Szepi-Caravan Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Erről csak annyit, hogy véletlenül minden buszsofőrnek meg kamionosnak diesel autója van... :huh: Nekem speckó benzinesem volt/van,s kamionozok! Most vettem egy TDS Astrát,de azt se a dízel mivolta végett!Jó lehetőség volt egy jó autóra! De tény,hogy szinte mindnek dízelje van,de soknak van benzinese!
X17 DTL Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi Ezek a képek segítenek neked? Bár ez szívó,de hasonló az adagoló!
afonya Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Ezek a képek segítenek neked? Bár ez szívó,de hasonló az adagoló! Kedves colléga Ha már itt tartunk, meg tudnád nézni, hogy a fehér merev vákumcsőben mikor van vákum?
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Kedves colléga Ha már itt tartunk, meg tudnád nézni, hogy a fehér merev vákumcsőben mikor van vákum? Melyikre gondolsz drága gázolajszagú barátom? :huh:
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Esküszöm elmegyek lemosatni a motort, és kipolirozom. Johnny nem állja meg, és hetente idevillant egyet azzal motortérrel. :huh: :lol: Mindig talál valami okot rá. :) :)
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Esküszöm elmegyek lemosatni a motort, és kipolirozom. Johnny nem állja meg, és hetente idevillant egyet azzal motortérrel. :) :) Mindig talál valami okot rá. :D ;) Bocs,de kérdezték,hogy mi hova és ezen talán látszik,amit kérdezett a cartárs! :lol: Viszont ha valaki jár bontóban és nem felejti el,nézne nekem a szívó oldal és a légszűrőház közötti gumicsövet? :huh:
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Te Johnny, az a kis teleszkopszerű izé az adagolon mi ott? A helye nekem is megvan, de nincs rajta a telo.
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Te Johnny, az a kis teleszkopszerű izé az adagolon mi ott? A helye nekem is megvan, de nincs rajta a telo. Állítólag gázadásnál csillapít valamit,mondta az adagolós mesterem,de nem emléxem már rá. Majd utánanézek! :huh:
afonya Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Melyikre gondolsz drága gázolajszagú barátom? :lol: Háá árrá á fehé hosszúú két végén likas csűűre gondoltam, ott a sok sillogó alaméniom között :huh: :) , maelyik a gázkartól a szívocsonkhoz megy. Az érdekelne igazán, hogy alapjáraton, vagy fordulaton ereszt-e át?
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Ákos! Azt hiszem megtaláltam a választ a kérdésedre!
afonya Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Ákos! Azt hiszem megtaláltam a választ a kérdésedre! Értem én hogy benzines de mi hajtja? :lol: Ezesetben nem értem minek van rajta az a szelep, ami a gázkar állása alapján szabályozza a vákumot? Lehet, hogy a dúsítómenbránt kellene vezérelnie? :huh:
mörfi Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Helló! Szeretném megkérdezni tölletek hogy van egy X17DTL astra-m,és ha szemben állok az adagolóval(BOSCH) ,van rajta 2 vákumcső bemenet a gázkar körül,melyikhez melyik csövet kell rádugni??mert az egyik elrepedt nekem kicseréltem és nem emlékszem melyik hol volt?? előre is köszi Vákum szivattyú--hőérzékelő gomba---dúsító membrán. A másik pedi T-elósztón keresztül egr szelep,(már akinek van)
afonya Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Vákum szivattyú--hőérzékelő gomba---dúsító membrán. A másik pedi T-elósztón keresztül egr szelep,(már akinek van) Na itt van egy kérdésem ami már kezd rögeszmévé érni. A T elosztó után van egy szelep, a gázkaron, ez mikor nyit illetve zár? Bár az sem biztos hogy zár-e teljesen.
mörfi Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Na itt van egy kérdésem ami már kezd rögeszmévé érni. A T elosztó után van egy szelep, a gázkaron, ez mikor nyit illetve zár? Bár az sem biztos hogy zár-e teljesen. nem tom mire gondolsz ,nekem levan dugózva az egr. ezáltal T elosztónál a vákum cső is. A vákum dobra gondolsz?
afonya Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 nem tom mire gondolsz ,nekem levan dugózva az egr. ezáltal T elosztónál a vákum cső is. A vákum dobra gondolsz? kép By JOhnny A képen látható a gázkarnál egy biz-B@?# , amire a fekete vákumcső is csatlakorik. Az üzamanyagvisszavezető cső pont takarja. Ez egy szelep ami a gázkar állásától függően szabályozza az EGR szelepre jutó vákumot. A kérdés az, hogy alapjáraton zár -e, vagy csak leszabályoz?
afonya Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Szerinted én ingyen reklámozom a clean motorteredet? :) :)
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Szerinted én ingyen reklámozom a clean motorteredet? :lol: :) Jutalékom? :huh: :)
mörfi Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Értem mondjuk enyém nem ilyen, de valszeg alapon zárva van, . De mivel a kipuff gázt vezeti vissza ezért nekem tökre kormos volt a fészek, és nem zárt tökéletesen ,valamint a szivó csőben égett kormot termelt .
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Értem mondjuk enyém nem ilyen, de valszeg alapon zárva van, . De mivel a kipuff gázt vezeti vissza ezért nekem tökre kormos volt a fészek, és nem zárt tökéletesen ,valamint a szivó csőben égett kormot termelt . Mután lezártad változott valami?
mörfi Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Az egész úgy kezdődött hogy belenéztem a szívó csöbe, és kiakadtam. Erősen retkes volt ,kormos éget oilos trutyi volt benne. :huh: Na mondom fasa ezt jól megvettem. Aztán rájöttem hogy az egéren keresztül felérkező erősen elhasznált koromtól duzzadó kipuffgáz a ludas érte. Nem zárt rendesen ,mert korom volt rá rakodva, ekkor lefalaztam ennek kb 2éve . Azóta tiszta a szívó csövem , ennyi a változás ,teljesítményben semmi változás (érezhető) de a motor tiszta levegőt szív.
Tiv. Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Szerintem te fizetsz ezért, mert te már nem mered betenni ide. :) :) :D
Digger Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Bameg! :huh: Szedem a jogdíjat! :lol: Neked Isuzu motorod van, és nincs kormányszervód? Nekem leginkább a turbófeltöltőben különbözik! (Német diesel.) Amikor a motort tisztítod - mondjuk egy gőzborotvás mosónál - ott a helyszínen viszed fel brigéciolt valamivel?
Recommended Posts