Tiv. Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? A turbot is ilyen burkolat takarja, az sem csöppent el . :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? Én nem félteném lévén a szívócsonk is haszonfémbő készült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Én nem féltaném lévén a szívócsonk is haszonfémbő készült. :D Haszonfém! :D Na majd meglátjuk bírja-e,fosok nehogy az olvadt cuccot a szelepek közé tegye. :) Viszont sokkal jobb így a gépsas hidegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Haszonfém! :D Na majd meglátjuk bírja-e,fosok nehogy az olvadt cuccot a szelepek közé tegye. :) Viszont sokkal jobb így a gépsas hidegen. Bírja én is így oldottam meg vagy 3-4éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Elkapott egy rossz érzés.. Most volt termosztátcserém, kb. másfél hónapja, és a vízhőmérsékletmérőm alíg megy ki a kékből.. Létezhet az, hogy az új termosztát csak ennyit bírna ? :) Mit csináljak ? Újabb csere ? Garanciát hogy lehet érvényesíteni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Az EGR-t 2-es alulemezből vágott vaktömítéssel zártam le. Kérdésem a következő. Mivel ez elég közel van a kipufftorokhoz,bírni fogja a kipuffgáz melegét a 2-es alulemez? Nem fog elolvadni? Ha ott 650 fok körüli a hőmérséklet akkor igen. Bár ezt szinte kizártnak tartom, de mivel nem ismerem a gépedet, nem állítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Elkapott egy rossz érzés.. Most volt termosztátcserém, kb. másfél hónapja, és a vízhőmérsékletmérőm alíg megy ki a kékből.. Létezhet az, hogy az új termosztát csak ennyit bírna ? :) Mit csináljak ? Újabb csere ? Garanciát hogy lehet érvényesíteni ? Lehet csak meg kéne pucolni a hőgomba csatlakozását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ha ott 650 fok körüli a hőmérséklet akkor igen. Bár ezt szinte kizártnak tartom, de mivel nem ismerem a gépedet, nem állítom. Nem valószínű mert ebben az esetban könyen lángra kapna a zajszigetelés a tűzfalon és a mocitető alatt. Arrol nem is beszélve hogy nincs közel a Hászonfém :) csatlakozója a kipuffhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lehet csak meg kéne pucolni a hőgomba csatlakozását. :D Tényleg az volt.:-) Hőgomba csatlakozás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ma találkoztam Digger cartárssal és nem túl sok jó hírekkel szolgáltam neki. :) Sajnos hf-es a gépe minden jel szerint. -Kemények a vízcsövek,vizszint lemegy indítás után,olajos a víz,leállítás után a túltartály kupajának leszedésekor marha nagy nyomás szökik el stb. egyszóval bedolgozik a víztérbe. -1-es henger porlasztócsúcsának tömítése rossz,folyik a gázolaj vissza,kompresszióvesztés melett. -Bosch generátor szíjtárcsájának cseréje,csapágycsere. Sajnos egy sem olcsó mulatság,de ha jó szerelő kezébe kerül a gépsas,akkor egy nagyon jó masina lesz belőle,mert amúgy rendben van a gép. BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :D Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ...BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :D Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük! Isuzu motoros? Digger, vigyázz a maffiával! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. Az Általános műszaki problémák topicban egy lapot visszalapozol, és ott egy kép, azon látszik. Adatokat nem tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Isuzu motoros? Digger, vigyázz a maffiával! :) :D Német dízel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. Garrett Astra - 68HP 1.7L D X17DT 98-99 GT1544H 454187-0001E 90530995 Astra - 68HP Low blow 1.7L D X17DTL 92-98 GT1544H 454092-0001E 90499271 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Garrett Astra - 68HP 1.7L D X17DT 98-99 GT1544H 454187-0001E 90530995 Astra - 68HP Low blow 1.7L D X17DTL 92-98 GT1544H 454092-0001E 90499271 Áhám hááááám, köszi. Mennyibe kerül egy ilyen turbó, ami felújításra szorul ? Egyáltalán honnan lehet ilyet szerezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Áhám hááááám, köszi. Mennyibe kerül egy ilyen turbó, ami felújításra szorul ? Egyáltalán honnan lehet ilyet szerezni ? Bontó vagy net. De mire kell ez neked? C20XE-re nem jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 BB! Ha kell segítség szólj,láttad,hogy a KOMA szervíz vasárnap is dolgozik. :) Ha úgyis hétvégéi kocsi,leteszed nálunk kecsón és rendbeszedjük! Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk! Ez volt az eddigi leghosszabb út a "Hápogival" Kb. 280 km. Valóban rosszak voltak a hírek! Főleg azért, mert januárban sokat voltam táppénzen, és kevés volt a fizu. Remélem, hogy a következő havi költségvetésbe be fog férni. A felajánlást köszi! Kár, hogy olyan messzi vagytok. Azért elképzelhető, hogy igénybe veszem! Köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk! Ez volt az eddigi leghosszabb út a "Hápogival" Kb. 280 km. Valóban rosszak voltak a hírek! Főleg azért, mert januárban sokat voltam táppénzen, és kevés volt a fizu. Remélem, hogy a következő havi költségvetésbe be fog férni. A felajánlást köszi! Kár, hogy olyan messzi vagytok. Azért elképzelhető, hogy igénybe veszem! Köszi mégegyszer! Ha céges verdával megoldod addig a családi dolgokat,mi segítünk! Lebeszéljük az időpontot és nekiugrunk! :) Tényleg megbízható szerelőnk van,aki nem is drágán dolgozik. U.i.:Ne haragudj,hogy letegeztünk egyből,picit talán illetlenség volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Bontó vagy net. De mire kell ez neked? C20XE-re nem jó! :D Nem nekem kell :) Meg tudod valahol kérdezni ? Hangsúlyozom, lehetőleg felújításra szorulóra kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Sziasztok! A hátsó dobom kezd erősen hasonlítani egy jobb sajtreszelőhöz, ezért előbb-utóbb kénytelen leszek cserélni. Mivel a jármű is lassan szépülget ( :) ) ezért szeretnék egy szép "sportdobot" felrakni hátulra. Próbálkozott már valaki ilyen rémtettel diesel autón? Addig ok, hogy (érezhető) teljesítménynövekedésre ne számítsak, de a hangjától kicsit félek. A másik dolog, ami érdekelne, hogy a néhány helyen kapható "diesel sportdob"-ot érdemes-e megvenni, vagy teljesen mindegy. (Tudom, hogy a teljes kipufogó oldalt a motorhoz kellene hangolni (, illetve főleg annak egy tartományához) és nem csak egy hátsó dobot venni első felindulásból, de mivel a teljesítmény növelése nem célom (és a katalizátort sem szeretném kivenni), ezért lesz csak dob csere.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 [quote name='mauser' date='2008-02-25 - 00:21' post='345866' (Tudom, hogy a teljes kipufogó oldalt a motorhoz kellene hangolni (, illetve főleg annak egy tartományához) és nem csak egy hátsó dobot venni első felindulásból, de mivel a teljesítmény növelése nem célom (és a katalizátort sem szeretném kivenni), ezért lesz csak dob csere.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Sziasztok! A hátsó dobom kezd erősen hasonlítani egy jobb sajtreszelőhöz, ezért előbb-utóbb kénytelen leszek cserélni. Mivel a jármű is lassan szépülget ( :) ) ezért szeretnék egy szép "sportdobot" felrakni hátulra. Próbálkozott már valaki ilyen rémtettel diesel autón? ... Igen, pl. a miénken is az van: Innen a legfelső az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Valaki meséljen nekem arról pls., hogy a német 1.7es motoron milyen turbó van. itt van sok más turbó, lehet válogatni és hogy min van még uaz. http://www.dieselevante.it/turbochargers.a...117&idcat=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Johnny neked hogy vált be az EGR lezárása??észrevettél valami változást??csak azért kérdezem hogy érdemes e nekiállnom?? Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts