J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Én novemberben vizsgáztattam a csacsit és simán átment. A KPM vizsga nem olyan nagy gáz, Bejelentkeztem, ídőpontot kértem, elvittem, és kész,két évvel ezelőtt is ott vizsgáztattam akkor is gond nélkül ment. Az ára, ahogyan Tiv. is írta 9310,- pénz volt. Én a katalizátor hiánya miatt nem mertem oda vinni.
paja Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Én a katalizátor hiánya miatt nem mertem oda vinni. Teljesen kiszedtétek, vagy csak kibeleztétek ? Én a minap beleztem ki, nyoma sem maradt.... :)
Digger Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 X17DTL Caravan váltó tipusát hol tudom megnézni. A motortérből, vagy alá kell nézni? A motortérben láttam számokat de a tipusra utaló jelet nem. (F13 vagy ilyesmit kerestem) A http://www.opel-infos.de/ oldalon nézelődtem, de nem volt számomra egyértelmű.
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Helló! azt szeretném megkérdezni hogy porlasztócsúcsot kellene cserélnem és milyen fajták vannak és kb milyen árban??valaki ?
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 X17DTL Caravan váltó tipusát hol tudom megnézni. A motortérből, vagy alá kell nézni? A motortérben láttam számokat de a tipusra utaló jelet nem. (F13 vagy ilyesmit kerestem) A http://www.opel-infos.de/ oldalon nézelődtem, de nem volt számomra egyértelmű. Vagy a váltó tetején találod meg,a rudazat kivezetése alatt,ahol jó koszos szokott lenni a váltó vagy pedig a bal kerék felöl a váltó oldalán.
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Helló! azt szeretném megkérdezni hogy porlasztócsúcsot kellene cserélnem és milyen fajták vannak és kb milyen árban??valaki ? Biztos,hogy cserélni kell? :) Régebben írta itt egy dízel mester: Porlasztócsúcs a BOSCH a gyári, de a NIPPON-DENSO (japán)ugyanolyan nagy gyártó mint a bosch csak ázsiában,úgy hogy szerintem ugyanazt,hanem jobb minőséget nyújt,mint a Bosch féláron(az összes japán/ázsia dízelben a DENSO a gyári ahogy az európaiban a BOSCH).
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Teljesen kiszedtétek, vagy csak kibeleztétek ? Én a minap beleztem ki, nyoma sem maradt.... :) Gubacsinál voltam vele,leszedte.Nekem nem hiányzik! :)
Tápiószecső Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Vagy a váltó tetején találod meg,a rudazat kivezetése alatt,ahol jó koszos szokott lenni a váltó vagy pedig a bal kerék felöl a váltó oldalán. Nincs mindre ráírva. (az enyémre sincs)
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Nincs mindre ráírva. (az enyémre sincs) Van olyan,hogy a tetején nincs ráírva,de az oldalán lenni kell!
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Biztos,hogy cserélni kell? :) Régebben írta itt egy dízel mester: Szerintem igen mert teljesen vissza van véve a kaja,nem megy és füstöl!!ja és elég sokat eszik!olyan 8 körül
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Szerintem igen mert teljesen vissza van véve a kaja,nem megy és füstöl!!ja és elég sokat eszik!olyan 8 körül Inkább adagolóshoz vidd el. Turbó rendben van? A csúcsok ha nem nyúltak még hozzá és hidegen jól indul,akkor kb 300EKm-ig jók szoktak lenni.
Tápiószecső Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Van olyan,hogy a tetején nincs ráírva,de az oldalán lenni kell! Én már egyszer körbenyaltam az egészet, de nem találtam. Ami a képen van arra a részre nem emlékszem, de megtisztogattam minden olyan helyet ami elérhető volt és tartalmazhatott valami írást. Lehet rajta van, de akkor jól eldugták.
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Én már egyszer körbenyaltam az egészet, de nem találtam. Ami a képen van arra a részre nem emlékszem, de megtisztogattam minden olyan helyet ami elérhető volt és tartalmazhatott valami írást. Lehet rajta van, de akkor jól eldugták. Valahol lennie kell.
Tiv. Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette.
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette. Lehet,hogy rossz a membránod és valaki így oldotta meg? :)
petya085 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ti hogyan fértetek hozzá az alapjárat állitó csavarokhoz? Jól elvanna dugva. Ma néztem, nincs semmi játéka a két állitocsavar között annak a billenő karnak. A membrán sem mozgatja, és teljesen feszes hidegen melegen a huzal. Éredemes beállitanom az előző oldalon betett ébra szerint? Amugy semi gond vele, de hidegen -melegen is 1000 az alajárat óra szerint, vagy tán még picivel felette. egy hosszabitott 10-es dugókulcsal tökéletesen hozzáférsz,én is azzal állitottam be!nekem most 1000 alatt van egy 3 mm-t
Tiv. Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Lehet,hogy rossz a membránod és valaki így oldotta meg? :) Ha ez a helyzet akkor nem volt tőle rossz ötlet, mert tökéletesen működik. Nem rángat sem hidegen, sem melegen.
X17 DTL Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei??
petya085 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ha ez a helyzet akkor nem volt tőle rossz ötlet, mert tökéletesen működik. Nem rángat sem hidegen, sem melegen. Én is igy állitottam be amikor rossz volt a membránom!de must ugy áll hogy hidegen kb 1100,melegen 900,kb
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei?? Elvileg van gumicsatlakozása a turbócsőnek!Ott meglehetne nézni fordulaton,hogy felkeményszik-e a cső. De pontosan nem tom,nekem szívó van! :)
FPepe Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 a turbónak milyen hibái szoktak lenni???jelenségei?? Ha kikopik, nagyon zajossá válik, füstöl tőle a motor, mert az olajat beengedi a szívócsőbe.
petya085 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 http://img217.imageshack.us/my.php?image=1017876fn3.jpg Látható a képen egy bosch adagoló egy része!kérdésem mi az a csavar ami látható a kis fekete műanyag felett??
petya085 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 http://img217.imageshack.us/my.php?image=1017876fn3.jpg Látható a képen egy bosch adagoló egy része!kérdésem mi az a csavar ami látható a kis fekete műanyag felett?? még mindig nemtudok képet illeszteni ide :)
petya085 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Helló! Ma feltünt reggel hogy egy kicsit sokáig ment a hideginditó,nem húzott be a vákumpumpa!pedig mikor kiállok az utcára már alapjárat szokott lenni,most meg csak pár km után állt be az alapjárat!mitöl lehet??rossz az érzékelőm?(ami elzárja a vákumot) Petya
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Helló! Ma feltünt reggel hogy egy kicsit sokáig ment a hideginditó,nem húzott be a vákumpumpa!pedig mikor kiállok az utcára már alapjárat szokott lenni,most meg csak pár km után állt be az alapjárat!mitöl lehet??rossz az érzékelőm?(ami elzárja a vákumot) Petya Vagy csak hidegebb volt reggel.
Recommended Posts