Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Guest

Recommended Posts

de van rá 2 év garancia....

az opel nem árul marhagagyi gyári alkatrészt....

Hát igen, én is kérdeztem hogy garival hogy állunk mikor meg vettem a shampipit ,aztán csak a válukat húzták, számla nélkül viszed kedvezménnyel úgy hogy nincs volt a válasz. Na most mivel szemét modon vislkednek mostanában ,ezért ha beszarik és nem cserélik ki akkor :smt021 meg minden hát nehogy má :?: Ezért van a fogyasztó védelem.

Megosztás:

de van rá 2 év garancia....

az opel nem árul marhagagyi gyári alkatrészt....

Alkatrészek tekintetében nincs sok tapasztalatom, egy biztos az ára már nagyon gyanús!!!

...kiindulva abból, hogy legalább két emberen keresztül megy a cucc, mire megkapom és így 2500 pénz, hát nem túl bíztató!

Az Opel olaj + kimondottan sz_r!

...és ugye az is gyári cikk az autóhoz!

Megosztás:

Ténleg ha egyszer kiszedem a hűtőt, érdemes még azt elvinni javítgatni?

vagy kuka és kapjon újjat?

Szerintem vedd ki, vidd el egy hütőshöz, ő ad egy árajánlatot és akkor eldöntheted, hogy melyik az olcsóbb!

Egy új hűtő 25-40 e ft között van. Javítás 2-15 közt!

...ha jó helyre viszed, többet ér ha javíttatod, mintha vennél egy utángyártottat.

Megosztás:

Akkor már csak jó helyet kell megtalálni és az árajánlat eldönti.

...ha gondolod, holnapra vadászok valami hűtős helyet neked, van egy barátom ahol rá tudok kérdezni.

Nem ígérek semmit!

...addig is uhuhu-t kérdezd meg, ő biztos tud valami okosat mondani.

Megosztás:

Azt megköszönném, bár én kecskeméti vagyok és itt Johnnyni mondott egy helyet ahol a kisöreg állitólag ügyes. Csak nem volt még tapsztalat sehol, mivel meg nem csinaltattam hűtőt.

Kecskemét az még tutibb. Van egy srác a fórumból, aki ott lakik szerintem uhuhu ismeri, próbáld meg.

Megosztás:

Nekem kb 1 éve lett cserélve a hűtő 22500 volt Valeo /gyári beszállító/, érdeklődtem én is javítás után, de mivel mindenki lebeszélt rólla, mondván: ráköltesz jó esetben 5-10 ezret, attól még mindíg a régi hűtő lesz benne, csak javítva és lehet egy hónap után máshol fog ereszteni! Úgyhogy lett újhűtő, neked is ezt javasolnám. :wink:

Megosztás:

Nekem kb 1 éve lett cserélve a hűtő 22500 volt Valeo /gyári beszállító/, érdeklődtem én is javítás után, de mivel mindenki lebeszélt rólla, mondván: ráköltesz jó esetben 5-10 ezret, attól még mindíg a régi hűtő lesz benne, csak javítva és lehet egy hónap után máshol fog ereszteni! Úgyhogy lett újhűtő, neked is ezt javasolnám. :wink:

Ez egy érdekes felvetés, ha a bennelévő hűtő nagyon vacak, (rossz állapotú), akkkor a csere indokolt, ha csak egy helyen szivárog, felesleges cserélni. ( A gyári jobb, mint a gyári beszállítótol kapott Valeo)

Lásd: A LIP mesa is gyári beszállítója az opelnek, :arrow: ha gátlókat cserélsz, mégsem ezt veszed!

Megosztás:

figyu, ha újat veszel, írj pü-t,vagy dobj egy mailt, van egy autósbolt Kecskeméten ahol tudok óccsón garis hűtőt neked némi kedvezménnyel. (Bárdi)

Megosztás:

Bizony , de mikor neked összelett rakva a gép nem mértek előtöltést? Na persze most könnyen dumcsizok én sem mértem az enyémen, inkább szétszedtem mindent. Mivel síkolva lett a hengerfej ezért megváltoztak a paraméterek, de mielőtt valaki bele kötne a szelepek is után lettek sülyesztve. A töltés pedig sima mocinál 1mm kopottabnál pedig 1,2 asszem de uhu biztos vágja. De a poén az hogy én is bemérettem nem othon csináltam mivel nincs közbetétem az adagoló és az indikátor óra közé. MÉG NINCS DE LESSZ!!!!!!

Megosztás:

Bizony , de mikor neked összelett rakva a gép nem mértek előtöltést? Na persze most könnyen dumcsizok én sem mértem az enyémen, inkább szétszedtem mindent. Mivel síkolva lett a hengerfej ezért megváltoztak a paraméterek, de mielőtt valaki bele kötne a szelepek is után lettek sülyesztve. A töltés pedig sima mocinál 1mm kopottabnál pedig 1,2 asszem de uhu biztos vágja. De a poén az hogy én is bemérettem nem othon csináltam mivel nincs közbetétem az adagoló és az indikátor óra közé. MÉG NINCS DE LESSZ!!!!!!

Egy generál milyen színes tud lenni, ez kimaradt :)

...akkor ez a next projekt!

Lehet hogy hamarosan fájó szívvel megválok csodakocsimtól, kaptam egy ajánlatot OFF VW passat kombi 2001-es fullos 1.9 PDTDI 131 LE,ami elgondolkodtatott. Beszámítják a dieselemet 1 mill.-ba. ON

...de ez még csak gondolati síkon megy, ne tessék ezért rám haragudni!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.