Béca Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Na meg aztán olyat se nem találok a nyeten, hogy szerlési kézikönyv. Tud valaki esetleg tippet '93-as Astra Caravan-hoz (motor 1,7 diesel, motorkód: 17DR)???
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Na meg aztán olyat se nem találok a nyeten, hogy szerlési kézikönyv. Tud valaki esetleg tippet '93-as Astra Caravan-hoz (motor 1,7 diesel, motorkód: 17DR)??? http://www.teszvesz.hu/item488062676_opel_...gy_csinald.html Biztos van még máshol is. B) Javítva: A második link lopott anyag. Javítva2: Újan: http://ncs.sunbooks.hu/cgi-bin/ncommerce3/...0585&abc=qz http://www.maroti.net/products/product_49.html
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 (edited) Na meg aztán olyat se nem találok a nyeten, hogy szerlési kézikönyv. Tud valaki esetleg tippet '93-as Astra Caravan-hoz (motor 1,7 diesel, motorkód: 17DR)??? De ha esetleg megelégszel az on-line változattal is, akkor ;) Remélem műkszik a letöltés, én nem próbáltam. :blush: Sorry, a link nem műkszik, amúgy is ha jól látom fent ilyet nem szabad linkelni. Bocs. :D B) Módosítva Január12, 2009 : zotya975
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 De ha esetleg megelégszel az on-line változattal is, akkor klikk ide.. Remélem műkszik a letöltés, én nem próbáltam. ;) Jó hogy minden oldalon ki van írva: B) Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt.
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Jó hogy minden oldalon ki van írva: B) Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt. Igen látom , olvastam is, már levettem, elnézést kérek. ;)
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ez már nem az OFF-olás kategóriája hanem a szoftverbűncselekményeké. B) ;)
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 A Csináld magad! nekem megvan pdf-be! És olvasni te sem szoktál? B)
Laleekirály Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Feladom. :headshotsmiley: Ha erre gondolsz: Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt. Olvastam! B) DE én nem akarom feltölteni a könyvet! Csak megjegyeztem, hogy megvan! ;)
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ez már nem az OFF-olás kategóriája hanem a szoftverbűncselekményeké. B) ;) Kösz Sanci! Nem elég hogy a szoftverrendőrség itt dörömböl az ajtón, akkor még jössz te is! Amúgy én kivettem a hsz-emből az amúgy sem működö linket, de Tápiéhoz nem férek hozzá. :blush:
Béca Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 A Így csináld! nekem megvan pdf-be! Azt esetleg mail-ben megkaphatnám?
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Kösz Sanci! Nem elég hogy a szoftverrendőrség itt dörömböl az ajtón, akkor még jössz te is! Amúgy én kivettem a hsz-emből az amúgy sem működö linket, de Tápiéhoz nem férek hozzá. B) Tápiét nézd meg, hogy mit látsz rajta. ;)
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Kösz Sanci! Nem elég hogy a szoftverrendőrség itt dörömböl az ajtón, akkor még jössz te is! Dehogy megyek, gondolom van elég vendéged, messze van nekem Győr anyagiban. :blush: B) ;)
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ha erre gondolsz: Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt. Olvastam! ;) DE én nem akarom feltölteni a könyvet! Csak megjegyeztem, hogy megvan! :blush: Akkor már csak értelmezésbeli gondok vannak. Mindegy nem idegesítem magam tovább. B)
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Tápiét nézd meg, hogy mit látsz rajta. ;) Jééééé! Megyek elbújok vhova. B)
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Mindegy nem idegesítem magam tovább. B) Csigalom és nyugavér cartárs! A szelektív látás néha nem hátrány... ;)
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Csigalom és nyugavér cartárs! A szelektív látás néha nem hátrány... B) Attól nem oldódik meg semmi sem. ;)
Béca Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Sztem megoldható, de a gázolaj megdermedése ellen nem sokat segít, mivel csak a motort melegíti. Sztem ilyenkor dermedésgátló kell a gázolajba (vagy benzin, vagy az autósboltokban, nagyáruházakban kapható dermedésgátló), ill. nézd meg, hogy műxik-e a gázolajszűrőd fűtése. Ezt úgy tudod megnézni, hogy 0 fok körüli, vagy az alatti hőmérsékleten a kocsi beindítása után egy műszerrel megméred, hogy a gázolajszűrőre menő vastagabb vezetékeken (barna, sárga-piros ha jól rémlik) van-e 12V, ill. leállítás után lehúzod ezeket a vezetékeket, és rámérsz ellenállásmérés állásban a szűrő csatijaira. Ha nem végtelennek méred, akkor elvileg műxik. A 12 Volt nem jött le a vezetéken. Mi a javaslat? Talán biztosíték? Melyik bizti tartozik ide? A fekete dobozban találtam 2 biztit (10 és 30 A) és három relét, a biztik jók...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Motortérben keresgess egy fekete dobozt az aksi meg a víztartály közt, abban kell lennie. Attól nem oldódik meg semmi sem. B) Annak a PDF cuccosnak a scanje nem a legjobb, nehezen olvasható és mit ne mondjak nem a legrészletesebb. Ha nem erre gondoltál (amire én is) akkor nincs mit keresni...
Laleekirály Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Motortérben keresgess egy fekete dobozt az aksi meg a víztartály közt, abban kell lennie. Annak a PDF cuccosnak a scanje nem a legjobb, nehezen olvasható és mit ne mondjak nem a legrészletesebb. Ha nem erre gondoltál (amire én is) akkor nincs mit keresni... Nem a legjobb a minősége! B) Csak megjegyeztem, hogy megvan! De nem használom, mert tényleg nem valami részletes.
Béca Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Motortérben keresgess egy fekete dobozt az aksi meg a víztartály közt, abban kell lennie. Annak a PDF cuccosnak a scanje nem a legjobb, nehezen olvasható és mit ne mondjak nem a legrészletesebb. Ha nem erre gondoltál (amire én is) akkor nincs mit keresni... A fekete dobozban találtam 2 biztit (10 és 30 A) és három relét, a biztik jók...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Abban a dobozban 5 vagy 6 darab biztosítéknak a helye van. Na most az asszem a rugótoronyhoz van hozzáfogatva és majdnem éri a vízkiegyenlítő tartályt tehát valszeg nem a legjobb helyen kerested. Szerintem jobb ha végignézed az összes dobozt (beleértve a műszefal aljánál is a biztosítékos táblát) és megnézed melyik bizti éghetett ki.
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Attól nem oldódik meg semmi sem. B) Tudok gratulálni az olyan f@szfejeknek,akik erre verik a makkost,hogy egy könyvet valaki bescanelt és esetleg elérhetővé teszi mások számára is...és ha megcsinálom ebookban?Hmm?Totál semmi közük hozzá,csak ebben a tetves országban mennek a nyakadra,az senkit nem zavar hogy "fent" mennyit lopnak el.
Recommended Posts