knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 A vezszíj szerintem szemre vételezni kéne, fő a biztonság, a görgőket is csak akkor fogod megtudni hogy jók-e. Csak sajnos a görgőkön is lehetnek hajszálrepedések. Ha 1000% hogy csak 40e van benne akkor még 20-at kibír, de ha öregek akkor ez sem biztos ! Szerintem minden használt autón vásárlás után ki kell cserélni a szíjat is meg a görgőket is, ugyanis ha netán elszakad vagy átugrik akkor nagyon kemény pénz a javítása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Maximálisan egyetértek knight kolegával!!! Szerintem is kár ezen spórolni. Használt autó vásárlásánál vezérműszíj, feszítőgörög, olajcsere tuti. Akár mit mond a tulaj. Lehet hogy km még lenne a vezműszíjban, de ha mondjuk 5 éve cserélte a fószer, akkor már nyugodtan szakadhat. Ráadásul azt sem tudjuk, h. milyen fordulaton ment bele az a 40e km. :twisted: Lehet hogy nem volt nagy streetracinges az öreg, de ha sokat ment vele autópályán (és tolta is neki), akkor is sokkal jobban használódott a szíj. Szóval szerintem ha nyugodt akarsz lenni és a pénztárcád is engedi, akkor hamarosan csere. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Hat amint lesz ra zse cserelem a szijat,de most atiratas,biztositas,eredetvizsgalat elviszi a lovet :) ! Addig csak olaj csere lesz,szurokkel. Akkor nem tudja senki mi lehet a futomu feloli hang forrasa? az oreg egyebkent arra hasznalta gepet,hogy neha bejott vele Kecskemetre(Lajosmizsei az oreg) es Ladanybenere jart vele a hobbijara.Otthon is es a hobbin is garazsban allat a gep! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Toronycsapágy is lehet, szilent is, ha van szervó az is tud hangot adni, szal úgyis meg kell nézetni valaki hozzáértővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 ....Használt autó vásárlásánál vezérműszíj, feszítőgörög, olajcsere tuti.... Legideálisabb a görgő/görgőkkel együtt vízpumpát is cserélni. Mondjuk hatványozódik az összeg is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Legideálisabb a görgő/görgőkkel együtt vízpumpát is cserélni. Mondjuk hatványozódik az összeg is :roll: Hát van benne valami igazság :arrow: de a lóvé igymár nem kicsi :arrow: én csak a terelő görgőt cseréltem mert kicsit lógott, a spanoló maradt a régi :arrow: de tuti biztos hogy a következő a víz szivattyú lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Johnny : Grat az új géphez ! 8) Szervos ? Mi a felszereltsége ? Írj valamit :) Ez már a 94- lévő újabb elejű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Johnny : Grat az új géphez ! 8) Szervos ? Mi a felszereltsége ? Írj valamit :) Ez már a 94- lévő újabb elejű ? Aszem nem szervos,nem sok idom volt meg atnezni,szinte semmi nincs benne! :x Mindegy,majd lesz benne riaszto,normalis hi-fi,central,mas nem is nagyon kell,de most a maradek love az atiratasra,biztositasra,eredetiseg vizsgara megy el! :evil: Most olajcsere lesz,aztan szij lesz,de szerintem csak vezetok lesznek cserelve,vizpumpa nem,mert draga ugy mar.De fene tudja,majd meglatom milyen allapotban van! Majd csinalok rola kepet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Az oil nyomás szerintem gáz az enyém rögtön reagál? nem sűrű oilt használtok.??? A spuri az szar szerintem nem ér semmit egyébként boldog ú évet minden boldog opel tulajnak, unicum meg minden szasztok. :partyman: :Hangman: Az olajak terén már tanácstalan vagyok. Jelenleg ROWE valami sport 10W 40-es van benne (GTS valami) Ez előtt GM-es volt, nekem nem jött be. Szerintem sz_r. Azt megelőzően Shell volt benne. Szerintem nem sűrű, de ha van valami web linked, ahol ezekről lehet olvasni, szívesen venném. A legjobb olajat akarom tenni a gépembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Én gyári Opel olajat használok, Alco szürővel ... Ez gáz valamelyik ? BUÉK :D Buék részemről is mindenkinek :D Az alco szűrő jó, bár igazán nincs mi rosssz legyen a másikakban sem. A gyári olaj szerintem hagy némi kívánni valót maga után. Részletesen: Motorolaj, avagy ki mi és miért... topic :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 A gyári olaj egy ideje már nem olyan jó mint régen. A Valvoline sokak szerint jobb. A többi szűrőt nem ismerem, de a gyári kb. 600Ft szal... Hol veszel 600 Ft-ért gyári szűrőt? Help tel szám, cím? Előre is thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Hol veszel 600 Ft-ért gyári szűrőt? Help tel szám, cím? Előre is thx! nálunk 664 Ft a gyári szürő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 nálunk 664 Ft a gyári szürő :) ...és az a nálunk hol van :?: Óbuda? ...ha igen, melyik részén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 ...és az a nálunk hol van :?: Óbuda? ...ha igen, melyik részén? opel danubia. 11 ker budaörsi ut 62 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Kicsit off és lehet hogy kicsit én vagyok lemaradva, de akkor ezekszerint újra van egy megbízható szervíz, ahová mehetünk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Kicsit off és lehet hogy kicsit én vagyok lemaradva, de akkor ezekszerint újra van egy megbízható szervíz, ahová mehetünk? :) Ez így van, nekem nem egy jó tapasztalatom van! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Kicsit off és lehet hogy kicsit én vagyok lemaradva, de akkor ezekszerint újra van egy megbízható szervíz, ahová mehetünk? :D :) :) :D szerviz az van, de hogy megbizható e ??? :roll: :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Persze, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, de nekem az a lényeg, hogy ez ne szándékos legyen. Az legyen javítva, ami javításra szorul, és ne szándékos átverésről szóljon. Hallottunk már rémtörténeteket, és mindenki joggal tart ezektől. Ezért fontos a fenti szrvíz. Reméljük ez még egy darabig így lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 opel danubia. 11 ker budaörsi ut 62 Sajnos nekem mást mondtak telefonon, van esetleg valami kulcs szó, mielőtt érdeklődnék? Tel:310 02 03 (szevíz) innen kapcsoltak a raktárba, ahol mintegy 5 perc alatt tájékoztattak arról, hogy egy darab olajszűrő az Opel Astra 1.7 D autómra, ami '93-as kereken 1428 Ft bruttóba!!! Ez kicsit több, mint 600 ft. Plussz olgokat is kérdeztem: Hidrotőke van e? Mennyibe kerül /db? Válasz: Van. Db: 4880 + ÁFA Himba: 7000 ÁFÁVAL Koptató: 1034 ft ÁFÁVAL. Ezekből természetesen 8 db van minimum egy autóban. (Persze lehet 16 is :) ) Alkatrészek tekintetében ezen tények ismeretében még mindíg azt mondom, hogy a www.partsnet.hu sokkal olcsóbb. Ezen bolton keresztül mindössze 1198 Ft a gyári szűrő. hidrotőke: 3990 Ft himba: 5900 Ft Koptató: 800 Ft A miheeztartás végett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Vajon Uhuhuéknál hogyé adják ezeket a cuccokat? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Vajon Uhuhuéknál hogyé adják ezeket a cuccokat? :roll: Ott kérdeztem meg, uhuhuéknél mondták, hogy mennyi az annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Melyik biztositonal eri meg kotni biztositast az 1,7D-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Melyik biztositonal eri meg kotni biztositast az 1,7D-re? Tök mindegy, hogy melyiknél kötöd. Szerintem ha vidéki az állandó címed, szerintem generalli, vagy KOBE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Melyik biztositonal eri meg kotni biztositast az 1,7D-re? Én a köbénél vagyok. :arrow: www.kobe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts