Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Guest

Recommended Posts

Hali mörf mizu a a hengerfej projekttel?

Készen lett? Repül már a paripa?

Hi

Hát ma egésznap güriztem rajta, és begerjedt szegénykém. Érdekes dolgok történtek, a motor szerintem hangosabb lett :? és talán mintha kicsit többet forgatna az önindító. Viszont eddig kemények voltak a víz csövek :arrow: most viszont lazán tudom nyomkodni őket :) az alkatrész árak is érdekesen alakultak :arrow: Tételesen nem tudom felsorolni mert hol itt holott vásároltam.

Hengerfej töm, oil szűrő (900ft lengyel) levegő szür ,gazoil szür =9850huf

pollen szűrö akciós 500huf ( na ezt viszont megszívtam 5000-ből 3500-at adott vissza a csávó és csak a másik boltban vettem észre, :arrow: 1500-be került) :arrow: izzító gyerekek 4db shamp 2160/db, flex cső a kipufhoz 5000huf ,motor oil licum valami 6litre 8780ft.

Hengerfej gép munka 12000ft, síkolás , szelepszár szim csere, kipuf szelep vezető csere, nyomás próba.

És galád módon vétek a környezet ellen is :oops: kiheréltem a katalizátort :? Jól van na , de mikor belenéztem nem láttam keresztül rajta és teli volt korommal. Úhogy menek ezerrel :)

Megosztás:

Miért vagytok ennyire bonyolultak?

Kiveszitek a gyertyát és multiméterrel kiméritek.

(Nem elég, hogy melegszik :arrow: akkumulátor töltő)

Miért is nem elég? Vagy felizzik vagy nem. Azt is látod mennyi idő alatt. Kivenni meg nem nagy tudomány. Ha meg zárlatos akkor simán ki tudod mérni.

Megosztás:

Sziasztok!

A Műszaki egyetemen tanulok, és most motort kell terveznünk. Kellett választani egy motort, amit alapul lehet venni.

Nekem ez a 16DA motor volt.

Szükségem lenne erről a motorról jó minőségű hossz és keresztmetszeti rajzokra!

Ha erről nincs, akkor teljesen megfelelnének a 17D motorkódú motorról is ugyan ezek a metszetek, ugyanis ez a két motor csak annyiban tér el, hogy a 17Dben nagyobb a furat!

Nagyon fontos lenne, mert e nélkül nem tudom elkezdeni a házimat!

Előre is köszi a segítséget!

Ha valakinek vannak esetleg ilyen rajzai, kérem szépen írjon nekem egy mailt!

Előre is köszi :Dani

Megosztás:

motortr6jt.th.jpg

Itt látszik talán,hogyan is van bekötve nekem!

Azt a rézlemezt kiszeretném majd cserélni valami tökös vezetékre(tömör réz talán).

Közben a bejelölt csöveket kicseréltem újakra és érdekes módon könnyebben indul a gép! :shock:

Ezek a résolajcsövek,ha jól tudom! :roll: Ugye?

Megosztás:

http://img225.exs.cx/img225/6849/motortr6jt.th.jpg

Azt a rézlemezt kiszeretném majd cserélni valami tökös vezetékre(tömör réz talán).

Közben a bejelölt csöveket kicseréltem újakra és érdekes módon könnyebben indul a gép! :shock:

És miylen csöveket tettél helyette ? Mennyi volt ?

Megosztás:

http://img225.exs.cx/img225/6849/motortr6jt.th.jpg

:shock: Csak az a gáz hogy ettől még nem indulhat könny... mert semmi köze hozzá, ezek csak a felesleges gazoilt engedik vissza :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.