Mantát szeretnék! Elküldve December10, 2004 Elküldve December10, 2004 Akkor szerintem ez már maradjon meg Neked virágcserépnek!!:) :) :D :D
rhantos Elküldve December11, 2004 Elküldve December11, 2004 Üdv Mindenkinek! Nagyon kéne nekem Manta B-hez (nem CC) nyitható hátsó oldalüveg! Nincs valakinek elfekvőben, legalább csak az üveg, a többit megoldom, vagy megveszem újban vagy mittomén :) Előre is köszi!
Mantát szeretnék! Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 FONTOS!!! Honnan a bánatos-bánatból tudnék beszerezni egy Manta-Ascona szervizkönyvet?????? Ha minden jól megy akkor Márciusban érkezik az "új" Mantám és még könyvem sincsen hozzá!!! :) Ja és a nagy Mantakönyv!!!! Azt hol lehetne kapni, vagy szerezni????? :roll: :?:
knight Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Nem tudom, hogy az Így Csináld sorozatban jelent-e meg, ha igen akkor a Maróti-Godai kiadónál lehetne érdeklődni, de az is lehet, hogy már nekik is elfogyott (ha volt egyáltalán) akkor pedig antikváriumokban... A többi könyvet/sorozatot nem ismerem
NeedForSpeed Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Maróti Müszaki könyvesbolt 1201 Budapest, Nagykörösi u. 91 Tel: 285-0115
tgabika76 Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Maróti Müszaki könyvesbolt 1201 Budapest, Nagykörösi u. 91 Tel: 285-0115 Múlt héten jártam náluk, akkor még volt Manta könyvük, igaz angol nyelvű
Mantát szeretnék! Elküldve December20, 2004 Elküldve December20, 2004 Húúú Srácok köszönöm szépen a gyors reagálásokat!!!! Holnap utána is nézek rögtön!!!!:) Köszi mégegyszer!!!!
manta Elküldve Március3, 2005 Szerző Elküldve Március3, 2005 szóval az úgy van, hogy van rá X összeged, és még el sem kezded, csak tervezgetsz és gondolkodsz, meg összeszervezel, és az eredmény máris 2X... :roll:
greg Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 szóval az úgy van, hogy van rá X összeged, és még el sem kezded, csak tervezgetsz és gondolkodsz, meg összeszervezel, és az eredmény máris 2X... :roll: A pénz meg már el is fogyott... Tudom, ezért állt meg az én OFF Merci projektem is. Jön a tavasz, és a Kawa is darabokban, pedig sztrítfájtert kezdtem építeni, de mire a lámpát összeraktam, elfogyott még a hengerfejre szánt stex is. :) :)
greg Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Főleg ha az ember vesz egy DVD lejátszót az autóépítős pénzéből, mint én tegnap... :? De hát a régit odaadtam a kislányomnak.
manta Elküldve Március6, 2005 Szerző Elküldve Március6, 2005 autóépítős pénzből nem veszünk semmi odanemillőt :evil: mindent szépen az autóra költünk, és ha a gyerek szól, hogy kinőtte a cipőjét, leküldjük a kocsihoz, megkérdezzük, hogy 'ugye milyen szép autója van anyának? ugye milyen szép a fényezése?' aztán hozzátesszük: 'na. ezt szereztük a cipőd árából. nézegetheted még vagy öt percet' :twisted:
greg Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Oké.. :oops: Így lesz... De asszonnak rítt má a szája hogy hasogatta a füleimet, mert nem tudta nézni a filmjeit. Ezt meg még az autóért sem viselem el... Pedig a filmek engem annyira nem érdekelnek, mert én naon válogatós vaok. Van kb 5 film ami tetszik.. Viszont volt már fordítva is. Tavaly voltam úgy, hogy vagy hengerfejet javíttatok, vagy télikabátot veszek. Hengerfejet javíttattam a télikabát pénzemből, és így kocsival jártam mindenhová, tehát nem kellett télikabát. :)
SzaSza Manta Elküldve Június23, 2005 Elküldve Június23, 2005 Az ilyenfajta autókra sosem elég a pénz :lol: - tetszik valami megnézed letöltögeted az internyetről aztán megépíted 8) - 3 éve csinálom soha sem lesz kész a zsé meg már ca. 12X :shock: de megéri :wink: mikor kész leülök otthon a fűbe és csak nézem - tetszik ezért csináltam aztán 3 hónap zsíroskenyér + csapvíz - no buli, no disco, no mozi - de megéri :weedman: asszony néha mondja hogy kicsit sokat költök a gépre :smt021 - de ez van
NeedForSpeed Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Hnaja! Nekem mondod! Én 10 év után adtam el és állandóan épült. A lányok meg közben jöttek, mentek. Azóta megnősültem. El is adtam. Most astra(ez)van és nemigen építgetem. Van benne minden. Peresebb kereket meg akkor kap, majd ha jók lesznek a magyar utak. Azért Manta FOREVER! :wink:
greg Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 ...Azóta megnősültem. El is adtam...Te aztán érted a módját. És mit kaptál érte? :roll: Csak a jó tipp érdekelne engem is...
NeedForSpeed Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Szép volt, jó volt, elég volt. Egy korszaknak vége. Ez most más. Én is azt hittem, hogy sohasem lesz vége. Azóta felnőttem. És ez hülyén hangzik, tudom! :roll:
greg Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 És szerinted ha az én párom haját befestetem szőkére, akkor többet adnak érte? :roll:
greg Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Jaaaaaa! :oops: :oops: :oops: Pedig gondoltam elősegítené az autóépítés projektet. :roll:
manta Elküldve Június25, 2005 Szerző Elküldve Június25, 2005 nem is tudtam, hogy sikerült eladni :shock: még jó hogy szólsz, mert meg se ismernénk más autóval a talin :lol: megkérdezhetem, hogy mennyit adtak érte? :roll:
NeedForSpeed Elküldve Június26, 2005 Elküldve Június26, 2005 Mantát szeretnék vette meg végül és azóta sem aktív a fórumban! 650-ért. Sajna ennyiért megy el. Mint tudjuk, azonban 4x ennyibe került.
manta Elküldve Június27, 2005 Szerző Elküldve Június27, 2005 Na! Legalább jót vett meg! 8) remélem nem állt fejre egy kanyarban a lóerők miatt :shock: :?
*Fószer* Elküldve Június27, 2005 Elküldve Június27, 2005 1-2 hete láttam Gazdagréten egy ház előtt állni.
Recommended Posts