Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na lecsereltem az olajat. Kapott a kicsike egy kanna LIQUI MOLY-MoS2-Super Leichtlauf Motorolaj SAE 10W-40-et. Majd kiderul hogy milyen. Kicsit huzos, de hatha megeri.

Elküldve
Dieselesek:Fogyasztásban, hogy jöttök ki most télen ?

Én most néztem csak város 6.6L ...

Nemtom ez sok-e egy X17DTL-től ...

Nem mertem pontos fogyasztast, de hasonlo nekem is.

Elküldve
Na lecsereltem az olajat. Kapott a kicsike egy kanna LIQUI MOLY-MoS2-Super Leichtlauf Motorolaj SAE 10W-40-et. Majd kiderul hogy milyen. Kicsit huzos, de hatha megeri.

Szép neve van az olajodnak ! :)

Mennyi volt egy kanna ?

Elküldve
eddigi tapasztalat hogy sokkal csendesebb a gep szerintem.

Alapjáraton sokat változott a hangja?

Előtte milyen olaj volt benne ?

Én most cserélem majd le az Opel olajat, de még mindig nemtom' mire ...

Elküldve

Opel volt benne ez elott. Alapjaraton haaaaaaaat lehet hogy valtozott, de inkabb menet kozben vettem eszre a kulombseget. ROWE GT-t dicserik meg es az olcsobb is mint ez.

Elküldve
Opel volt benne ez elott. Alapjaraton haaaaaaaat lehet hogy valtozott, de inkabb menet kozben vettem eszre a kulombseget. ROWE GT-t dicserik meg es az olcsobb is mint ez.

Mondjuk menet kozben az enyimének nem igen lehet a hangjat hallani ... :roll:

Elküldve

Sziasztok!

1993-as isuzu motoros astrám van. Az utóbbi időben ha beinditom az autót az olajnyomás lámpa nagyon lassan alszik el. Már 3 szor cseréltem olajszűrőt, de a hiba még mindig fennál.Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? :?:

Elküldve
Sziasztok!

1993-as isuzu motoros astrám van. Az utóbbi időben ha beinditom az autót az olajnyomás lámpa nagyon lassan alszik el. Már 3 szor cseréltem olajszűrőt, de a hiba még mindig fennál.Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? :?:

Hideg időben Nekem is ...

Elküldve
Szia Forum!

Ez egy teszt hozzászólás, hogy hogyan is működik.

Most még csak ismerkedek a listával, hisz ma lettem tag.

Üdv!

Milyen a masina ?

Elküldve

Megneztem. Rogton elalszik, nem kell varni szinte 1 sec-et sem.

Akkor az jó ! Én is néztem Nekem 2 sec körül van kb egy időben az abs visszajelzőjével ..

Elküldve
Sziasztok!

Lehet hogy nincs topon az olaszívattyú, cserélni kell, de az is lehett hogy kopott a motor (ez a rosszabbik variáció...)

Ezen felül k hidegben sokkal sűrűbb az olaj mint egyébként, idő kell hogy a sűrűbb olajjal nyomást csináljon a szivattyú.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.