálni,akkor leírom és segítek,de ha csak a sötétben tapogatózok,akkor minek gyarapítani a hozzászólások számát feleslegesen? :lol: Másrészt ez a fórum nem ingyenes javítóbázis,hogy minden hülye kérdésre azonnal ingyen választ adjunk.Azért mindent mi sem tudunk. Itt most nem veled van a bajom,csak kicsit kezd idegesíteni,hogy sok a felesleges off a topikokban és nem a megfelelő helyen vannak,mint pl ez sem ide tartozik... :lol: Szal néha jobb okosan csendbe maradni és nem hozzászólni... Jaja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 másrészt bocsánat,hogy nem érek rá egész nap a fórumon offolni! :D Utolsó eset. :lol: Szal néha jobb okosan csendbe maradni és nem hozzászólni... Jóvanna megértettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Meg tudja nekem mondani valaki az Isuzu motoros 1.7-es TD F Astrának a mocikódját? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Itt kikeresheted bármelyikét.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Meg tudja nekem mondani valaki az Isuzu motoros 1.7-es TD F Astrának a mocikódját? Előre is köszi! 17DT (TC4EE1) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Lenne egy kérdésem! <_< Ha alkatrésznek vennék egy sima 1.7 D szívódiesel motoros autót, abból a motorból tudnék felhazsnálni dolgokat az én DTL-es turbós motoromba? :) (pl:adagoló meg ilyenek?) Gondolom a kasztni, felfüggesztés ugyanaz, de a motorról kérném ki a tanácsotokat!!!! Előre is köszi mindenkinek! Minden tanácsnak örvendek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Lenne egy kérdésem! <_< Ha alkatrésznek vennék egy sima 1.7 D motoros autót, abból a motorból tudnék felhazsnálni dolgokat az én DTL-es motoromba? :) Gondolom a kasztni, felfüggesztés ugyanaz, de a motorról kérném ki a tanácsotokat!!!! Előre is köszi mindenkinek! Nem teljesen ugyanaz a két blokk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Lenne egy kérdésem! <_< Ha alkatrésznek vennék egy sima 1.7 D szívódiesel motoros autót, abból a motorból tudnék felhazsnálni dolgokat az én DTL-es turbós motoromba? :) (pl:adagoló meg ilyenek?) Gondolom a kasztni, felfüggesztés ugyanaz, de a motorról kérném ki a tanácsotokat!!!! Előre is köszi mindenkinek! Minden tanácsnak örvendek! Ha olcsón jutsz hozzá, akkor én megvenném a helyedben! Amit nem tudsz használni, azt meg eladod! (Vagy szétosztogatod itt a fóumos 1.7D® kolegák között! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Nekem 17DR volt a motorkód, de DTL blokk volt benne. Viszont az adagoló az biztos hogy más, mert Nekem nem volt az adagoló tetején egy szelep. A dugattyú ha tényleg sima DR, akkor biztos hogy nem jó megint, mert a turbós-nál egy szoknya van a dugattyúnál, a Dr-nél pedig nem. A turbósnak más az olajdeklije, is, mert tele van lukakkal, ami az olajhűtőtől kezdve a turbóig, mindenhova megy. Szóval, ha sima Dr-t vennél, akkor nem sok dolgot tudsz felhasználni a turbósodhoz. Fordítva lenne, akkor 1-2 dolgot igen, de így nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ha olcsón jutsz hozzá, akkor én megvenném a helyedben! Amit nem tudsz használni, azt meg eladod! (Vagy szétosztogatod itt a fóumos 1.7D® kolegák között! <_< 100.000 lenne, full üzemképes, használatban volt eddig, külföldről volt behozva. nem füstöl, olajat nem eszi. Köszike a segítséget mindenkinek, majd látjuk mi lesz.... Ja igen: féltengelyek, felfüggesztés, ilyenek azért jók lennének, Csak a motor része másabb ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 100.000 lenne, full üzemképes, használatban volt eddig, külföldről volt behozva. nem füstöl, olajat nem eszi. Köszike a segítséget mindenkinek, majd látjuk mi lesz.... Ja igen: féltengelyek, felfüggesztés, ilyenek azért jók lennének, Csak a motor része másabb ugye? A motorból meg amit nem tudsz hasznosítani, meghirdeted és eladod. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 100.000 lenne, full üzemképes, használatban volt eddig, külföldről volt behozva. nem füstöl, olajat nem eszi. Köszike a segítséget mindenkinek, majd látjuk mi lesz.... Ja igen: féltengelyek, felfüggesztés, ilyenek azért jók lennének, Csak a motor része másabb ugye? A motorból meg amit nem tudsz hasznosítani, meghirdeted és eladod. :) ..és a motort nem lehet egy az egyben áttenni szükség esetén? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ..és a motort nem lehet egy az egyben áttenni szükség esetén? :) Éppenséggel át lehetne tenni a motrot, de az én motorommal nincs semmi baj, megy mint az óra! :lol: (Most még <_< ) Mondjuk ha minden kötél szakad....... :) De nekem ez csak második autónak van használva (annyira nem lényeges, ha pár napig nem megy)! Ezért is kéne egy DONOR autó, csak pakolgatni át a cuccokat, azt könnyebb :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Éppenséggel át lehetne tenni a motrot, de az én motorommal nincs semmi baj, megy mint az óra! :lol: (Most még <_< ) Mondjuk ha minden kötél szakad....... :) De nekem ez csak második autónak van használva (annyira nem lényeges, ha pár napig nem megy)! Ezért is kéne egy DONOR autó, csak pakolgatni át a cuccokat, azt könnyebb :lol: ! jaja, nekem is jó lenne, csak ugye egy lakótelepen hova a kínba teszem hogy ne hordják szét másnap reggelre :) Így én csak más donorából kuncsorgok :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ezt skubizzátok meg! :) :lol: http://www.roncsauto.hu/2apro28apro1354.html Ez a csávó tud valamit... <_< Vagy csak én vagyok ilyen tudatlan, és nem láttam még 1.6-os diesel astrát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts