Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Hűha... Jól hangzik, főleg a pici ültetése ;) most a felfüggesztésbe az a fura, hogy libegős az úton. De kegyetlenül libeg. Sokan a haverok közül elnevezték hajónak, mert ha megyünk vele és belemegy 1 kis gödörbe akkor nem döccen hanem libeg. :rolleyes: Nem ártana mind a 4-et cserélni. Én szinte fejre álltam a rossz lengéscsillapítok miatt. Nem beszélve arrol, hogy az autó hátulja sokszor szinte leelôzôtt a kanyarokban...
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Nekem is bontóból vannak. Annyira kell csak odafigyelni, hogy párban legyenek cserélve, kivétel után helyezd ôket egymás mellé s figyelj oda, hogy ugyanakkora magasságuak legyenek. Lábbal is nyomkodd meg, hogy lásd nem-e gyengébb vmeik. Nagybátyámmal fogjuk csinálni :rolleyes: ő karosszéria lakatos is meg így mindenhez ért az autókon. Amikor gond van az Astrán akkor hozzá viszem.
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Hűha... Jól hangzik, főleg a pici ültetése ;) most a felfüggesztésbe az a fura, hogy libegős az úton. De kegyetlenül libeg. Sokan a haverok közül elnevezték hajónak, mert ha megyünk vele és belemegy 1 kis gödörbe akkor nem döccen hanem libeg. :rolleyes: Akkor lehet hogy a lengéscsillapitó is odavan. Sajnos ilyen az enyém is.
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Ha nagyon libeg: - 4 lengéscsillapító csere (kb 50E) - első,hátsó stabrúdak(nagyon sokat számít kanyarban)
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Akkor lehet hogy a lengéscsillapitó is odavan. Sajnos ilyen az enyém is. Na akkor ennek is utánna kéne járnom. Fordulatszámmérőt ki tud házilag betenni a diesel autójába? mert Ugye itt trafóra nem lehet tenni..
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Akkor lehet hogy a lengéscsillapitó is odavan. Sajnos ilyen az enyém is. Akkori anyagi helyzetem nem engedte meg h 100%-an kicseréljek mindet az autón, az elsô felfüggesztés meg sokkal fontosabb és sürgösebb volt. A hátulja mire sorra került akkorra az egyik rugó törött el a rossz lengéscsillapító miatt. A stabilitás hiánya mellett további anyagi károkat képes okozni eme rossz alkatrész. Szerintem minél hamarabb csere.
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Na akkor ennek is utánna kéne járnom. Fordulatszámmérőt ki tud házilag betenni a diesel autójába? mert Ugye itt trafóra nem lehet tenni.. Én szereltem az enyémbe. A generátortol kapja a ford. jelet, és nekem be volt vezetékezve. Régi óra ki, uj be, és örül. :rolleyes: ;)
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Na akkor ennek is utánna kéne járnom. Fordulatszámmérőt ki tud házilag betenni a diesel autójába? mert Ugye itt trafóra nem lehet tenni.. Olvasod is amit írok vagy te is csak a fény felé ülve nézel? :rolleyes: Megfelelő W-számú fordszámmérős km óra és fordszámjel a generátorról.
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Olvasod is amit írok vagy te is csak a fény felé ülve nézel? :rolleyes: Bammeg JOhnny. ;) ;) :lol:
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Én szereltem az enyémbe. A generátortol kapja a ford. jelet, és nekem be volt vezetékezve. Régi óra ki, uj be, és örül. :rolleyes: ;) komolyaaaan????? én is akarok az enyémbe. Jó lenne. Meddig húzattad a tiedet? és milyen motor van benne????? ;) :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Bammeg JOhnny. :rolleyes: ;) ;) Áááá,koptathatom én az ujjaim,rá se b@szik! :lol:
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 komolyaaaan????? én is akarok az enyémbe. Jó lenne. Meddig húzattad a tiedet? és milyen motor van benne????? :rolleyes: ;) ;) :lol: X17DTL Nem nagyon pörgetem. Ugy 2000-2500 nál váltok. Néha ha gyorsítok, 3500 ig. Amugy 3000-nél megy óra szerint 130 körül. Ez ténylegesen ugy 120 lehet.
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Nekem cserélve lett az óra,de 5E fölé soha nem húzatnám. Előzés közben ha nagyon muszáj elpörgetem 4500-ig,de csak ha nagyon kell. Hidegen 2500,aztán ha melegszik,akkor mehet 3500-ig. Nem érdemes nagyon elpörgetni,mert a max forgatónyomatékot 2500 körül adja le. Amúgy a fordszámérős óra berakása nem nagy móka,csak megfelelő W számú óra kell és a generátorról a fordszámjel. Na jóvanna XD írokmá, csak nem láttam mert ez a sz@r ellapozott és a tied volt az utolsó hozzászólás. Bontóból vagy újan szerezzek f.sz. mérős órát?
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Olvasod is amit írok vagy te is csak a fény felé ülve nézel? :rolleyes: Ilyen nincs.. ;) ;) :lol: :lol:
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Na jóvanna XD írokmá, csak nem láttam mert ez a sz@r ellapozott és a tied volt az utolsó hozzászólás. Bontóból vagy újan szerezzek f.sz. mérős órát? Bontó. 5-7000 között van. de vigyázz, mert a dizel és a benyás között van különbség.
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 X17DTL Nem nagyon pörgetem. Ugy 2000-2500 nál váltok. Néha ha gyorsítok, 3500 ig. Amugy 3000-nél megy óra szerint 130 körül. Ez ténylegesen ugy 120 lehet. Avvagy 90 :rolleyes: Kicsit odébb irtam volt arrol, hogy mekkorát szívtam a km ora végett ;)
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Ilyen nincs.. :rolleyes: ;) ;) :lol: óóó már hogyne lenne :lol:
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 B@szki...fórum nélkül mit is csinálnánk :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Bontó. 5-7000 között van. de vigyázz, mert a dizel és a benyás között van különbség. Okés. Uncsim a D kadettjébe ( 1.2es motor) Lada 1500as sport F.számmérőt tett bele. Jól néz ki benne :rolleyes: vagány ;) meg a leosztás 8000es Fordulatig van ×D Tiszta sportgép ;)
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Bontóból vagy újan szerezzek f.sz. mérős órát? Újan? Hát ez MUHAHAHA! :rolleyes: Szerintem jobb ha nem tudod az új árát! Csak is bontó.Nézd meg a mostani órád számlapján milyen W szám van. Az enyémen ez van: W1111
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Avvagy 90 :rolleyes: Kicsit odébb irtam volt arrol, hogy mekkorát szívtam a km ora végett ;) Annyit azért nem csal GPS el néztem olyan 116- 120 amikor az óra 130 at mutat.
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Okés. Uncsim a D kadettjébe ( 1.2es motor) Lada 1500as sport F.számmérőt tett bele. Jól néz ki benne ;) vagány ;) meg a leosztás 8000es Fordulatig van ×D Tiszta sportgép :lol: Mondjuk 8000-nel meghallgatnám szívesen annak a Kadettnek a hangját, na meg szép kis filmet lehetne forgatni a szanaszét repkedô belsô motor alkatrészekröl :rolleyes:
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 B@szki...fórum nélkül mit is csinálnánk :rolleyes: Csajoznánk?
Reeckatee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Csajoznánk? A 2 közötti különbségekbe most nem mennék bele, az asszonykám még lecsapja a fejem :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Újan? Hát ez MUHAHAHA! :rolleyes: Szerintem jobb ha nem tudod az új árát! Csak is bontó.Nézd meg a mostani órád számlapján milyen W szám van. Az enyémen ez van: W1111 oké meglátogatom ha tesó előhozta a kocsit. De ha jól emlékszek akkor az enyémben is ilyesmi van hogy 1111. De tényleg... kíváncsiságból mennyi egy új?
Recommended Posts