Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 A tied. :D De ha jól tudom ilyen csavarosból, mint az enyém is van kétféle. Az enyém már rég nem. ;) De zotyáé szerintem igen. :P
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Megvannak az első részeredmények: - Az első indítást nem kívánom senkinek. Azóta azon gondolkodom, hogy fért ki a csövön akkora kupac korom. :P - Az első gázadásra sem vagyok büszke, a környezetvédő aktivisták a helyszínen az életemre törtek volna. (a fél kerület feketébe burkolózott) Azonban a mai napon már egy szikrányi korom sem hagyta el a kipufogót, és az autó teljesítménye is a duplájára nőtt. (20-25, lóerőről) :D Mindent egybevéve megérte az energiabefektetést. most a Párom teszteli. Kíváncsi leszek mit mond, ha hazaér. és nem szalad tovább a nagy lendülettől. ;)
J0hnny Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Megvannak az első részeredmények: - Az első indítást nem kívánom senkinek. Azóta azon gondolkodom, hogy fért ki a csövön akkora kupac korom. :D - Az első gázadásra sem vagyok büszke, a környezetvédő aktivisták a helyszínen az életemre törtek volna. (a fél kerület feketébe burkolózott) Azonban a mai napon már egy szikrányi korom sem hagyta el a kipufogót, és az autó teljesítménye is a duplájára nőtt. (20-25, lóerőről) :D Mindent egybevéve megérte az energiabefektetést. most a Párom teszteli. Kíváncsi leszek mit mond, ha hazaér. és nem szalad tovább a nagy lendülettől. ;) :P :D :D Mióta pofázom ezt neked! Hívott szerelő haver,3-as hengernél fújt ki,a HF tömítés ment szét.Szal készülget.
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Hiába, a felfogásom sem a régi már. :D Most a következő teljesítmény tuningon dolgozom. ;)
J0hnny Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Most a következő teljesítmény tuningon dolgozom. ;) ???Kipakolod az üléseket?Fogyózni kezdesz? :D
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 ???Kipakolod az üléseket?Fogyózni kezdesz? ;) Felragasztok egy Ferrari matricát a kocsira. Az plusz egy ló! :P :D A légszűrő cseréjét is tervezem. :D
J0hnny Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 A légszűrő cseréjét is tervezem. :D Nehogy azt mond,hogy direktszűrőt teszel fel! :P ;)
epk947 Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Nehogy azt mond,hogy direktszűrőt teszel fel! ;) :D Áááááá, csak a betét cserére gondolt! :P Egy alig használtra...
Tápiószecső Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Felragasztok egy Ferrari matricát a kocsira. Az plusz egy ló! :D ;) Ha ezt a trükköt is alkalmazod, akkor már plusz 2 lesz. :P Jól jöhet dugóban araszolásnál vagy ha váratlanul kifogy a gázolaj. :D
epk947 Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Ha ezt a trükköt is alkalmazod, akkor már plusz 2 lesz. ;) Jól jöhet dugóban araszolásnál vagy ha váratlanul kifogy a gázolaj. :P Nodekolléga! Nekomolytalankodjunk! Ez egy komoly műszaki fórum... :D
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Áááááá, csak a betét cserére gondolt! ;) Egy alig használtra... Lebuktam. Hiába, a rutin, meg az évek. :D Pedig, direkt a levegőszűrőt akarom cserélni. :P
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Ha ezt a trükköt is alkalmazod, akkor már plusz 2 lesz. ;) Jól jöhet dugóban araszolásnál vagy ha váratlanul kifogy a gázolaj. :P http://blogs.warwick.ac.uk/images/eballard...rse_driving.jpg És képzljétek el, hogy ez Caraván. :D :D De ez már kezd OFF lenni. Hazaért a Párom, és azt tapasztalta, hogy a hintaj, ugyan könnyebben gyorsul, de semmivel nem lett erősebb. :D
J0hnny Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Hazaért a Párom, és azt tapasztalta, hogy a hintaj, ugyan könnyebben gyorsul, de semmivel nem lett erősebb. :D Nők inkább csak háztartást vezessenek! ;)
FPepe Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Felragasztok egy Ferrari matricát a kocsira. Az plusz egy ló! ;) :P A légszűrő cseréjét is tervezem. :D Ragassz rá egy Agip-ost is, az még egy loerő :D
J0hnny Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Helyzetjelentés: 3-as hengernél fújt ki,elöregedett a tőmítés.Ott fújta szét a tömítést,ahol se víz,se olajtér nincs.Mázli. Új HF tömítést/csavart kap és komplett új vezérlést és megy vissza minden,a HF tökéletes állapotban van,az olajjáratok tiszták,szal látszik,hogy időben kapta az olajat mindig.
Guest Sanci Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Megvannak az első részeredmények: - Az első indítást nem kívánom senkinek. Azóta azon gondolkodom, hogy fért ki a csövön akkora kupac korom. ;) - Az első gázadásra sem vagyok büszke, a környezetvédő aktivisták a helyszínen az életemre törtek volna. (a fél kerület feketébe burkolózott) Mit is csináltál tulajdonképpen? :D
FPepe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Mit is csináltál tulajdonképpen? ;) Kibelezte a katalizátort, ha jól emléxem. :D
Guest Sanci Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ahha. Kíváncsi lennék egy Co2 mérés eredményeire... :D Egyébként nemrég mikor rendszert cseréltem próbáltam egy pár kis gázfröccs erejéig pörgetni, mintha fullra le lenne fojtva rendszer nélkül -alig akart felpörögni a moci. Feltettem a rendszert és mindjárt megvadult (?) a gép.
epk947 Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ahha. Kíváncsi lennék egy Co2 mérés eredményeire... ;) Egyébként nemrég mikor rendszert cseréltem próbáltam egy pár kis gázfröccs erejéig pörgetni, mintha fullra le lenne fojtva rendszer nélkül -alig akart felpörögni a moci. Feltettem a rendszert és mindjárt megvadult (?) a gép. Akkor te megoldottad a renszerváltást! :D
Guest Sanci Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Kezdett szétrohadni a hátsó dob, a középsőnek is pár helyen a csöve és akkor a lerakódott koromról már ne is beszéljünk. Kihajítottam alóla a kacatot (bár fájt a brifkóm nem kicsit), Bosal rendszer fel és ennyi a végeredmény, talán még a hangja is mintha tisztább lenne. ;) Egyébként Bosal kipuffokról van valakinek valami tapasztalata tartósság tekintetében? Rozsdásodás, stb... :D
Imi 1.7TD Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Hali Lenne egy kérdésem izzítással kapcsolatban. Mégpedig az a gondom, hogy több, mint egy percig tart az izzítás és meleg motornál is izzít. Relé jó, gyertyák újak (bosch), esetleg valami hőfokjeladó lehet a hibás??
J0hnny Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Hali Lenne egy kérdésem izzítással kapcsolatban. Mégpedig az a gondom, hogy több, mint egy percig tart az izzítás és meleg motornál is izzít. Relé jó, gyertyák újak (bosch), esetleg valami hőfokjeladó lehet a hibás?? Az 1perc sok,de ezek a mocik melegen is izzítanak.Nincs hőfokjeladó benne!
Imi 1.7TD Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Az 1perc sok,de ezek a mocik melegen is izzítanak.Nincs hőfokjeladó benne! Akkor jó, de mi lehet a gond, aikor cseréltem a gyertyákat négy félét szedtem ki belőle, azóta izzít hosszan, nem passzol a relé a gyertyákkal?
J0hnny Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Akkor jó, de mi lehet a gond, aikor cseréltem a gyertyákat négy félét szedtem ki belőle, azóta izzít hosszan, nem passzol a relé a gyertyákkal? Milyen gyertyákat raktál bele?
Recommended Posts