hening Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Vigyazat!!!! Nem a MAX folott volt hanem alatta. S ma hideg motornal megneztem es ugyanannyi olajat mutat mint eddig..Lehet h meg nem folyt ki annyi h latszodjon? Az enyem nem Isuzu hanem X17DTL. Töltsd fel a max jelig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Vigyazat!!!! Nem a MAX folott volt hanem alatta. S ma hideg motornal megneztem es ugyanannyi olajat mutat mint eddig..Lehet h meg nem folyt ki annyi h latszodjon? Az enyem nem Isuzu hanem X17DTL. Sztem elmehetsz vele a szerelődhöz, csak miután megcsinálta, jól ki kell mosatni a motorteret, nem minden szeret az olajban tocsogni (gumi alkatrészek pl.). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Töltsd fel a max jelig. Soha nem töltünk max jelig! Félig max és min közé hidegen,reggel,vizszintes helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Soha nem töltünk max jelig! Félig max és min közé hidegen,reggel,vizszintes helyzetben. Soha nem töltöttem másként, ha utána öntöttem. Ha olajcsere volt akkor pedig a meghatározott mennyiséget öntöttem bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Vajon mennyire erhette a vezermuszijat az olaj ha egyaltalan erte? A masik dolog meg a vezermuszij nincs meg 2000km-ben sem, akkor is cseres??? Ma megneztem hidegen az olajszintet es ugyanannyit mutat mint az incidens elott...letezik ien??? (az 1etlen magyarazat h nem folyt ki oly sok h szemmel lathato legyen a meropalcan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Vajon mennyire erhette a vezermuszijat az olaj ha egyaltalan erte? A masik dolog meg a vezermuszily nincs meg 2000km-ben sem, akkor is cseres??? Ki kell bontani és meg kell nézni. Csak akkor kell cserélni,ha újra lett feszítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Vajon mennyire erhette a vezermuszijat az olaj ha egyaltalan erte? A masik dolog meg a vezermuszij nincs meg 2000km-ben sem, akkor is cseres??? Ma megneztem hidegen az olajszintet es ugyanannyit mutat mint az incidens elott...letezik ien??? (az 1etlen magyarazat h nem folyt ki oly sok h szemmel lathato legyen a meropalcan) Én nem játszanék vele. Már volt részem hengerfejet cserélni egy kókadtt görgő miatt. Arról nem is beszélve, hogy a szimering cseréhez ugyanúgy szét kell bombázni, és ha már ott van, akkór a szíj nem olyan nagy összeg. A görgők, vízpumpa maradhat, feltéve hogy előzőleg ki voltak cserélve. Sokkal olcsóbb mint egy "felső generál", és hamarabb is megvan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 DTL motorba ha alu karteros 5.5lit kell. ha lemez karteros 5lit. 95-lemez , 97 alu. levegő szűrőm tiszta csövek is jók. és zabál, dúsító is vissza jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mennyit kostal 1 fotengely szimering csere ugy kb-ra? Es meg szeretnem az olajtekno tomiteset is cserelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 DTL motorba ha alu karteros 5.5lit kell. ha lemez karteros 5lit. 95-lemez , 97 alu. levegő szűrőm tiszta csövek is jók. és zabál, dúsító is vissza jön. Csúcsok, résolajvisszavezetés, adagolóbeállítás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mennyit kostal 1 fotengely szimering csere ugy kb-ra? Es meg szeretnem az olajtekno tomiteset is cserelni. Az első nem rettenetes pénz, de a hátsót elég drágáért csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mennyit kostal 1 fotengely szimering csere ugy kb-ra? Es meg szeretnem az olajtekno tomiteset is cserelni. Nekem a főtengelyszimering (2db) 5e volt, az olajteknő tömítés pedig 4e Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Az első nem rettenetes pénz, de a hátsót elég drágáért csinálják. Mer amatőrök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mer amatőrök! ;) De megmagyarázzák. :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Hajjjj.....megoldodott a problema! :D Amekkora volt az elkeseredesem most akkora az oromom! Eljartam a szerelo baratomhoz aki folemelte a gepet, jol megtorolgette es lam-lam hol folyik az olajocska??? Az olajszuro oldalan 1cm hasadas van. Azt, hogy az egesz motor also reszet megtoltotte olajjal azzal magyarazta, hogy menetkozben a nyomastol az olaj a serulesnel ugyebar tavozik es a turbulencia meg jol lemeszelte az auto aljat:) A korrozio-vedelem igy letudva azon a reszen :D Azon viszont meg mindig gondolkodom h ily modon erhette-e a vezermuszijat az olaj...tudtommal van elol-hatul muanyag vedo. Koszonom mindenkinek a segitseget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Es valaki arulja mar el, hogy milyen fordulaton szeret legjobban mukodni az X17DTL ami meg nem art neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Es valaki arulja mar el, hogy milyen fordulaton szeret legjobban mukodni az X17DTL ami meg nem art neki! Szerintem 2500-3000 körül.Ott a nyomatékgörbe teteje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Azon viszont meg mindig gondolkodom h ily modon erhette-e a vezermuszijat az olaj...tudtommal van elol-hatul muanyag vedo. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Azon viszont meg mindig gondolkodom h ily modon erhette-e a vezermuszijat az olaj...tudtommal van elol-hatul muanyag vedo. :D Így nagy mértékben csökkent az esélye a sérülésnek. Van remény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Na ki van cserelve a szuro, szepen meg van takaritva az erintett resz es ugy nez ki, hogy minden OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Na ki van cserelve a szuro, szepen meg van takaritva az erintett resz es ugy nez ki, hogy minden OK! Na, akkor már csak használni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Alacsony fordulaton, fel-kuplungozasnal es indulasoknal szep nagy fustfelhoket hagyok magam utan. Ez lehet attol, hogy nem nagyon van a motor porgetve es teszem fel lerakodott vagy hasonlok? (az u.a. szurom 4000km-es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Alacsony fordulaton, fel-kuplungozasnal es indulasoknal szep nagy fustfelhoket hagyok magam utan. Ez lehet attol, hogy nem nagyon van a motor porgetve es teszem fel lerakodott vagy hasonlok? (az u.a. szurom 4000km-es) Dízel autód van? Mert ha igen, akkor az füstöl. Ezt meg kel szokni, akko kezdhetsz agódni, amikor a kocsid mögott fekete hajókötél tekereg kilómétereken keresztül. :P :D Saját tapasztalat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Dízel autód van? Dem meg mennyire:) Engem inkabb az aggaszt h messze budosebb a fustje mint az aposom T4-nek ami 3 evvel idosebb szeretett Opelemnel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Dem meg mennyire:) Engem inkabb az aggaszt h messze budosebb a fustje mint az aposom T4-nek ami 3 evvel idosebb szeretett Opelemnel... :D Abban lehet, hogy modernebb, közösnyomócsoves motor van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts