afonya Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Nekem is ennyit csal kb, de a 14es kerekek javítanak rajta. :D Lehet hogy a váltó csere az oka? Bár egy ugyan ilyen Caraván 1.7D- ből származott, és azon is 13-as kerék volt. :)
knight Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 és az nem mindegy,hogy melyik gyártó csinálta,ha azonos a W száma? lehet csalni fog? Nem akkor nem fog ! Nekem legalábbis Delco 1102-es volt és most VDO 1102 van és szerintem ugyanúgy mutatnak (vagy nagyon minimális a különbség). De mondjuk az egész kérdést kicsit nem értem, ha tudod a számot akkor miért fontos az, hogy vajon ugyanolyan van-e a többi olyan motorú gépben is ?
vbandit Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Azért kellett,mert az astra otthon pihent én meg mentem a bontoba és nem tudtam fejböl a számot.... :) ok akkor mind1 a lényeg hogy a W szám stimmeljen és igyis-ugyis csalni fog,ezt már megszokhattuk...
1.7DTL Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Na ma indul a 3napos teszt :) Fogyasztás hidegindítás meg minden :D Valamiért iszonyúan párásodik a gép d e nagyon ugyhogy olvastam valaki kivette a pollenszűrőét és megszünt megyek kibogarászom de a lyukkal mit csináljak amit hagy magaután???
leslie Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Na ma indul a 3napos teszt :D Fogyasztás hidegindítás meg minden ;) Valamiért iszonyúan párásodik a gép d e nagyon ugyhogy olvastam valaki kivette a pollenszűrőét és megszünt megyek kibogarászom de a lyukkal mit csináljak amit hagy magaután??? Pollenszűrőt ki ne vedd, mert asszem vmi 40e egy ventillátor. Uis sztem az inkább azt védi. :)
FPepe Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Ha vastagabb az 50-es piros vonal, mint a 70-es fehér akkor VDO ha ugyanolyan vékony akkor Delco. A kezemben tartok egy VDO órát, és teljesen ugyanolyan vastag a piros 50-es vonal, mint a többi vékony... :)
knight Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 A kezemben tartok egy VDO órát, és teljesen ugyanolyan vastag a piros 50-es vonal, mint a többi vékony... :) Akkor ez az elmélet is megdőlt, pedig nálam így van :D
mörfi Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Második éjszakát nyomom zsínórba , hajnal 2 óra -22 fok (enyhül vazze) off Sprinter recseg ropog, rendesen sajnáltam. Viszont az én kis drágaságom 1 izzítás (ima mormolás) és pöc röff, ezt is kipróbáltam. A motornak olyan hangja volt apám 5-6 másodpercig hogy rendesen berezeltem. :)
J0hnny Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Én holnap délelőtt megyek haverhoz kipuffot sasolni,mert valahol kifúj!Az is szép móka lesz!
mörfi Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Nekem is voltmár javítva hátsó dob becsatlakozó csöve: :)
afonya Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Én a tavaszal burkoltam újra a középső, és a hátsó dobot. Lemértem milyen hosszú, és széles, aztán levágtam a lemezt meghajtottam és ráheggesztettem. most egy darabig csak a csö végén fog füstölni. Feltéve hogy beindul. :D Itt ragadnám meg a lehetőséget és megkérdezném van-e valakinek Opel KM 690 -es segédeszköze. Ez kell a Lukas adagoló, előtöltés beállításához. Az is jó, ha ábra, vagy fénykép lenne rólla. Esetleg méretek. Tudom, sokar akar a szarka... :) Előre is köszönöm.
J0hnny Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Nekem is voltmár javítva hátsó dob becsatlakozó csöve: :) No kész lettünk ma a kipuffal,Morgo klubtársnál az aknában szétkaptuk és elmentem venni az ő gépével(isuzu td caraván :D ) új tűzkarikát és az oda tartozó két új rugót!Mostmár nem fúj ki a csavaros kötésnél,szép a hangja! ;) U.i.:fura volt tolatni a caravánnal,csak hosszabb azért mint a sima ######tra! ;)
1.7DTL Elküldve Január29, 2006 Elküldve Január29, 2006 Sziasztok!! Most értem haza kis hazánk központjábol ;) 545km tettem meg Volt itt minden. de megint 5,2fogyi jött ki és a csomagtartóm is tele volt :) és akkor sokat irtam :D) A pollenszűrőt épp indulás előtt vettem ki észrevettem a bibit 50km-után mert jött be a hideg a két középső szellőzőn ;) Sogoréknál letakartam alufoliával ;) Haza fele már jó volt ;)) Arra jutottam veszek uj pollenszűrőt bele mert most egyeltalán nem párásodtam ;) Hidegindítási proba nagyon nem volt (mert -2 volt csak az meg nem kihívás) de ahogy halottam behal az akku mert beindulni beindult csak gyengén forgatta egyszer inditotttam 4fordulat és pöc röff ;) de haldoklik az akku szerintem :P
PoviCsabi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sziasztok! Érdekes hogy pont most írtatok a kipufogókról, ugyanis hétvégén nekem is kalandom volt vele! Szerdán beindítottam a vasat aztán kopogás alulról mintha valahol beleütne a kipuf. Na alánéztem aztán látom hogy a lökösbe ver bele a legvége mert ahol a középső a hátsóba van tolva ott eltört ;) . Rendesen alámásztam hogy megnézzem hegeszük-e vagy csere és mit láttam? egy rozsdás szitát :P !! Ja és persze hogy a középső ment szét nem a hátsó ugyanis ez a drágább! Na gyorsan hozattam egyet, az összes kip.tartó gumit tűzkarikát, új bilincset mintent ha már egyszer csinálom. Szóval gyártottam egy rámpát az udvaron és felpatrkoltam rá (-7fok) oszt kezdtem a műveletet! ######án lejött aztán beszoptam. A középdob vége beletört a hátsó dobba ;) Na mindegy addig szekáltam primitív elöember modjára míg ki nem szakajtottam végre. Sajna picit helyben hagytam a hátsó dobot is úgyhogy legközelebb azt is cserélem ;) ! Amúgy is még GM felirat van rajta úgyhogy idén ő is betölti a 11. életévét :) ! Na bocs ha hosszú voltam! Ja és eszetekbe ne jusson -7 fokban kint szerelgetni! :D
mörfi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sziasztok! Érdekes hogy pont most írtatok a kipufogókról, ugyanis hétvégén nekem is kalandom volt vele! Szerdán beindítottam a vasat aztán kopogás alulról mintha valahol beleütne a kipuf. Na alánéztem aztán látom hogy a lökösbe ver bele a legvége mert ahol a középső a hátsóba van tolva ott eltört :P . Rendesen alámásztam hogy megnézzem hegeszük-e vagy csere és mit láttam? egy rozsdás szitát ;) !! Ja és persze hogy a középső ment szét nem a hátsó ugyanis ez a drágább! Na gyorsan hozattam egyet, az összes kip.tartó gumit tűzkarikát, új bilincset mintent ha már egyszer csinálom. Szóval gyártottam egy rámpát az udvaron és felpatrkoltam rá (-7fok) oszt kezdtem a műveletet! ######án lejött aztán beszoptam. A középdob vége beletört a hátsó dobba ;) Na mindegy addig szekáltam primitív elöember modjára míg ki nem szakajtottam végre. Sajna picit helyben hagytam a hátsó dobot is úgyhogy legközelebb azt is cserélem ;) ! Amúgy is még GM felirat van rajta úgyhogy idén ő is betölti a 11. életévét :) ! Na bocs ha hosszú voltam! Ja és eszetekbe ne jusson -7 fokban kint szerelgetni! :D Na ezt csinálja utánnad Shirilla Gyuri. ;)
PoviCsabi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Csak hogy nehogy nagyon megsajnáljatok elmondom hogy megágyaztam a földön hungarocellel! :)
mörfi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Csak hogy nehogy nagyon megsajnáljatok elmondom hogy megágyaztam a földön hungarocellel! :) Jaaaa, így könnyű, mondjuk kicsit előnyben vagyok . Nekem van aknám. De amíg be nem jöttek a nagy fagyok az előtt elég csapadékos idő volt. Sajnos az aknába fel jött a talaj víz, ilyen még soha nem volt. Gáz oilt nem tudtok eladót? Persze a kúton kívül! :D
1.7DTL Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Én tudtam volna 150ért csak nem volt időm összehaverkodni a traktorosokkal mert váltottam :)
mörfi Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Midjárt sírva fakadok :) 150ft rég vettem ilyen áron! :D
vbandit Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 HAliho nem tud valaki elado 17TD ASTRAT,lehet padavan is vagy bármilyen...?! 94-96 ig vennék...kb arra van keret most... ismerőstől&forumostol szivesebben vennék,talán ugy kicsivel biztonságosabb,h nem vernek át annyira... VAgy ha tudtok megbizhato normális áru kereskedőt akkor az is érdekel köszi...
PoviCsabi Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Sajnos nem tudok most ilyet :) ... Figyuzzatok! Én meg olcsó pénzért vennék bármilyen cd-t a verdába, csak megbízható legyen!
vbandit Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 OFF Tegnap vitt a kollegám a Golf3. TDI jével... 128LE 306Nm... :) 140Km/h 3000 1/perc nél.... ON Nem próbált valaki Opel TD -re intercooler hűtőt rakni?? biztos dob valamit ...
PoviCsabi Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 OFF Tegnap vitt a kollegám a Golf3. TDI jével... 128LE 306Nm... :) 140Km/h 3000 1/perc nél.... ON Nem próbált valaki Opel TD -re intercooler hűtőt rakni?? biztos dob valamit ... Igazán nem akarok rosszindulatú lenni de mindegyik opel td-n van!!!!! :D A hűtő bal oldalára felfogatva....
vbandit Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Bocsánat... :) még nem láttam 17DTL motrot... azt hittem azért csak 69Le mert nincs rajta....ugy mint a Golf TD ... Akkor ez a motor biztos sokat elmegy,mert igazán nincs kihegyzve...
afonya Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Ha jól tudom akkor csak az isuzu motoron van intercooler. A DTL motor meg opel. A seggére mindnek td felirat van téve, mert ez egy kereskedelmi jelölés. Én így tudom. :) Uff, én beszéltem.
Recommended Posts