Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mondjuk 8000-nel meghallgatnám szívesen annak a Kadettnek a hangját, na meg szép kis filmet lehetne forgatni a szanaszét repkedô belsô motor alkatrészekröl :rolleyes:

óóó max. felmegy 3-4 ezerig. és slussz

Elküldve
X17DTL Nem nagyon pörgetem. Ugy 2000-2500 nál váltok. Néha ha gyorsítok, 3500 ig.

Én is halálra kiméltem az ótót, 1500-2000 nél vátottam ("öreg autó nem verseny gép" alapon) aztá csak azt kezdtem észrevenni, hogy az autó nem igazán akar menni, füstöl mint a szakramentum...stb

2 hónapja oda-oda lépek neki, a különbség valami elképesztô :rolleyes:

Elküldve
Én is halálra kiméltem az ótót, 1500-2000 nél vátottam ("öreg autó nem verseny gép" alapon) aztá csak azt kezdtem észrevenni, hogy az autó nem igazán akar menni, füstöl mint a szakramentum...stb

2 hónapja oda-oda lépek neki, a különbség valami elképesztô ;)

Nem azt mondtam hogy hogy baromira kímélem. Álltalában igy használom. Amugy elég sokat autópályázom, na ott kitisztul szépen belőle a koksz. :rolleyes:

Elküldve
Nem azt mondtam hogy hogy baromira kímélem. Álltalában igy használom. Amugy elég sokat autópályázom, na ott kitisztul szépen belőle a koksz. :rolleyes:

Csak magamból példázódtam...nem verekedni akartam, bocsi ;)

Elküldve

Egy dieselen vajon hogy szól egy Sportkipufogó rendszer...? Sokan azt mondják hogy traktor hangja lenne. De láttam már olyat és alig változott a hangja. Bár az lehet hogy csak egy vég volt rajta és semmi dob semmi rendszer. Valakinek valami tapasztalat?

Elküldve
Egy dieselen vajon hogy szól egy Sportkipufogó rendszer...? Sokan azt mondják hogy traktor hangja lenne. De láttam már olyat és alig változott a hangja. Bár az lehet hogy csak egy vég volt rajta és semmi dob semmi rendszer. Valakinek valami tapasztalat?

Semmi értelme ilyenre költeni dízel esetében.

Egy szép véget kell venni a gyári dob végére és kész.

Elküldve

És persze kidobni a katit, ezzel meg is van a sportkipuff hatás. Meg persze a hang is változik. :rolleyes:

Elküldve

enyimén olyan tipikus opeles. ;) úgy ahogy van le van hajlítva a cső vége. Néha Néha ott hagy egy koromfoltot magaalatt :rolleyes:

Elküldve
enyimén olyan tipikus opeles. ;) úgy ahogy van le van hajlítva a cső vége. Néha Néha ott hagy egy koromfoltot magaalatt :rolleyes:

Mondjuk ugy, hogy diszkréten el van rejtve. Én igy hagyon.

Elküldve
Mondjuk ugy, hogy diszkréten el van rejtve. Én igy hagyon.

jólvan ez így.;) tegnap egy kettes Swift még gyorsulgatni akart... De látszik hogy "ért" az autók motorjához. Egy Szívódízelt hív ki egy 1.3as benzines ellen. Okos :rolleyes:

hagytam is a francba

Elküldve
jólvan ez így.;) tegnap egy kettes Swift még gyorsulgatni akart... De látszik hogy "ért" az autók motorjához. Egy Szívódízelt hív ki egy 1.3as benzines ellen. Okos :rolleyes:

hagytam is a francba

Hívd csak ki egy roncsderbi-re ;)

Elküldve
A kati az a lapos derótból szôtt izé??? :rolleyes:

áááá még lenne 1 karc a kocsin. XD Suzuki meg totálkár ;) ;) :lol: őőő a kati az nem a katalizátor?

Elküldve
De akkor az lenne ugy-e? Amugy nem gáz ha levevôdik?

Igen a katalizátor. Amugy gáz , ha észreveszik. :rolleyes: Ezért kell csak kibelezni, és megmarad a dobja. Amugy JOhnny tud tapasztalatokkal szolgálni ezen a téren. ;) ;)

Elküldve
Igen a katalizátor. Amugy gáz , ha észreveszik. :rolleyes: Ezért kell csak kibelezni, és megmarad a dobja. Amugy JOhnny tud tapasztalatokkal szolgálni ezen a téren. ;) :lol:

A k.a. kibocsájtás mennyivel lessz kokszosabb??? Vannak negatív tapasztalataim a müszaki vizsgával kapcsolatosan ;)

Elküldve
A k.a. kibocsájtás mennyivel lessz kokszosabb??? Vannak negatív tapasztalataim a müszaki vizsgával kapcsolatosan :rolleyes:

Passz.

Elküldve

óóó jeee kereken 2 hét múlva megyünk a családdal a balatonra az opellel, mert jól pakolható :rolleyes: Debrecen-Siófok. M3 M7 várom nagyon ;) Legalább ki lesz égetve a kipufogó is. Szerintetek egy 93as kímélt gép amibe igaz már van több mint 350ezer Km. mennyit bírna vinni???

Elküldve
óóó jeee kereken 2 hét múlva megyünk a családdal a balatonra az opellel, mert jól pakolható ;) Debrecen-Siófok. M3 M7 várom nagyon :lol: Legalább ki lesz égetve a kipufogó is. Szerintetek egy 93as kímélt gép amibe igaz már van több mint 350ezer Km. mennyit bírna vinni???

Max 5 személyt, és nem kevés pakkot. :rolleyes: ;)

Elküldve
Max 5 személyt, és nem kevés pakkot. :lol: :lol:

Ehhh XD tényleg rosszul fogalmaztam... szal sebességben mennyit lehetne kihozni belőle? XD :rolleyes: ;) ;)

Elküldve
Ehhh XD tényleg rosszul fogalmaztam... szal sebességben mennyit lehetne kihozni belőle? XD :rolleyes: ;) ;)

Ne gyilkold. És sok a trafi. Amugy birja a 150 et.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.