Tiv. Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ablakmosótartály és tank tele. Aztán irány a világvége. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ablakmosótartály és tank tele. Aztán irány a világvége. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ablakmosótartály és tank tele. Aztán irány a világvége. <_< Ablakmosótartály és tank tele. Aztán irány a világvége. :huh: Látom jó nekiindultál. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Látom jó nekiindultál. <_< :huh: Jó, és gondos sofőr kétszer is ellenőrzi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Segítségre lenne szükségem. Ma d.u. hosszabb útra indulok a ménessel (X17DTL) és át szeretném nézni picit az autót. Mit nézzek meg, mi az ami megszivathat stb...köszi elôre is! Okvetlenül tegyél be vontatókötelet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Okvetlenül tegyél be vontatókötelet! :huh: Hogy segíteni tudj benzines autóstársaidon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Próbáld meg az izzókészletet és a schlossgoldot nem otthon hagyni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hogy segíteni tudj benzines autóstársaidon. :huh: Jól van-jól van piszkálj csak! Nálam is van kötél, a másik végére ( a hátsóra!) rá van írva.: Csak diesel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Jól van-jól van piszkálj csak! Nálam is van kötél, a másik végére ( a hátsóra!) rá van írva.: Csak diesel. <_< Azt sosem fogod akkor használni. :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Azt sosem fogod akkor használni. <_< :huh: :D OK. Szoktam arra járni, akkor nem állok meg, csak integetek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 OK. Szoktam arra járni, akkor nem állok meg, csak integetek! :huh: Azért megállhatsz egy sörre. Persze ha nem te vezetsz.<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Azért megállhatsz egy sörre. Persze ha nem te vezetsz.:huh: Már úgy értem ha az út szélén állsz felnyitott mociháztetővel, nem állok meg csak integetek, esetleg egy dobozos sört kidobok az ablakon, én antialkohol vagyok. Amúgy se vagyok 100, minek ezt fokozni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Már úgy értem ha az út szélén állsz felnyitott mociháztetővel, nem állok meg csak integetek, Hmm. Olyat te nem fogsz látni.<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hmm. Olyat te nem fogsz látni.:huh: Rendben de nyugodtan megcsörgethetsz ha mégis, nem mondom el senkinek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Rendben de nyugodtan megcsörgethetsz ha mégis, nem mondom el senkinek. <_< Jó rendben. :D Ígérem neked szólok.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hogy segíteni tudj benzines autóstársaidon. :D <_< :huh: :D :D Megvolt a nagy út....minden frankón ment, szegény járgány meg volt rendesen pakolva de szerette :lol: Az elkövetkezô hetekben a szúnyogokat és a bogarakat fogom piszkálgatni a hütôbôl......ennyi :D Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 <_< :huh: :D :D Megvolt a nagy út....minden frankón ment, szegény járgány meg volt rendesen pakolva de szerette :lol: Az elkövetkezô hetekben a szúnyogokat és a bogarakat fogom piszkálgatni a hütôbôl......ennyi :D Én a Balcsinak is neki mertem indulni kacat nélkül, egyedül csak mociolajat vittem. Rovaroldó + slag és szépen ki lehet belőle mosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 <_< :huh: :D :D Megvolt a nagy út....minden frankón ment, szegény járgány meg volt rendesen pakolva de szerette :lol: Az elkövetkezô hetekben a szúnyogokat és a bogarakat fogom piszkálgatni a hütôbôl......ennyi :D Jó éjt mindenkinek! A múlt héten nekem is hosszú utam volt! Amolyan nyárvégi nyaralásféle. Két megtermett felnőtt, két gyerek. Megpakolva, babakocsi, stb. Szilvásváradon és a környéken voltunk. Kazincbarcika, Aggtelek, Lilafüred, Miskolc, Eger, Sirok, Recsk, stb. Átkeltünk a Bükkön. Volt ám szerpentin bőven. :D Előtte panaszkodtam nektek, hogy fogy a vizem. Kicsit fost@m is, de nem volt semmi gond! Jól bírta az emelkedőket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A múlt héten nekem is hosszú utam volt! Amolyan nyárvégi nyaralásféle. Két megtermett felnőtt, két gyerek. Megpakolva, babakocsi, stb. Szilvásváradon és a környéken voltunk. Kazincbarcika, Aggtelek, Lilafüred, Miskolc, Eger, Sirok, Recsk, stb. Átkeltünk a Bükkön. Volt ám szerpentin bőven. :huh: Előtte panaszkodtam nektek, hogy fogy a vizem. Kicsit fost@m is, de nem volt semmi gond! Jól bírta az emelkedőket. :D Igénytelen, de megbízható gépek ezek. <_< Én hetente átlagban kiautózok egy tele tankot. 800 km. Minden gond nélkül teszi a dolgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Érdekelne, hogy dízel motorjában valaki használ-e adalékot??? A metabonddal már vannak pozitív tapasztalataim de most a Slick érdekelne, hogy bele merjem tölteni vagy sem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Minek? Jó olaj azt kész. Ha meg kaka a moci ne várj tőle csodákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Minek? Jó olaj azt kész. Ha meg kaka a moci ne várj tőle csodákat. Pont ez az...nem kaka s el szeretném idôben kerülni, hogy azzá is váljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Pont ez az...nem kaka s el szeretném idôben kerülni, hogy azzá is váljon! Ebben az esetben inkább a Metabondot használd. A "sliccet" <_< úgytudom csak kopott motorba szabad beleönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 No, megvolt a nagy karbantartás... Bizonyára emlékeztek még, hogy az alap probléma az volt, hogy melegedett a motor és a 100 fok körüli hőmérsékletet elérve elment belőle minden erő. Előzőleg a hűtővíz olyan 95-98 fok közötti volt üzem közben. Első lépésként kicseréltük a termosztátot. Belekerült egy 92 fokos, ami azt eredményezte, hogy az üzemi hőmérséklet 95 fok alá csökkent. Viszont erősebb terhelés alatt (értsd: autópálya, 120Km/h) megint csak elkezdett melegedni. (Viszont az erő nem szállt el.) Esedékes volt a vezérműszíj cseréje, úgyhogy egy menetben megbontottuk a motort is. (Vezérműszíj, szíjak, görgők, vízpumpa csere megtörtént.) Levettük a hengerfejet és elküldtük nyomáspróbára. A nyomáspróbán minden rendben volt. Eleve szó volt róla, hogy ha levesszük, akkor fel is kell köszörülni, de a hengerfejes jelezte, hogy "nagyon" el van deformálódva a hengerfej. Egyértelműen a hőtől. Ez most korrigálva lett. Motor összerakva. Van olyan traktor hangja, hogy nagyon. :-) (Természetesen vastagabb hengerfej tömítést kapott.) De húz rendesen és alapvetően nagyon szépen jár. Üzem közben 92 fokos a víz, ami teljesen rendben is van, de alapjáraton felmegy 95 fok fölé úgy, hogy a ventillátor nem kapcsol be. Arra gyanakszom - mivel emlékeim szerint kicsivel 100 alatt kapcsolt be az első lépcső - hogy a kapcsoló gombát valamikor kicserélték, de a benzinesére. (A régi termosztát abba való volt.) Kérdésem: Nektek hány foknál kapcsol be alapjáraton a venti első lépcsője? Normál üzemi körülmények között milyen meleg a víz? (Van egy "így csináld" könyvem, de abban nem találtam meg.) Most épp a fogyasztást tesztelem. Hátha megúszom az adagoló beállíttatását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 No, megvolt a nagy karbantartás... Kérdésem: Nektek hány foknál kapcsol be alapjáraton a venti első lépcsője? Normál üzemi körülmények között milyen meleg a víz? (Van egy "így csináld" könyvem, de abban nem találtam meg.) Most épp a fogyasztást tesztelem. Hátha megúszom az adagoló beállíttatását. Az adagoló beállítását semmiképpen ne hagyd ki, csak előnyére válhat. A ventilátorról fogalmam sincsen, mert nem nagyon tapasztaltam még. (három év alatt) Bizonyára működik. Az alapjárati "melegedés" szerintem pont lényegtelen. azon egyszerű oknál fogva, mert menet közben is jóformán csak a menetszél hűti. Alapjáraton pedig az sem. Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts