Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Na lecsereltem az olajat. Kapott a kicsike egy kanna LIQUI MOLY-MoS2-Super Leichtlauf Motorolaj SAE 10W-40-et. Majd kiderul hogy milyen. Kicsit huzos, de hatha megeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Dieselesek:Fogyasztásban, hogy jöttök ki most télen ? Én most néztem csak város 6.6L ... Nemtom ez sok-e egy X17DTL-től ... Nem mertem pontos fogyasztast, de hasonlo nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Na lecsereltem az olajat. Kapott a kicsike egy kanna LIQUI MOLY-MoS2-Super Leichtlauf Motorolaj SAE 10W-40-et. Majd kiderul hogy milyen. Kicsit huzos, de hatha megeri. Szép neve van az olajodnak ! :) Mennyi volt egy kanna ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 12.900 FT , eddigi tapasztalat hogy sokkal csendesebb a gep szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 12.900 FT , eddigi tapasztalat hogy sokkal csendesebb a gep szerintem. Kiváncsi leszek én is :idea: 6.8l fogyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 eddigi tapasztalat hogy sokkal csendesebb a gep szerintem. Alapjáraton sokat változott a hangja? Előtte milyen olaj volt benne ? Én most cserélem majd le az Opel olajat, de még mindig nemtom' mire ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Opel volt benne ez elott. Alapjaraton haaaaaaaat lehet hogy valtozott, de inkabb menet kozben vettem eszre a kulombseget. ROWE GT-t dicserik meg es az olcsobb is mint ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Opel volt benne ez elott. Alapjaraton haaaaaaaat lehet hogy valtozott, de inkabb menet kozben vettem eszre a kulombseget. ROWE GT-t dicserik meg es az olcsobb is mint ez. Mondjuk menet kozben az enyimének nem igen lehet a hangjat hallani ... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Hat annyira enyemnek sem de 140-el mar volt kicsi. Most alig hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Hat annyira enyemnek sem de 140-el mar volt kicsi. Most alig hallani. Te csak ne száguldoz télen 140el! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Runner Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Sziasztok! 1993-as isuzu motoros astrám van. Az utóbbi időben ha beinditom az autót az olajnyomás lámpa nagyon lassan alszik el. Már 3 szor cseréltem olajszűrőt, de a hiba még mindig fennál.Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Sziasztok! 1993-as isuzu motoros astrám van. Az utóbbi időben ha beinditom az autót az olajnyomás lámpa nagyon lassan alszik el. Már 3 szor cseréltem olajszűrőt, de a hiba még mindig fennál.Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? :?: Hideg időben Nekem is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nemtom, nekem nincs ilyen problemam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nemtom, nekem nincs ilyen problemam. Elinditod rögtön elalszik ? Nekem kell 2-3mp is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Ugy emlekszem igen, de megnezem majd nemsokara. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Szia Forum! Ez egy teszt hozzászólás, hogy hogyan is működik. Most még csak ismerkedek a listával, hisz ma lettem tag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Szia Forum! Ez egy teszt hozzászólás, hogy hogyan is működik. Most még csak ismerkedek a listával, hisz ma lettem tag. Üdv a klubban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Szia Forum! Ez egy teszt hozzászólás, hogy hogyan is működik. Most még csak ismerkedek a listával, hisz ma lettem tag. Üdv! Milyen a masina ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 AZ igazság, hogy ez egy eltévedt levél hisz az masina 1.4B 8V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Sem baj!Klubtagnak elnézzük! :wink: (mondjuk hogy a modik is ennyire lazán veszik-e?) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Most ilyen koszos a blokk,a franc esne bele a telbe! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Most ilyen koszos a blokk,a franc esne bele a telbe! :roll: Azért ez nem is olyan koszos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Elinditod rögtön elalszik ? Nekem kell 2-3mp is ... Megneztem. Rogton elalszik, nem kell varni szinte 1 sec-et sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Megneztem. Rogton elalszik, nem kell varni szinte 1 sec-et sem. Akkor az jó ! Én is néztem Nekem 2 sec körül van kb egy időben az abs visszajelzőjével .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Sziasztok! 1993-as isuzu motoros astrám van. Az utóbbi időben ha beinditom az autót az olajnyomás lámpa nagyon lassan alszik el. Már 3 szor cseréltem olajszűrőt, de a hiba még mindig fennál.Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? :?: Lehet hogy nincs topon az olaszívattyú, cserélni kell, de az is lehett hogy kopott a motor (ez a rosszabbik variáció...) Ezen felül k hidegben sokkal sűrűbb az olaj mint egyébként, idő kell hogy a sűrűbb olajjal nyomást csináljon a szivattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts