Tiv. Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? A turbot is ilyen burkolat takarja, az sem csöppent el . :)
afonya Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? Én nem félteném lévén a szívócsonk is haszonfémbő készült. :)
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Én nem féltaném lévén a szívócsonk is haszonfémbő készült. :D Haszonfém! :D Na majd meglátjuk bírja-e,fosok nehogy az olvadt cuccot a szelepek közé tegye. :) Viszont sokkal jobb így a gépsas hidegen.
mörfi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Haszonfém! :D Na majd meglátjuk bírja-e,fosok nehogy az olvadt cuccot a szelepek közé tegye. :) Viszont sokkal jobb így a gépsas hidegen. Bírja én is így oldottam meg vagy 3-4éve
egyhapsi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Elkapott egy rossz érzés.. Most volt termosztátcserém, kb. másfél hónapja, és a vízhőmérsékletmérőm alíg megy ki a kékből.. Létezhet az, hogy az új termosztát csak ennyit bírna ? :) Mit csináljak ? Újabb csere ? Garanciát hogy lehet érvényesíteni ?
epk947 Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? Ha ott 650 fok körüli a hőmérséklet akkor igen. Bár ezt szinte kizártnak tartom, de mivel nem ismerem a gépedet, nem állítom.
FPepe Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Elkapott egy rossz érzés.. Most volt termosztátcserém, kb. másfél hónapja, és a vízhőmérsékletmérőm alíg megy ki a kékből.. Létezhet az, hogy az új termosztát csak ennyit bírna ? :) Mit csináljak ? Újabb csere ? Garanciát hogy lehet érvényesíteni ? Lehet csak meg kéne pucolni a hőgomba csatlakozását. :D
afonya Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Ha ott 650 fok körüli a hőmérséklet akkor igen. Bár ezt szinte kizártnak tartom, de mivel nem ismerem a gépedet, nem állítom. Nem valószínű mert ebben az esetban könyen lángra kapna a zajszigetelés a tűzfalon és a mocitető alatt. Arrol nem is beszélve hogy nincs közel a Hászonfém :) csatlakozója a kipuffhoz.
egyhapsi Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Lehet csak meg kéne pucolni a hőgomba csatlakozását. :D Tényleg az volt.:-) Hőgomba csatlakozás. :)
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Ma találkoztam Digger cartárssal és nem túl sok jó hírekkel szolgáltam neki. :) Sajnos hf-es a gépe minden jel szerint. -Kemények a vízcsövek,vizszint lemegy indítás után,olajos a víz,leállítás után a túltartály kupajának leszedésekor marha nagy nyomás szökik el stb. egyszóval bedolgozik a víztérbe. -1-es henger porlasztócsúcsának tömítése rossz,folyik a gázolaj vissza,kompresszióvesztés melett. -Bosch generátor szíjtárcsájának cseréje,csapágycsere. Sajnos egy sem olcsó mulatság,de ha jó szerelő kezébe kerül a gépsas,akkor egy nagyon jó masina lesz belőle,mert amúgy rendben van a gép. BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :D Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük!
FPepe Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ...BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :D Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük! Isuzu motoros? Digger, vigyázz a maffiával! :) :D
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van.
FPepe Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. Az Általános műszaki problémák topicban egy lapot visszalapozol, és ott egy kép, azon látszik. Adatokat nem tudok mondani.
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Isuzu motoros? Digger, vigyázz a maffiával! :) :D Német dízel.
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. Garrett Astra - 68HP 1.7L D X17DT 98-99 GT1544H 454187-0001E 90530995 Astra - 68HP Low blow 1.7L D X17DTL 92-98 GT1544H 454092-0001E 90499271
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Garrett Astra - 68HP 1.7L D X17DT 98-99 GT1544H 454187-0001E 90530995 Astra - 68HP Low blow 1.7L D X17DTL 92-98 GT1544H 454092-0001E 90499271 Áhám hááááám, köszi. Mennyibe kerül egy ilyen turbó, ami felújításra szorul ? Egyáltalán honnan lehet ilyet szerezni ?
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Áhám hááááám, köszi. Mennyibe kerül egy ilyen turbó, ami felújításra szorul ? Egyáltalán honnan lehet ilyet szerezni ? Bontó vagy net. De mire kell ez neked? C20XE-re nem jó! :)
Digger Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :) Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük! Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk! Ez volt az eddigi leghosszabb út a "Hápogival" Kb. 280 km. Valóban rosszak voltak a hírek! Főleg azért, mert januárban sokat voltam táppénzen, és kevés volt a fizu. Remélem, hogy a következő havi költségvetésbe be fog férni. A felajánlást köszi! Kár, hogy olyan messzi vagytok. Azért elképzelhető, hogy igénybe veszem! Köszi mégegyszer!
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk! Ez volt az eddigi leghosszabb út a "Hápogival" Kb. 280 km. Valóban rosszak voltak a hírek! Főleg azért, mert januárban sokat voltam táppénzen, és kevés volt a fizu. Remélem, hogy a következő havi költségvetésbe be fog férni. A felajánlást köszi! Kár, hogy olyan messzi vagytok. Azért elképzelhető, hogy igénybe veszem! Köszi mégegyszer! Ha céges verdával megoldod addig a családi dolgokat,mi segítünk! Lebeszéljük az időpontot és nekiugrunk! :) Tényleg megbízható szerelőnk van,aki nem is drágán dolgozik. U.i.:Ne haragudj,hogy letegeztünk egyből,picit talán illetlenség volt.
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Bontó vagy net. De mire kell ez neked? C20XE-re nem jó! :D Nem nekem kell :) Meg tudod valahol kérdezni ? Hangsúlyozom, lehetőleg felújításra szorulóra kellene.
mauser Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Sziasztok! A hátsó dobom kezd erősen hasonlítani egy jobb sajtreszelőhöz, ezért előbb-utóbb kénytelen leszek cserélni. Mivel a jármű is lassan szépülget ( :) ) ezért szeretnék egy szép "sportdobot" felrakni hátulra. Próbálkozott már valaki ilyen rémtettel diesel autón? Addig ok, hogy (érezhető) teljesítménynövekedésre ne számítsak, de a hangjától kicsit félek. A másik dolog, ami érdekelne, hogy a néhány helyen kapható "diesel sportdob"-ot érdemes-e megvenni, vagy teljesen mindegy. (Tudom, hogy a teljes kipufogó oldalt a motorhoz kellene hangolni (, illetve főleg annak egy tartományához) és nem csak egy hátsó dobot venni első felindulásból, de mivel a teljesítmény növelése nem célom (és a katalizátort sem szeretném kivenni), ezért lesz csak dob csere.)
ekotek Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 [quote name='mauser' date='2008-02-25 - 00:21' post='345866' (Tudom, hogy a teljes kipufogó oldalt a motorhoz kellene hangolni (, illetve főleg annak egy tartományához) és nem csak egy hátsó dobot venni első felindulásból, de mivel a teljesítmény növelése nem célom (és a katalizátort sem szeretném kivenni), ezért lesz csak dob csere.)
FPepe Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Sziasztok! A hátsó dobom kezd erősen hasonlítani egy jobb sajtreszelőhöz, ezért előbb-utóbb kénytelen leszek cserélni. Mivel a jármű is lassan szépülget ( :) ) ezért szeretnék egy szép "sportdobot" felrakni hátulra. Próbálkozott már valaki ilyen rémtettel diesel autón? ... Igen, pl. a miénken is az van: Innen a legfelső az.
mörfi Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. itt van sok más turbó, lehet válogatni és hogy min van még uaz. http://www.dieselevante.it/turbochargers.a...117&idcat=2
petya085 Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Johnny neked hogy vált be az EGR lezárása??észrevettél valami változást??csak azért kérdezem hogy érdemes e nekiállnom?? Petya
Recommended Posts