Reeckatee Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Szóval, úgy tudom az isuzusokból van kétféle.. Mármint a jelzésükből. Egyiknek a hátulján ott a piros "intercooler" felirat. Ilyen az enyém. A másik a TDS jelzésű. Asszem így van. Éppen ma kaptam vissza az autót. Valamit elbactak a kipuffogó körül, mert mikor állok dől be a füst az utastérbe.. Azért lehet mert az autóval menni kell nem állni :lol: ....Lehet nincs jól összeillesztve vagy a középsô dob lyukadt ki. A Tico-val jártam volt így, nagyon nyomta be a kartert az u. térbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Elárulom mi a bibi...."egyhapsi" cartársunk aláírásában találtam a köv: "Astra 1.7D isuzu 1994" Isuzu mocikkal nem csak 95' után gyártották??? S volt turbó néküli is ??? Szóval, ahogy Johnny is írta, megválaszoltad a kérdésedet: - 17D, -'92.08, 57LE - 17DR, '92.09-, 60LE - X17DTL, 69LE - TC4EE1 (Isuzu), 82LE Létezett turbó nélküli Isuzu motor is, Corsákban és Kadettben fordult elő 1500ccm kivitelben, meg ebből ez 1500-asból volt turbós is, tehát Isuzuból is 3 féle volt (tudtommal). Remélem stimmel amit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Arról nem is beszélve,hogy a német dízelt szerelték 2 féle adagolóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Arról nem is beszélve,hogy a német dízelt szerelték 2 féle adagolóval. Az enyémen melyik lehet?? (X17DTL, 1995 Július) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Az enyémen melyik lehet?? (X17DTL, 1995 Július) Rajta kell lennie, nézd körbe alaposan. DTL-be asszem Bosch és Valeo került, gyártósortól és évjárattól függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Rajta kell lennie, nézd körbe alaposan. DTL-be asszem Bosch és Valeo került, gyártósortól és évjárattól függően. Pontosabban Bosch és Lucas :lol: És sztem nem évjárattól függött. Ha az adagoló tetején keresztben van egy lengéscsillapító szerű valami, aminek az egyik vége a gázbowden becsatlakozásához megy, az Bosch. Legalábbis 17DR-nél, a DTL-nek lehet más az adagolója :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Pontosabban Bosch és Lucas :lol: És sztem nem évjárattól függött. Ha az adagoló tetején keresztben van egy lengéscsillapító szerű valami, aminek az egyik vége a gázbowden becsatlakozásához megy, az Bosch. Legalábbis 17DR-nél, a DTL-nel lehet más az adagolója :lol: Nincs nekem olyansmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Pontosabban Bosch és Lucas :lol: És sztem nem évjárattól függött. Ha az adagoló tetején keresztben van egy lengéscsillapító szerű valami, aminek az egyik vége a gázbowden becsatlakozásához megy, az Bosch. Legalábbis 17DR-nél, a DTL-nek lehet más az adagolója :lol: Az adagoló tipusa független az évjárattól, és a teljesítménytől (kivéve Isuzu). Az isuzu motorból (1.7D) a B corsába, de lehet, hogy csak a combóba, a turbó nélküli verziót szerelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Szóval, úgy tudom az isuzusokból van kétféle.. Mármint a jelzésükből. Egyiknek a hátulján ott a piros "intercooler" felirat. Ilyen az enyém. A másik a TDS jelzésű. Asszem így van. Éppen ma kaptam vissza az autót. Valamit elbactak a kipuffogó körül, mert mikor állok dől be a füst az utastérbe.. ettől még nem gondolnám isunak, a kollégám 95-x1,7dtl fastráján szintén ott vigyorog a piros felirat, és német moci van benne. A TDS az isuzu, az biztos :lol: ez 1 DTL bosch adagoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Az a biztos, ha kinyitom a motorháztetőt, és látom amit látok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Linkelj be róla egy fotót és azonnal megmondja egy hozzáértő mi is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Valamit elbactak a kipuffogó körül, mert mikor állok dől be a füst az utastérbe.. Egyébként nem biztos, hogy jól illeszkedik a katalizátorhoz a középső dob, attól is lehet de a hátsó ajtó szigetelésétől is. Egyébként amit vettem Bosal középdobot annak nem kúpos az illesztése a katalizátor felé hanem csak egy szimpla cső, igencsak fújni fog mellette na de hát megoldjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Dizilre sportkipuff??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Jó ott a hagyományos is csak sokáig bírja ellátni a teendőjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Jó ott a hagyományos is csak sokáig bírja ellátni a teendőjét. Hát a sport légszűrô??? (Utolért a hüjeség :lol: ) Apropó sokat hallok arról, hogy közben nem árt kicsi benyát is adni a dizilnek...ha igaz akkor mennyit s mire jó stb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hát a sport légszűrô??? (Utolért a hüjeség :lol: ) Apropó sokat hallok arról, hogy közben nem árt kicsi benyát is adni a dizilnek...ha igaz akkor mennyit s mire jó stb ? Max. 5%-ig, és télen dermedésgátló helyett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hát a sport légszűrô??? (Utolért a hüjeség :lol: ) Apropó sokat hallok arról, hogy közben nem árt kicsi benyát is adni a dizilnek...ha igaz akkor mennyit s mire jó stb ? 68 lovas turbó dízelbe? Semmit sem jelent, ráadásul azt nagyon karban kell tartani és nem éri meg annyit költeni rá. Akkor jobb ha kerítesz egy 1.9 vagy 2.0 TD OPC mocit bele ha száguldozni akarsz de elég ott egy Fiat MultiJet 1.7 vagy 1.9 moci is bőven. Benga? Max 2 litert beleborítasz és fullra tankolod. Növeli a gázolaj dermedéspontját de ne feledd, hogy tél előtt nagyon érdemes kicserélni az üzemanyagszűrőt mert hiába a szűrőfűtés -a lerakódott paraffintól nem fogja tudni átszívni a szűrőn a naftát. Én így csinálom téli időszakban de még mínusz 24 fokban is nem azt mondom, hogy kulcsfordításra de könnyen pöccent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 68 lovas turbó dízelbe? Semmit sem jelent, ráadásul azt nagyon karban kell tartani és nem éri meg annyit költeni rá. Akkor jobb ha kerítesz egy 1.9 vagy 2.0 TD OPC mocit bele ha száguldozni akarsz de elég ott egy Fiat MultiJet 1.7 vagy 1.9 moci is bőven. Benga? Max 2 litert beleborítasz és fullra tankolod. Növeli a gázolaj dermedéspontját de ne feledd, hogy tél előtt nagyon érdemes kicserélni az üzemanyagszűrőt mert hiába a szűrőfűtés -a lerakódott paraffintól nem fogja tudni átszívni a szűrőn a naftát. Én így csinálom téli időszakban de még mínusz 24 fokban is nem azt mondom, hogy kulcsfordításra de könnyen pöccent. A pollenszürô kívételével minden most lett cserélve Kedden....kisebb mennyiségre való tankolásnál is lehet bengázni csak be kell tartani az arányt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 A pollenszürô kívételével minden most lett cserélve Kedden....kisebb mennyiségre való tankolásnál is lehet bengázni csak be kell tartani az arányt??? Így van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na ma kapott a gép egy kis bengát is a petróleum mellé.....30km megtétele után bátran állíthatom, hogy motorféknél sem meg kigyorsításnál sem rángat... :lol: :lol: Űber hepppi vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na ma kapott a gép egy kis bengát is a petróleum mellé.....30km megtétele után bátran állíthatom, hogy motorféknél sem meg kigyorsításnál sem ránhat... :lol: :lol: Űber hepppi vagyok :D Vajon fordítva is működik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Vajon fordítva is működik? :lol: Működik bizony! 30-70 arányban megy de még 40-60-ba is elgurul a bengás -jó nagy füsttel. Tegyél bele és megtudod mitől "púposodik" a hengerfej... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Működik bizony! 30-70 arányban megy de még 40-60-ba is elgurul a bengás -jó nagy füsttel. Tegyél bele és megtudod mitől "púposodik" a hengerfej... :lol: :lol: Amíg ilyen barátaim vannak , nincs is szükségem ellenségre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nem is azért mondtam. Próbálkoztak páran (köztük én is) keverni a benyát dízellel de a hengerfej középső része felpúposodott nem is kicsit szóval szerintem nem éri meg, többe kerül a síkolás és a többi mint amennyit nyernél vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Dízeléknél csend honol...!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts