astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Lehet. Én is utólag szereltem be. A lényeg, hogy dizelből legyen a cseredarab. Nem kell tenned semmit, csak berakod az újat és kész. A generátortól kapja fordszám jelet. Sok sikert. akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol: Gyárilag benne van, legalábbis a facelift előttiekben biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Gyárilag benne van, legalábbis a facelift előttiekben biztos. Tudom hogy kezdő vagyok OPEL téren, de mi az a "FACELIFT" :D Bocsika ha fájó a kérdés, de ezzel nem vagyok tisztában mit is jelent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol: Igen, 6000 ig. Az enyém frissités utáni. 96 os. Ebben is be volt kötve. Nem kellett bevinni a szálat. FACELIFT= modellfrissités. 95 ben volt. Azutáni astrának már gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :lol: Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :D Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Igen, 6000 ig. Az enyém frissités utáni. 96 os. Ebben is be volt kötve. Nem kellett bevinni a szálat. FACELIFT= modellfrissités. 95 ben volt. Azutáni astrának már gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura. Nah így már értem, akko az enyém is ilyen, 95-ös "gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :lol: Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :D Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE! Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :lol: Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :D Annyiért kenjék a hajukra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :lol: Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :lol: Annyiért kenjék a hajukra! 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :lol: Na de Karcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Te kis mindenre figyelőőőőőőőő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :lol: HA-HA-HA :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nah így már értem, akko az enyém is ilyen, 95-ös "gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura." :lol: A hátsó légterelôt nem akarod leszedni ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :D Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :lol: Annyiért kenjék a hajukra! Az érdekes, mert én nemrég vettem Opel boltban, és 682Ft volt (cikkszáma: 14 38 336). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 A hátsó légterelôt nem akarod leszedni ? :D :lol: Nem. Mindenkinek más az ízlése... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :D Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :lol: Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE! Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után, itt a megoldás.: Nem. Mindenkinek más az ízlése... :lol: Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után, itt a megoldás.: http://kepfeltoltes.hu/090527/P1040021_www...ltoltes.hu_.jpg Ez olyan corsás megoldás! :lol: Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. :lol: Mindig is vágytam egy szép vasalódeszkára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mindig is vágytam egy szép vasalódeszkára! :lol: Háde lefordul rólá ja vásálló :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Háde lefordul rólá ja vásálló :lol: :D :D Akkor jó lesz reggeliző pultnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után... Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. ;) Ez jó megoldás ;) Csak az enyém már így is el volt repedve! a szélső, ami a napellenzőbe van a másik végén + még ez a bepattintós is letört! :lol: Nah mindegy, majd hátha találok egyszer valamerre.... Csak már jó sokat költöttem a verdára, ma jött meg a cucc, amit rendeltem a boltba (első rugók 12 800/db, első teleszkópok 9500/db , szilentek 2300/db , gömbfejek 2490/db , talpasok3100/db, kerékcsapágy 4400 ) 64780 :lol: kb ilyen voltam, miko meghallottam mennyit mond a manus :D De legalább egy darabig nem lesz gond vele...... REMÉLEM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Akkor jó lesz reggeliző pultnak! :lol: Jóvann na! Kezdjetek ki csak nyúgodtan...... Izlések és pofonok :lol: (sötétített üvegek,-lámpák, szemöldök, szárny, és még a powerfull sportdobot fel se raktam (azt is adott hozzá a manus) Mostmár csak úgy 100 paci hiányzik a boldogságomhoz ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez jó megoldás ;) Csak az enyém már így is el volt repedve! a szélső, ami a napellenzőbe van a másik végén + még ez a bepattintós is letört! :lol: Nah mindegy, majd hátha találok egyszer valamerre.... Csak már jó sokat költöttem a verdára, ma jött meg a cucc, amit rendeltem a boltba (első rugók 12 800/db, első teleszkópok 9500/db , szilentek 2300/db , gömbfejek 2490/db , talpasok3100/db, kerékcsapágy 4400 ) 64780 :lol: kb ilyen voltam, miko meghallottam mennyit mond a manus :D De legalább egy darabig nem lesz gond vele...... REMÉLEM :D Naja, a remény hal meg utoljára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Naja, a remény hal meg utoljára. :D Ez így van! Nálam holnap ugrik a majom a vízbe! Jön a kompressziómérés! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez így van! Nálam holnap ugrik a majom a vízbe! Jön a kompressziómérés! :lol: :D :lol: Imádkozok érte jó? ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Imádkozok érte jó? :lol: :lol: :D Köszi! ;) De az itt már nem nagyon segít! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Köszi! :D De az itt már nem nagyon segít! :D Tudom, már az enyémen sem, de a megelőzés a fontos, nem akkor kell szenvedni rajta amikor már kijöttek a 18-as kompresszióértékek :lol: előre kell készülni, és akkor lehet h jobb lesz :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ma megvettem a fordulatszámmérős Km órát (x17DTL-ből szedtük ki a száma ugyanolyan 1102), 8000 volt, lealkudtam 10.000-ről :D Ki is cseréltem, de a baj az, hogy ebbe meg a km óra nem megy ( abszolut nem mutat semmit), holnap viszem vissza a bontóba kicserélni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts