uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :) Üdv mindenkinek! Lelkes cetánélvezetemet beárnyékolja egy állandóan csörgő váltó! Második bontott váltó van rajta és nem változik semmi. Ha valaki tud segíteni kérem írjon pár sort egy életre lekötelzne. Nagyon jó a fórum végre rátok találtam! általában a nyelestengely csapágy kotyogáza okozza a zörgést. ez főképp a 95 elötti autóknál fordul elő, mertr a nyelestengely csak 1 helyen van csapágyazva... és főképp a dizel gépeknél jelentkezik nagyon, mert szétrázkódik a csar csapághy-szar váltó. de a benzinesek is zörögnek, csak nem annyira mint a dizelek.... és azért 1 helyen vannak csapágyazva, mert ezeknél még ki lehet huzni a nyelestengelyt a kuplungcseréhez..... bajt nem csinál csak rossz hallgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 általában a nyelestengely csapágy kotyogáza okozza a zörgést. ez főképp a 95 elötti autóknál fordul elő, mertr a nyelestengely csak 1 helyen van csapágyazva... és főképp a dizel gépeknél jelentkezik nagyon, mert szétrázkódik a csar csapághy-szar váltó. de a benzinesek is zörögnek, csak nem annyira mint a dizelek.... és azért 1 helyen vannak csapágyazva, mert ezeknél még ki lehet huzni a nyelestengelyt a kuplungcseréhez..... bajt nem csinál csak rossz hallgatni... Akkor én sem nyúlok hozzá,amíg a váltó jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 köszi a segítséget mindenkinek! Lesz mostanában opel tali valahol szivesen elmennék. 140ezret mentem a kis dízelemmel és nagyon hálás vagyok neki. Még nem hagyott cserben. Nem vagyok tag de szivesen taliznék elégedett tulajokkal. Vehetnék jobbat de én szeretem a kis 1.7d -t. Rászolgált a bizalmamra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
almsyzsolt Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 köszi a segítséget mindenkinek! Lesz mostanában opel tali valahol szivesen elmennék. 140ezret mentem a kis dízelemmel és nagyon hálás vagyok neki. Még nem hagyott cserben. Nem vagyok tag de szivesen taliznék elégedett tulajokkal. Vehetnék jobbat de én szeretem a kis 1.7d -t. Rászolgált a bizalmamra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Lesz mostanában opel tali valahol szivesen elmennék. 140ezret mentem a kis dízelemmel és nagyon hálás vagyok neki. Még nem hagyott cserben. Nem vagyok tag de szivesen taliznék elégedett tulajokkal. Egy tipp: Március 26. 14 óra, Pécs Pláza. :) 140ezer után ez a pár száz km már semmiség! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 köszi a segítséget mindenkinek! Lesz mostanában opel tali valahol szivesen elmennék. 140ezret mentem a kis dízelemmel és nagyon hálás vagyok neki. Még nem hagyott cserben. Nem vagyok tag de szivesen taliznék elégedett tulajokkal. Vehetnék jobbat de én szeretem a kis 1.7d -t. Rászolgált a bizalmamra. Írj valamit a gépedről ! Évjárat, stb ... :) Én is szeretem az Én kis TD-m :) Tegnap kicsit meg is hajtottam ... Pécs-Kaposvár 40 perc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mindenki szereti a sajátját! :wink: Még újratöltve cartárs is! (Pedig szegény mostanában sokat szívott!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Újratöltve cartarsotok már elvonasi tönetekben szenved. Lehet hogy valaki levihetne egy körre hogy milyen is amikor valaki autoba ül. ha most jó lesz akkor nem fog többet szívozni mert el fogok vele beszélgetni. De Norbinak igaza van szívok mint a torkos borz. Hát sajnos most jöttem rá milyen az amikor vesz valaki egy 7 évs autot tök mindegy ki mit mond addig amig nem lesz szétt szedve nem tudja mennyi kilométer van benne lehet benne 150e de lehet 250e és elég valojában 10e hogy tönkre tegyenek egy autot. Csak legyen már kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Április 25-én megyek Sopronba, addigra csak kész lesz a verdád! Te már megcsináltad a kocsidban a késleltetett beltérvilágítást ugyi? Nem segítenél nekem is megcsinálni? (Rosszul tettem fel a kérdést! Nem csinálnád meg az enyémet is? Persze nem ingyé!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 megoldhatjuk! de akkor lehet át kéne térned neon világításra azzal tovább ég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A neonozás nekem már egy kicsit sok. Kombi, diesel, nemsokára gyerekülés, ezekhez nem igazán illik a neon. Szerintem! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 csak egy 38cm kék az jól mutatna annyi belefér (fiatalosan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én inkább zöldítenék, de csak a műszereket! De ez már egy másik topik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 jaja majd megdumcsizzuk személyesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A neten tud valaki olyan helyet ahol lehet rendelni porlasztó csúcsokat, és elfogadható árban dolgoznak :arrow: ma megnéztem a környékünkön és szét akadtam. Valszeg kő vagy 2 db :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A neten tud valaki olyan helyet ahol lehet rendelni porlasztó csúcsokat, és elfogadható árban dolgoznak :arrow: ma megnéztem a környékünkön és szét akadtam. Valszeg kő vagy 2 db :) Mert mi a gond?Elégtek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mert mi a gond?Elégtek? Inkább be , de úgyfest hogy hidegen valamelyik pisil :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ma voltam opelboltban érdeklödni árakról. Komplett vezérlés cseréhez a cuccok össz:40E Ebben minden gyári,de szerintem,hangsúlyozom,szerintem a vizpumpán lehetne kicsit faragni,van olasz buggatti,ami olcsóbb mint a gyári? Van valakinek vele tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Inkább be , de úgyfest hogy hidegen valamelyik pisil :gib: Szia Mörfi! írj egy privit és hozzájuttatlak óccsón jó (garis) porlasztókhoz ! Akár Bosch,akár Nippon Denso-hoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ma voltam opelboltban érdeklödni árakról. Komplett vezérlés cseréhez a cuccok össz:40E Ebben minden gyári,de szerintem,hangsúlyozom,szerintem a vizpumpán lehetne kicsit faragni,van olasz buggatti,ami olcsóbb mint a gyári? Van valakinek vele tapasztalata? Hali! "Járt utat a járatlanért ne hagyj el!" ...vagy valami ilyesmi :) Csak gyári motyit vegyél, az ut.gyártottak sántíthatnak, főleg ha olasz,vagy spanyol! Hajrá ajusa és a többiek :lol: Egyik havár most generált kadettet (1.7D-t) Főteng.szim (hátsó) ajusa került bele :arrow: első 100 km után elkezdett csepereni az olaj :twisted: Most szétszed projekt van :) :) :P Ott is tanácsoltam, hogy ne kísérletezzen, de neki 2 e ft játszott, most meg 22 fog :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nemtudjátok mennyi lehet a hűtő és a termosztát közötti cső ? Neincs valami hudefranko allapotban ... Oda azert gyarit erdemes venni nem ? Vannak ott "kanyarok" ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Újratöltve cartarsotok már elvonasi tönetekben szenved. Lehet hogy valaki levihetne egy körre hogy milyen is amikor valaki autoba ül. ha most jó lesz akkor nem fog többet szívozni mert el fogok vele beszélgetni. De Norbinak igaza van szívok mint a torkos borz. Hát sajnos most jöttem rá milyen az amikor vesz valaki egy 7 évs autot tök mindegy ki mit mond addig amig nem lesz szétt szedve nem tudja mennyi kilométer van benne lehet benne 150e de lehet 250e és elég valojában 10e hogy tönkre tegyenek egy autot. Csak legyen már kész! Van köztünk egy srác, aki most akar autót venni :idea: olcsón jót :idea: Fel kéne homályosítani, hogy a kettő együtt nem megy! Az én gépemben,amikor vettem óra szerint 155 e km volt. Mondom, hm... ez baráti, kereskedő állítja ez már előre van tekerve, mert kintről hozták és így a vám olcsóbb volt, én naívan hittem, boldog voltam egészen az első minúszokig. Aztán egyszercsak eljött az a bizonyos reggel, amikor a vas azt mondta,még korán van, nem indul be :) :twisted: :twisted: :twisted: Végigszívtam vele a telet, majd nyáron darabjaira szedtem egy barátommal és full generál. Azóta (a mostni tél volt az első) tökéletesen indul. -16 'C-ben (Szentesen szüleimnél) izzítólámpa kialszik :arrow: indítás :arrow: duruzsol a kis 4 hengeres 8 szeelepes :) ...hát ennyit arról, hogy olcsón jót!!! aki úgy kezdi, hogy kevés km és családi okok miatt adja el, már meg sem hellgatom. Feleségemnek most akarok autót venni, igaz ő benyást akar,de annál is hasonló a helyzet, talán csak annyival jobb, hogy az a minuszokban is beindul, folyamatosan kapjuk a jobbnál jobb ajánlatokat. Csak be ne vegyük :wink: Sok sikert a géphez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nemtudjátok mennyi lehet a hűtő és a termosztát közötti cső ? Neincs valami hudefranko allapotban ... Oda azert gyarit erdemes venni nem ? Vannak ott "kanyarok" ... Véleményem szerint annál (...ha németet veszel) nem kell ragaszkodni a gyárihoz! Hívd fel a partsnetet, ott biztos van és tuti! Spanyol,olasz elfelejtős!!!! Igen "kellemes" meglepetést okozhat!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Véleményem szerint annál (...ha németet veszel) nem kell ragaszkodni a gyárihoz! Hívd fel a partsnetet, ott biztos van és tuti! PartsNet Kft. 1037 Budapest, Bécsi út 254. Tel.: 453 3635 Fax: 453 3636 Mail: info@partsnet.hu Spanyol,olasz elfelejtős!!!! Igen "kellemes" meglepetést okozhat!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Szia Mörfi! írj egy privit és hozzájuttatlak óccsón jó (garis) porlasztókhoz ! Akár Bosch,akár Nippon Denso-hoz! Na ná :) ment ezerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts