muck Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Hi Need! (megint) :( Néztem az oldalad, közben olvasgattam, nagyon állat a verdád. Mindjárt lenne is egy kérdésem: előre a Calibra fékeket mennyire volt nehéz felácsolni? Ha jól tudom a 2.2-es Rekordé is hűtött, ugye? Azt esetleg könnyebb felrakni? (Az Asconára akarom ofkoz) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Berlina: Igen, az volt az én mantám, amiről árulják. Nekem anno csak a szívó meg a két karbi volt 30ban. A két JR szűrő meg 15e volt darabja. Nagy hulyeség eladni, mert az a tuning motor egy széria injektorral semmit sem fog érni. Ez rá volt hangolva és tök keveset is fogyasztott, mivel csak 40es volt. Át kellett volna fúvókázni, meg 45re szélesíteni és zabált volna 16 litert, de mint ördög ment volna.ÍGY IS MENT! A hangja a weberek miatt meg utánozhatatlan volt. Az a torkonkénti szívás a direkt szűrőkön keresztül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Muck: Nekem a mantán volt gyárilag a varázs2-es, úgyhogy be van állítva és működik tutin. A fékeknél a nyereg a gyári helyére felmegy ugyanúgy. A féktárcsát meg hozzámérten ki kellett egy tárcsával (pogácsa) közölni. Ezt sajnos le kellett esztergáltatni aluminiumból. A rekordénál nemtom hogy kell, mert nem raktam rá.Egyébként rekord lett volna rajta, csak közben jött ez a calibra turbó és hát .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Need: Az faca, és ugyan mennyiért válnál meg tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Need: Az faca, és ugyan mennyiért válnál meg tőle? Mondjuk 4eFt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Need: Az teljesen korrekt ár, abból már nincs pofám alkudni. :( Akkor el tud jutni valahogy Berlinához??? És akkor neki fizetném ki. thx!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Berlina! El tud hozzád jutni? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 persze, holnap nappali időben fölhívlak, furcsállottam ám én is az árát, mintha többet érne... azt pedig végképp furcsállottam, hogy injektorra cserézte és megse tartja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Várom hívásod! Kaszkadőr telebeszélte a fejét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Muck: Berlina azt mondta még ma délután bejön érte. Asszem van légszűrőházam, meg légszűrőm is hozzá.Sőt, van egy tuning légszűrőm is egy eredeti JRFilter is, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Need: Nahát, jó kis dolgaid vannak elfekvőben. :( Mit kérsz a sportlégszűrőért?? Mert érdekelne akkor már az is. Bár lehet most nem lesz rá della, csak a karbira. De kell az is! thx!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Hi Need! Nem tudod véletelnül, hogy olyan légszűrőt amit küldesz Berlinával, lehet még valahol újonnan szerezni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Bontexből volt rendelve anno. Amit visz a berlina, ahoz kellene venned egy átolajozó kittet, de nem volt sokat használva, akár be is rakhatod így is. A K&N is jó hozzá. Nem kell pont JR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Hi Need! Köszi a cuccokat, végre odaértem Berlinához értük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 HOL vagytok Mantások??? Nem nagyon rohangálnak a manták az úton! Pedig hamarosan jön a rossz idő!!!!!! MOST KELL MÉG kihasználni míg lehet!!!!!!!! Itt az irhás árok közelében lakik egy piros A-manta!!!! ÜDVÖZLÖM a GAZDÁJÁT a múltor láttam és nagyon szép volt! aláírás: Fekete Manta a Dévai klinika mellett!:lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Itt vagyunk mantás-cartárs! :twisted: Csak én spec azért nem a fórumon, mert leginkább az utakon vagyok - a mantámmal. Télen-nyáron :twisted: bár asszem már kéne tényleg egy járkálós-bevásárlós verda télire, ne ez zuhannyon már széjjel :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Hááát nem biztos, hoyg jó ötlet ez a más autóval járkálás!!!:( Én is a mantámmal tolom állandóan! szinte mindennap nyomom! Télen sem lesz megállás!!!!!! 8) 8) Csak a téli gumi kell majd rááá! :D Aztán mindent bele! Éljenek az utak!!!! De most már jó lenne mantásokkal összefutni az utakon! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Hidd el, ha már te is öt rohadt éve nyomod a szar maygar utakon, és majd télen nem látod a hótól a kátyút, akkor te is elgondolkozol. Ráadásul télen leszedsz vagy két évet az autód életéből :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Ajjaj! Hát annk nem örülnék!!! De azért néha muszáj lesz vele mennem mert nem bírom nélküle!;):):lol: Megveszem a "Csajért" :lol: :( :D ! ! ! De majd akkor kímélni fogom és nem nagyon járkálok vele télen! Nem akarom rövid életűvé tenni az Életét! 8) Jöttök akkor Esztergomba??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Mantát szeretnék! frissíts egy kis avatart, mert az nem a te járgányod rajta. Itt van pár régi kép, hogyan nézett ki amikor Én megvettem. manta1 manta2 manta3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Helló Need! Köszi a képeket! Még nem is láttam eredeti korában!;) Nem voltál talin! Pedig láttam a listán a nevedet! Mi történt??? A képet csak beraktam mert nem találtam 10kb-nál kisebb képet a járgányról sehol sem!!!!:( és amiket felraktál azok is nagyobbak! 100kb-osak!:D Jó volt a tali!!!!!!!! Sokan megcsodálták ám a járgányt!:lol: Jól nézett ki ez a gép régen is!:lol: Miért tunningoltad ennyire át az egészet??? Vagy nagyon szét volt esve mikor megvetted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Helló Need! Köszi a képeket! Még nem is láttam eredeti korában!;) Nem voltál talin! Pedig láttam a listán a nevedet! Mi történt??? A képet csak beraktam mert nem találtam 10kb-nál kisebb képet a járgányról sehol sem!!!!:( és amiket felraktál azok is nagyobbak! 100kb-osak!:D Jó volt a tali!!!!!!!! Sokan megcsodálták ám a járgányt!:lol: Jól nézett ki ez a gép régen is!:lol: Miért tunningoltad ennyire át az egészet??? Vagy nagyon szét volt esve mikor megvetted??? Szombaton lent voltam a talin! Te meg nem voltál sehol. Átalakítani azért alakítottam át, mert a saját ízlésemnek megfelelően szerettem volna élvezni a manta amúgy is kítűnő menetteljesítményét és megjelenését. Bármilyen képet egyszerűen át tudsz alakítani képszerkesztő programmal.pl. acdsee,photoshop,irfanview Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Mantán is volt ilyen felni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Mantán is volt ilyen felni? Milyen felni? Ha az én régi képeimre gondolsz, akkor az a felni Conrero volt 13'' és bizony a belső felébe bele volt írva hogy OPEL. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Vaaaa!! Igen arra gondoltam, a Manta1 képen. Nem láttam még ilyen felnit régi Opel képeken. Lehet el kéne kezdeni gyüjteni a gyári állapotú B Mantákról a képeket, 2007 januárban már lehet vinni Őket OT rendszámért vizsgázni. Bár lehet hogy tényleg ritka az eredeti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts