fekosz Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok!!! Lennne egy kérdésem ha nekem kifogy az üzem anyagom hogy tudom lellégteleníteni a rendszert? Hogy tudom megmérni a kompresziot? Kösziszépen a segítséget! Sziasztok!!úű Hi All ;) Amennyiben kifogy a nafta, első lépés: Vegyél 4-5 lityi olajat, majd töltsd bele. második: Kezdj indítózni. Eleinte nem akarja elkapni, illetve padlózásnál is éppen csak pöcörög a motor. harmadik: Ne add fel. Tekerd és taposd a gázt. (Érzéssel!!!) ötödik: Kb. 5 perc és az alapjáratod beáll és minden visszatér a régi kerékvágásba. hatodik: Jó utat :lol: kompressziót a dieselnél nem tudsz mérni! Sűrítési veszteség légnyomás vagy mi a szösz. Ígyhívják. A kompresszióra a service-k kényesek. Magad nem tudod megmérni, vagy nem pontosan. Van egy műszer, ami hasonlít a kompresszió mérőhöz, csak vastagabb a foglalat, ami a porlasztók helyére megy be. Az eljárás a köv.: Csúcsok ki, mérőszár be, mérőóra 0 állásba, indítózás. Ezt addig csinálják, amíg a henger "tornázik". Ha már nincs több benne, jön a köv. henger, majd megint a köv. és így végig. Az értékek váltózók. 1.7dr-nél 30-31 körüli a gyári érték. 25-nél már nagyon gáz! Átlag 27-29 szokott lenni. Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam.
fekosz Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Fotengely csapágy elpusztult és valami elszabadult fémdarab vájatot reszelt a tengelyen. Delphi félszintetikus olajat használok. Szerintetek ez gagyi anyag? A kevés olajra egy kicsit gyanakszom, mert sokat eszik belole a "drága", (mint azt a többi fórumlakó is megerosítette) és egy mentem vele fel-felvillanó piros lámpával vagy 40 km-t. Ezt követoen megálltam egy kútnál, vettem valami olcsóbb olasz olajat (gondoltam hazáig elmegy, aztán csere), beöntöttem és kb. 40 km után elhalt a motor. Okuljatok belole és ti ne tegyetek ilyet! Szeretnélek megnyuktatni, az nem az olcsó olaj műve volt. Elárulom neked, hogy az olcsó olajnak nagyon lehetősége sem volt "kibontakozni" ;) A Delphi olajat nem ismerem, de azt hiszem, nem is akarom nagyon megismerni :lol: Én még sosem töltöttem olyat a kocsimba :lol:
mbik Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Sziasztok! Akinek szervós 1.7 DR motorú Astrája van írja meg legyen szíves hogy hol van rajta a szervószivattyú (ha jól tudom akkor a motortartó baknál de nem biztos) Milyen ékszíj hajtja? Méret?
opeltds Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok! Nagyon szépen köszönöm! a segítséget! Egy ilyet jó ha az ember tud ha kifogy a nedú mit csínáljon a tankoláson kivül! köszi sziasztok!
Szabyka Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Én egy Off D4-D Yarissal On jártam így a minap, hogy kifogyott a nafta ;) Bele a gázolaj, majd indítózás(rángatózott is a kaszni) elkapta és mentem tovább :lol:
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 A Delphi olajat nem ismerem, de azt hiszem, nem is akarom nagyon megismerni ;) Én még sosem töltöttem olyat a kocsimba :lol: mondjuk a Delphi olaj nem gagyi, csak itthon nem olyan ismert de jobb, mint pl a Mol egyes termékei (a tescos noname olajakról ne is beszéljünk) bár még nekem sem volt ilyen egyik autómban sem, de ismerek olyat, aki hallott már olyan emberről, aki látott ilyet :lol: :( :D komolyra fordítva: az egyik importőr autói mind ezzel mennek (ráadásul dízelek), nem kevés havi futásteljesítménnyel, ritkán betartott csere-periódussal és még nem volt velük gond apámé az egyik ilyen céges corsa (3 éves, 260e km-t futott, eddig csak a turbót kellett felújítani, de nem emiatt)
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Én egy Off D4-D Yarissal On jártam így a minap, hogy kifogyott a nafta ;) Bele a gázolaj, majd indítózás(rángatózott is a kaszni) elkapta és mentem tovább :lol: Mi van, többet fogyaszt, mint gondoltad? :twisted: Egyébként kié az az off autó? :roll:
fekosz Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 mondjuk a Delphi olaj nem gagyi, csak itthon nem olyan ismert de jobb, mint pl a Mol egyes termékei (a tescos noname olajakról ne is beszéljünk) bár még nekem sem volt ilyen egyik autómban sem, de ismerek olyat, aki hallott már olyan emberről, aki látott ilyet :lol: :lol: :( komolyra fordítva: az egyik importőr autói mind ezzel mennek (ráadásul dízelek), nem kevés havi futásteljesítménnyel, ritkán betartott csere-periódussal és még nem volt velük gond apámé az egyik ilyen céges corsa (3 éves, 260e km-t futott, eddig csak a turbót kellett felújítani, de nem emiatt) Félre értesz. Nem konkrétan arra gondoltam, hogy gagyi a DELPHI, csupán arról van szó, hogy sok olajat kipróbáltam már, illetve sokakról olvastam teszteket és azok között a D. nem igazán szerepelt. A miértjét nem tudom. Én ha kategorizálnom kellene a d. olajat, akkor az ALCO-val tenném egy szintre. Olyanom meg ugye volt és nem jött be. Én nagyon kényes vagyok a kenésre és igyekszem a legjobb minőségű olajat használni. A gyári Opel olaj =sz@r. A TESCO-sat ki sem próbálnám. A vele egy kaliberűt sem. Nekem most ROWE van benne. Megjegyzem másodjára és eddig jól vizsgázott. A köv lehet, hogy Mobil 1 lesz, vagy Castrol. Igaz egyenlőre nem akarok váltani. Majd akkor, ha valamiért ebből is kiábrándulok ;)
Szabyka Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Mi van, többet fogyaszt, mint gondoltad? :twisted: Egyébként kié az az off autó? :roll: :smt099 Érdekesen tettünk bele kb 3 litykót és a kis kijelző 2 rublikát felugrott :( Egyébként a kereskedésé ahol eladtuk fater autóját ;)
mörfi Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Fotengely csapágy elpusztult és valami elszabadult fémdarab vájatot reszelt a tengelyen. Delphi félszintetikus olajat használok. Szerintetek ez gagyi anyag? A kevés olajra egy kicsit gyanakszom, mert sokat eszik belole a "drága", (mint azt a többi fórumlakó is megerosítette) és egy mentem vele fel-felvillanó piros lámpával vagy 40 km-t. Ezt követoen megálltam egy kútnál, vettem valami olcsóbb olasz olajat (gondoltam hazáig elmegy, aztán csere), beöntöttem és kb. 40 km után elhalt a motor. Okuljatok belole és ti ne tegyetek ilyet! A sorrend ami gáz. 1 kevés oil nuku kenés , 2 Főtengő csapágy ki kopik , majd galyra vágja a fötengelyt, a kevés oil nyomás ami még esetleg volt az is távozik. 3 Villogó oil nyomás lámpa, kopogó motor cseszheted az után töltést. 4 Ez sokba fog kerülni.
bazs Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 Én ha kategorizálnom kellene a d. olajat, akkor az ALCO-val tenném egy szintre. Olyanom meg ugye volt és nem jött be. Én nagyon kényes vagyok a kenésre és igyekszem a legjobb minőségű olajat használni.hát... szerintem nem egy kategória :roll: Nekem most ROWE van benne. Megjegyzem másodjára és eddig jól vizsgázott. A köv lehet, hogy Mobil 1 lesz, vagy Castrol. Igaz egyenlőre nem akarok váltani. Majd akkor, ha valamiért ebből is kiábrándulok ;) ha a ROWE jó neked, jó lenne a Delphi is ;-) amúgy én Valvoline-nal járok és anno a családi dízel Combóban is az volt, az tökéletes volt és most is az 8) A gyári Opel olaj =sz@r. A TESCO-sat ki sem próbálnám. A vele egy kaliberűt sem. az elsőben egyetértünk, a második pedig jó döntés, tehát abban is :lol: de mivel ez itt elég OFF, így max az olajos topikban folytassuk ;-)
1.7DTL Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Sziasztok!!! Az autómbol eltünt az erő gyenge mint a harmat. Indul meg minden de erőtlen ;)( Remélem nem komoly. ki járt már így???
Szabyka Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Turbo mukodik ? Enyembe meg huvos idoben mintha tobb ero lenne , ma nyomtam egy padlogazt 2-ben erre ugy elkapart a 17''-es guma hogycsak na ! Néztem is egy sort :shock:
mörfi Elküldve Szeptember11, 2005 Elküldve Szeptember11, 2005 Én is a turbónál keresgélnék, lehet hogy lukas a turbó és az intercooler közötti cső vagy vagy a cooler és a szívó csonk között. Ha valahol sziszeg akkor biztos,de lehet a cooler is ha követ kapott. De elhagyhatta magát a turbó is de az nem valószínű.
fekosz Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Én is a turbónál keresgélnék, lehet hogy lukas a turbó és az intercooler közötti cső vagy vagy a cooler és a szívó csonk között. Ha valahol sziszeg akkor biztos,de lehet a cooler is ha követ kapott. De elhagyhatta magát a turbó is de az nem valószínű. Én is a turbó körül keresgélnék, mivel a teljesítményesés onnan adódhat. más: Elkészült a honlapom, ha időtök engedi, kukkantsatok be ;) http://www.gportal.hu/portal/fekosz/ Üdv mindenkinek.
opelbaj Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 A sorrend ami gáz. 1 kevés oil nuku kenés , 2 Főtengő csapágy ki kopik , majd galyra vágja a fötengelyt, a kevés oil nyomás ami még esetleg volt az is távozik. 3 Villogó oil nyomás lámpa, kopogó motor cseszheted az után töltést. 4 Ez sokba fog kerülni. A 4. pontban neked teljes mértékben IGAZAD VAN. Három hete szervizben van az x17dtl 96-os Astrám. Idáig 350eFt bünti van kilátásba helyezve (teljes motorfelújítás, hengerfej hegesztés, fotengely csere persze ezt csak bontóból, adagoló felújítás, porlcsúcsok csere) jaj nekem!!! Ezentúl én leszek a legfigyelmesebb olajszint témában az egész fórumot beleértve.
mörfi Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Sajnos előfordul az ilyen, de lessz 1 tuti motorod az is valami.
fekosz Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Sajnos előfordul az ilyen, de lessz 1 tuti motorod az is valami. Szia mörfi! Köszi a jókívánságokat ;) Más: Bizony, ha egyszer készen lesz, tuti moci lesz belőle, de kérdés, hogy mennyiért és ki csinálja. A diesel világ elég kényes, ez ugye ismert tény :lol: 8)
opelbaj Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Újra jár az dízelsárkányom! Mindez röpke 365 ezer forintos kaland volt (amibol 50e a munkadíj). Egy darabig össze kell húznom a derékszíjat... Még soha nem volt bejáratós kocsim. Szerintetek hány km-nél cseréljek olajat? A szerelom 1000 km-nél javasolta. Nem kevés ez?
Blitz Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Nem. Ha a szerelőd azt mondja, akkor az úgy jó ! Ha nem hiszel neki, akkor meg keress másikat.
Szabyka Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Újra jár az dízelsárkányom! Mindez röpke 365 ezer forintos kaland volt (amibol 50e a munkadíj). Egy darabig össze kell húznom a derékszíjat... Még soha nem volt bejáratós kocsim. Szerintetek hány km-nél cseréljek olajat? A szerelom 1000 km-nél javasolta. Nem kevés ez? :oops: :oops: :oops: 365e ;) Én ma cseréltettem vízpumpát meg alsó kitámasztót 17 pénz .... :?
16DA Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Én bitos inkább cseréltem volna motort mint hogy beleugorjak egy generálba
Blitz Elküldve Szeptember16, 2005 Elküldve Szeptember16, 2005 Mire cserélted volna? Másik szar bontottra? Ez legalább meg van csinálva.
Recommended Posts