gergolabs Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ez igaz. Én a napokban akadtam ki a macskákra. Szépen összekarmolták a motorháztetőt. :( Ja sok van a környéken, addig örülj, amíg nem nyestek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ja sok van a környéken, addig örülj, amíg nem nyestek. Meg egerek, meg patkányok... Itt nálunk a kert mögött közvetlenül szántóföld van, ősszel mikor jönnek a hűvösebb idők, a mezei egerek meg patkányok bevonulnak a házakhoz. Ilyenkor hasznosak a macsekok. Azt viszont én is utálom, mikor felmásznak a kocsira, néha látszik a nyomuk, hogy végigsétáltak a kocsin. De hogy ne csak OFFoljak: Ti találkoztatok már olyannal, hogy a porlasztócsúcsok kicsit engedik a gázolajat ott, ahol bele van tekerve az alsó részébe? Ezt jól megfogalmaztam :( Mikor megvettük, még csak az egyik engedett, mostmár mindegyik körül látok gazolaj szivárgást. A tűzkarika lehet a ludas? Cserélt már valaki ilyesmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ti találkoztatok már olyannal, hogy a porlasztócsúcsok kicsit engedik a gázolajat ott, ahol bele van tekerve az alsó részébe? Ezt jól megfogalmaztam :( Mikor megvettük, még csak az egyik engedett, mostmár mindegyik körül látok gazolaj szivárgást. A tűzkarika lehet a ludas? Cserélt már valaki ilyesmit? Ha egyszer valamiért megbontották és nem cserélték ki a tömítést,akkor engedhet.Vagy próbálj meg ráhúzni,vagy szét kell kapni és csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ha egyszer valamiért megbontották és nem cserélték ki a tömítést,akkor engedhet.Vagy próbálj meg ráhúzni,vagy szét kell kapni és csere. az érdekesség az hogy ott a nyomásnak is szökni kéne, tehát bugyogni kéne neki kicsit. ezt ismeritek , ha szabály ellenes kérem törölni. http://www.winive.hu/index.php?referer=9982 Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Szép napot az Úraknak Pepe A cseréhez csak ki kel tekerni és egy porszívóval kisérve kitakarítania helyét mert már tuti tele van koxal. Maga a karika pár forint a csergőben. Én a tavasszal csináltam, (egy pár órám ráment) sajnos nem teljes a siker, de jelentős a javulás. J0hnny Konzultáltam szinyor Lákátos tezsvéremmel. :( Az Ő meglátása, és az én véleményem szerint elég lesz a lámpakeretet cserélni. Sápadtarcú barátom fogja elkövetni a rehabilitácios projektet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Képek a jelenlegi állapotról... :) ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Képek a jelenlegi állapotról... :( ;) :( Alakul, látom már nagyrészt a fényezés van hátra. Mijaza kipufftuning? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Alakul, látom már nagyrészt a fényezés van hátra. Mijaza kipufftuning? ;) Azért nem a festés van még,bőven van még mit összerakni,helyrehozni. :( Az nem az enyém,hanem Corsawolf vecijének az "új" leömlője! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Épp kérdezni akartam hogy dizelnél is van értelme az ilyen leömlőnek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Már hogyne lenne! Szebb a füstje! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Már hogyne lenne! Szebb a füstje! :( Mijaza füst? Az enyém nem füstöl. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Azért a bömös is megsínylette. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mijaza füst? Az enyém nem füstöl. :( Na próba csak áll a gázon szindróma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Na próba csak áll a gázon szindróma :( Mi vaaaaan?? :) Lefordítanád? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mi vaaaaan?? :( Lefordítanád? :( ;) Ha nyomod tőre,a tiéd is kormmol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 De csak ha 4-2-1 leömlője volna! Elvégre attól lesz szép füstje a Dieselnek, nem ezt beszéltük? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 De csak ha 4-2-1 leömlője volna! Elvégre attól lesz szép füstje a Dieselnek, nem ezt beszéltük? ;) Igyunk egy sört Sanyi. Amugy télleg. Padlón kicsit kormol. Na és? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Igyunk egy sört Sanyi. Igyunk, Tiv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Alakul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 J0hnny Jól láttam a képeken, elektromosan fűtött műszerfalad van? ;) Eleinte nem értettem miért kellett a belseét kibelezni, mostmár tudom hogy utolagos extrákat, mint a műszerfal fűtés, építettél bele. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 J0hnny Jól láttam a képeken, elektromosan fűtött műszerfalad van? :( Eleinte nem értettem miért kellett a belseét kibelezni, mostmár tudom hogy utolagos extrákat, mint a műszerfal fűtés, építettél bele. ;) Mi az hogy müszerfal? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mi az hogy müszerfal? :( ;) Tudoood. Amin az üzemanyagszint jelző van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ha már így szét van kapva nem alakítasz rajta? Vagy a gyári a szép? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ha már így szét van kapva nem alakítasz rajta? Vagy a gyári a szép? :( Mire gondolsz? Giccs tuningra?Szarvájlingra csoda autó? Gyári állapot a cél,a futóműbe piszkáltunk bele,GSi futómű van alatta,a jobb úttartás végett. Tavasszal bekerülnek az extrák,aminek most a kábelkötegét beraktuk: -gyári kpzár -gyári elektromos ablakemelő -fűthető,elektromsan állítható tükrök Az ülésfütést beraktuk,a gyári kapcsoló is bekötésre került,nagyon jól müködik! Januárban megy festőhöz,aztán jön a többi...hátsó futómű,kuplung és még ez az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Mire gondolsz? Giccs tuningra?Szarvájlingra csoda autó? Gyári állapot a cél,a futóműbe piszkáltunk bele,GSi futómű van alatta,a jobb úttartás végett. Tavasszal bekerülnek az extrák,aminek most a kábelkötegét beraktuk: -gyári kpzár -gyári elektromos ablakemelő -fűthető,elektromsan állítható tükrök Az ülésfütést beraktuk,a gyári kapcsoló is bekötésre került,nagyon jól müködik! Januárban megy festőhöz,aztán jön a többi...hátsó futómű,kuplung és még ez az. Nem földigérő szpojlerre meg aluszárnyra és csirkerácsra gondoltam. Szolid, finom kis átalakításra. Pl első lökös apró módosításai ilyesmi... De az is becsülendő hogy a full gyári állapotra törekszel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts