Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 829
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Üdv Mindenkinek!

Nagyon kéne nekem Manta B-hez (nem CC) nyitható hátsó oldalüveg! Nincs valakinek elfekvőben, legalább csak az üveg, a többit megoldom, vagy megveszem újban vagy mittomén :)

Előre is köszi!

• 2 weeks later...
Elküldve

FONTOS!!!

Honnan a bánatos-bánatból tudnék beszerezni egy Manta-Ascona szervizkönyvet??????

Ha minden jól megy akkor Márciusban érkezik az "új" Mantám és még könyvem sincsen hozzá!!! :) Ja és a nagy Mantakönyv!!!! Azt hol lehetne kapni, vagy szerezni????? :roll: :?:

Elküldve

Nem tudom, hogy az Így Csináld sorozatban jelent-e meg, ha igen akkor a Maróti-Godai kiadónál lehetne érdeklődni, de az is lehet, hogy már nekik is elfogyott (ha volt egyáltalán) akkor pedig antikváriumokban...

A többi könyvet/sorozatot nem ismerem

• 2 months later...
Elküldve

szóval az úgy van, hogy van rá X összeged, és még el sem kezded, csak tervezgetsz és gondolkodsz, meg összeszervezel, és az eredmény máris 2X... :roll:

Elküldve
szóval az úgy van, hogy van rá X összeged, és még el sem kezded, csak tervezgetsz és gondolkodsz, meg összeszervezel, és az eredmény máris 2X... :roll:

A pénz meg már el is fogyott... Tudom, ezért állt meg az én OFF Merci projektem is. Jön a tavasz, és a Kawa is darabokban, pedig sztrítfájtert kezdtem építeni, de mire a lámpát összeraktam, elfogyott még a hengerfejre szánt stex is. :) :)

Elküldve

Főleg ha az ember vesz egy DVD lejátszót az autóépítős pénzéből, mint én tegnap... :? De hát a régit odaadtam a kislányomnak.

Elküldve

autóépítős pénzből nem veszünk semmi odanemillőt :evil: mindent szépen az autóra költünk, és ha a gyerek szól, hogy kinőtte a cipőjét, leküldjük a kocsihoz, megkérdezzük, hogy 'ugye milyen szép autója van anyának? ugye milyen szép a fényezése?' aztán hozzátesszük: 'na. ezt szereztük a cipőd árából. nézegetheted még vagy öt percet' :twisted:

Elküldve

Oké.. :oops: Így lesz... De asszonnak rítt má a szája hogy hasogatta a füleimet, mert nem tudta nézni a filmjeit. Ezt meg még az autóért sem viselem el... Pedig a filmek engem annyira nem érdekelnek, mert én naon válogatós vaok. Van kb 5 film ami tetszik..

Viszont volt már fordítva is. Tavaly voltam úgy, hogy vagy hengerfejet javíttatok, vagy télikabátot veszek. Hengerfejet javíttattam a télikabát pénzemből, és így kocsival jártam mindenhová, tehát nem kellett télikabát. :)

• 3 months later...
Elküldve

Az ilyenfajta autókra sosem elég a pénz :lol: - tetszik valami megnézed letöltögeted az internyetről aztán megépíted 8) - 3 éve csinálom soha sem lesz kész a zsé meg már ca. 12X :shock:

de megéri :wink:

mikor kész leülök otthon a fűbe és csak nézem - tetszik ezért csináltam aztán 3 hónap zsíroskenyér + csapvíz - no buli, no disco, no mozi - de megéri :weedman:

asszony néha mondja hogy kicsit sokat költök a gépre :smt021 - de ez van

Elküldve

Hnaja! Nekem mondod! Én 10 év után adtam el és állandóan épült.

A lányok meg közben jöttek, mentek.

Azóta megnősültem. El is adtam. Most astra(ez)van és nemigen építgetem.

Van benne minden.

Peresebb kereket meg akkor kap, majd ha jók lesznek a magyar utak.

Azért Manta FOREVER! :wink:

Elküldve
...Azóta megnősültem. El is adtam...
Te aztán érted a módját. És mit kaptál érte? :roll: Csak a jó tipp érdekelne engem is...
Elküldve

nem is tudtam, hogy sikerült eladni :shock: még jó hogy szólsz, mert meg se ismernénk más autóval a talin :lol: megkérdezhetem, hogy mennyit adtak érte? :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.