astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Lehet. Én is utólag szereltem be. A lényeg, hogy dizelből legyen a cseredarab. Nem kell tenned semmit, csak berakod az újat és kész. A generátortól kapja fordszám jelet. Sok sikert. akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol:
FPepe Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol: Gyárilag benne van, legalábbis a facelift előttiekben biztos.
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Gyárilag benne van, legalábbis a facelift előttiekben biztos. Tudom hogy kezdő vagyok OPEL téren, de mi az a "FACELIFT" :D Bocsika ha fájó a kérdés, de ezzel nem vagyok tisztában mit is jelent :lol:
Tiv. Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 akkor neked is a 6000-es skálázású van? és gyárilag gondolom akko be is van kötve minden szál ugye? vagy utólag még kell vinni szálat a generátorról? Nem is az, hogy annyira kellene, csak úgy mégiscsak jobban mutat! :lol: Igen, 6000 ig. Az enyém frissités utáni. 96 os. Ebben is be volt kötve. Nem kellett bevinni a szálat. FACELIFT= modellfrissités. 95 ben volt. Azutáni astrának már gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura.
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :lol: Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :D Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE!
astrásgyerek Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Igen, 6000 ig. Az enyém frissités utáni. 96 os. Ebben is be volt kötve. Nem kellett bevinni a szálat. FACELIFT= modellfrissités. 95 ben volt. Azutáni astrának már gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura. Nah így már értem, akko az enyém is ilyen, 95-ös "gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura." :lol:
Laleekirály Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :lol: Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :D Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE! Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :lol: Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :D Annyiért kenjék a hajukra!
szobikari Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :lol: Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :lol: Annyiért kenjék a hajukra! 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :D
conquistador Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :lol: Na de Karcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Te kis mindenre figyelőőőőőőőő! :D
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 1 millió Ft egy ilyen kis bizbasz? :lol: HA-HA-HA :D
Reeckatee Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nah így már értem, akko az enyém is ilyen, 95-ös "gömbölyű a külső tükre, és fehér az első index bura." :lol: A hátsó légterelôt nem akarod leszedni ? :lol: :D
FPepe Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nekem mind a két oldalon le van törve az a kis vacak és én is kérdeztem bontóba és azt mondták, hogy fogyóeszköz! :D Kérdeztem opel boltba + bontóban, mind a két helyen vacsi újat 1000e-ért adnák darabját! :lol: Annyiért kenjék a hajukra! Az érdekes, mert én nemrég vettem Opel boltban, és 682Ft volt (cikkszáma: 14 38 336).
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 A hátsó légterelôt nem akarod leszedni ? :D :lol: Nem. Mindenkinek más az ízlése... :lol:
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Apropó! ma sütött a nap, és lehajtottam a napellenzőt -------- HIBA VOLT :D Letört a pöcök amibe be kell pattintani, bontóban néztem, nincs ilyen, azt mondta a srác, ha lenne 30 db azonnal el tudná adni még aznap! Ez valami szériahiba? Neten lehet rendelni újjat? mind a kettő kéne ( mindkét végén lévők) :lol: Lécci segítsetek! Valakinek volt már ilyen problémája? hogy oldottátok meg? KÖSZIKE! Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után, itt a megoldás.: Nem. Mindenkinek más az ízlése... :lol: Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. :D
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után, itt a megoldás.: http://kepfeltoltes.hu/090527/P1040021_www...ltoltes.hu_.jpg Ez olyan corsás megoldás! :lol: Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. :lol: Mindig is vágytam egy szép vasalódeszkára! :D
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Mindig is vágytam egy szép vasalódeszkára! :lol: Háde lefordul rólá ja vásálló :D :lol: :D
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Háde lefordul rólá ja vásálló :lol: :D :D Akkor jó lesz reggeliző pultnak! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nekem is letört, amikor pakoltam vissza kárpitozás után... Hagyd csak, meg akarják venni, azért piszkálnak, hogy szereld le. ;) Ez jó megoldás ;) Csak az enyém már így is el volt repedve! a szélső, ami a napellenzőbe van a másik végén + még ez a bepattintós is letört! :lol: Nah mindegy, majd hátha találok egyszer valamerre.... Csak már jó sokat költöttem a verdára, ma jött meg a cucc, amit rendeltem a boltba (első rugók 12 800/db, első teleszkópok 9500/db , szilentek 2300/db , gömbfejek 2490/db , talpasok3100/db, kerékcsapágy 4400 ) 64780 :lol: kb ilyen voltam, miko meghallottam mennyit mond a manus :D De legalább egy darabig nem lesz gond vele...... REMÉLEM :D
astrásgyerek Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Akkor jó lesz reggeliző pultnak! :lol: Jóvann na! Kezdjetek ki csak nyúgodtan...... Izlések és pofonok :lol: (sötétített üvegek,-lámpák, szemöldök, szárny, és még a powerfull sportdobot fel se raktam (azt is adott hozzá a manus) Mostmár csak úgy 100 paci hiányzik a boldogságomhoz ;) :D :D
zotya975 Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ez jó megoldás ;) Csak az enyém már így is el volt repedve! a szélső, ami a napellenzőbe van a másik végén + még ez a bepattintós is letört! :lol: Nah mindegy, majd hátha találok egyszer valamerre.... Csak már jó sokat költöttem a verdára, ma jött meg a cucc, amit rendeltem a boltba (első rugók 12 800/db, első teleszkópok 9500/db , szilentek 2300/db , gömbfejek 2490/db , talpasok3100/db, kerékcsapágy 4400 ) 64780 :lol: kb ilyen voltam, miko meghallottam mennyit mond a manus :D De legalább egy darabig nem lesz gond vele...... REMÉLEM :D Naja, a remény hal meg utoljára. ;)
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Naja, a remény hal meg utoljára. :D Ez így van! Nálam holnap ugrik a majom a vízbe! Jön a kompressziómérés! :lol: :D :lol:
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ez így van! Nálam holnap ugrik a majom a vízbe! Jön a kompressziómérés! :lol: :D :lol: Imádkozok érte jó? ;) :D ;)
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Imádkozok érte jó? :lol: :lol: :D Köszi! ;) De az itt már nem nagyon segít! :D
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Köszi! :D De az itt már nem nagyon segít! :D Tudom, már az enyémen sem, de a megelőzés a fontos, nem akkor kell szenvedni rajta amikor már kijöttek a 18-as kompresszióértékek :lol: előre kell készülni, és akkor lehet h jobb lesz :lol: ;)
astrásgyerek Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Ma megvettem a fordulatszámmérős Km órát (x17DTL-ből szedtük ki a száma ugyanolyan 1102), 8000 volt, lealkudtam 10.000-ről :D Ki is cseréltem, de a baj az, hogy ebbe meg a km óra nem megy ( abszolut nem mutat semmit), holnap viszem vissza a bontóba kicserélni! :lol:
Recommended Posts