tgabika76 Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 ja most nézegetem a forgalmit de nem lettem okosabb. Az mondja Alvázszám: wol0tff68w5006437 Motorszá: 344711 De én ettől még nem tudom hogy mi a motor kodja. Miva? A motorszám a motorkóddal kezdődik. Pl. az enyém így: C20NE25398... Ebből a C20NE a motorkódom. De itt találsz némi helpet is: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...=445&Itemid=106 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Akkor jo nekem ugy szar ez a forgalmi ahogy van. Tipus Astra fcc 1.7 D nem az van odaírva hogy td vagy ilyesmi sima D. Akkor ezt nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 az isuzu TD motorhoz nem mindig szokták odairni a motorkodot. szoval ez egy ISUZU diesel motor. az opelék igy is hivják: X17DT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Most rakerestem de ez a motor minden hol 55KW és nekem 60KW kell hogy legy! akkor valami nem stimmel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hát én átnéztem az egész motorteret,de csak ezt találtam elöl a hütő felett: DP-CAV 90 450 992 17DR BK ASTRA F CC Ezeket a két alulemezen találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Talltam egy céget Gödöllőn aki Turbo diesel tuninggal figlakoznak (intercooler szereléssel, cserével, adagolo szerviz csere) lattam már a golfjukat gyorsulni hát az iszonyat volt ahogy men harmadiba még fügyölt a gumi. Ha valakit érdekel és gondolkodok ilyen irányba: 2100 Gödöllő Blaháné út 50 06309529568 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hát én átnéztem az egész motorteret,de csak ezt találtam elöl a hütő felett: DP-CAV 90 450 992 17DR BK ASTRA F CC Ezeket a két alulemezen találtam. Valszeg a 17Dr a motor kodod ... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Valszeg a 17Dr a motor kodod ... 8) :arrow: biztos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Talltam egy céget Gödöllőn aki Turbo diesel tuninggal figlakoznak (intercooler szereléssel, cserével, adagolo szerviz csere) lattam már a golfjukat gyorsulni hát az iszonyat volt ahogy men harmadiba még fügyölt a gumi. Ha valakit érdekel és gondolkodok ilyen irányba: 2100 Gödöllő Blaháné út 50 06309529568 Isuzun nincs intercooler????????????????????????????,,,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 én ugy tudom hogy nincs vagy csak igen kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 én ugy tudom hogy nincs vagy csak igen kicsi. Na ezt megfogom tudni ,de kell hogy legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 hát van neki valami ha szembe állsz a az autoval akkor jobb oldALT A Hűtő mellett de az nagyon kicsi egy kicsitnagyobb jo lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Hát én átnéztem az egész motorteret,de csak ezt találtam elöl a hütő felett: DP-CAV 90 450 992 17DR BK ASTRA F CC Ezeket a két alulemezen találtam. ez egy 17DR motor CAV adagolóval......... és 5 ajtós Astra F Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 hát van neki valami ha szembe állsz a az autoval akkor jobb oldALT A Hűtő mellett de az nagyon kicsi egy kicsitnagyobb jo lenne! Igen Ő a nagy"ő", Hát nem kis vesződés , de biztos megoldható, :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Sziasztok Azt szeretnem kerdezni hogy szarintetek erdemes-e 1.7 TD-en hatso kipufogo dobot cserelni. Celom az volna hogy jobban fessen de nemtom milyen lenne. Eleg esetleg egy kipufogo veg, de az olyan gagyi nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Sziasztok Azt szeretnem kerdezni hogy szarintetek erdemes-e 1.7 TD-en hatso kipufogo dobot cserelni. Celom az volna hogy jobban fessen de nemtom milyen lenne. Eleg esetleg egy kipufogo veg, de az olyan gagyi nem? Szerintem a vég sem gagyi ha normálisan felvan szerelve, szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ha raknék fel mondjuk sport dobot hátra? Nem lenne jobb hangja sokkal ugye? Azt mondtak nekem fölösleges, mert a diesel nem pörög és így nem sok változás lesz. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ha raknék fel mondjuk sport dobot hátra? Nem lenne jobb hangja sokkal ugye? Azt mondtak nekem fölösleges, mert a diesel nem pörög és így nem sok változás lesz. :? Hát biztos változik a hangja, de sajna sosem fog úgy szólni mint a GSI-k viszont kapsz 1 kis teljesítmény javulást is, ezért mondtam hogy a vég nem gányolás. Szerintem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 :druid: eltévedtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Orosza Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Sziasztok !! És mi van olyankor mikor a turbo kinyomja az olajat az égéstérbe ?? És füstől ... (megoldották nekem ,hogy kicserélték a turbót de még füstöl egy kicsit ) de az autó jól megy szép a hangja is , 120 nál meg az utastérben is lehet érezni de a kipufogóból már nem füstöl ,,na erre mondjatok valamit ... Bandi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Orosza Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Sziasztok !! És mi van olyankor mikor a turbo kinyomja az olajat az égéstérbe ?? És füstől ... (megoldották nekem ,hogy kicserélték a turbót de még füstöl egy kicsit ) de az autó jól megy szép a hangja is , 120 nál meg az utastérben is lehet érezni de a kipufogóból már nem füstöl ,,na erre mondjatok valamit ... Bandi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Sziasztok !! És mi van olyankor mikor a turbo kinyomja az olajat az égéstérbe ?? És füstől ... (megoldották nekem ,hogy kicserélték a turbót de még füstöl egy kicsit ) de az autó jól megy szép a hangja is , 120 nál meg az utastérben is lehet érezni de a kipufogóból már nem füstöl ,,na erre mondjatok valamit ... Bandi ezt nem nagyon értem :arrow: hova nyomja az oit :?: kivülre a motor térbe rá a kidörgőre :arrow: Isu vagy Dtl :?: valami nem ok :arrow: vagy kaka a turbó amit felraktak vagy ami a kenést szolgálja oil cső repedt vagy a tömitetségével van baj. Motor oil fogy nem :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 ezt nem nagyon értem :arrow: hova nyomja az oit :?: kivülre a motor térbe rá a kidörgőre :arrow: Isu vagy Dtl :?: valami nem ok :arrow: vagy kaka a turbó amit felraktak vagy ami a kenést szolgálja oil cső repedt vagy a tömitetségével van baj. Motor oil fogy nem :?: Na ja ezt Én sem értettem! Szerintem DTL lesz a mocika ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Olajat kellene cserélnem az gépembe, de nem igazán tudom, hogy milyet vegyek bele. Olvasgattam itt és az "olajos" topikban, hogy ki, mit tesz bele, de Isuzu motoros TD-ről nem írt senki. Jó bele az ami a német TD-be, vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Olajat kellene cserélnem az gépembe, de nem igazán tudom, hogy milyet vegyek bele. Olvasgattam itt és az "olajos" topikban, hogy ki, mit tesz bele, de Isuzu motoros TD-ről nem írt senki. Jó bele az ami a német TD-be, vagy sem? Szvsz szerint jó! Gyári Opel olajat bele! Szerintem .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts