NeedForSpeed Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ez nem hangzik valami bizalomgerjesztően. :D De köszi a választ. :lol: Sokan csináltak már ilyet. VW golfét is fel lehet heggeszteni és utána olajos kéziféket kell ráműteni, vagy F Astráét is fel lehet rakni. Volt aki komplett öt csavaros commodore futóművet rakott alá a BMW 630CSI hátsó tárcsafékjeivel stb... Ha gyárit szeretnél akkor Ascona 400 vagy Manta 400 hátsó híd kell alá, de olyan sehol sincs. Inkább előre tegyél valami nagyon jó féket pl turbó calibra, vagy omega mv6-ét. Nekem a turbó calié volt fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hali. Segítsetek már nekem lécci kicsit, B Mantára szeretnénk hátra tárcsaféket, mi a megoldás? Persze úgy, hogy legyen kézifék is meg normálisan működjön stb. Előre is köszi. ha kell van komplett szettem manta hätso hidra kezifek minden müködik uj tärcsäk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Sokan csináltak már ilyet. VW golfét is fel lehet heggeszteni és utána olajos kéziféket kell ráműteni, vagy F Astráét is fel lehet rakni. Volt aki komplett öt csavaros commodore futóművet rakott alá a BMW 630CSI hátsó tárcsafékjeivel stb... Ha gyárit szeretnél akkor Ascona 400 vagy Manta 400 hátsó híd kell alá, de olyan sehol sincs. Inkább előre tegyél valami nagyon jó féket pl turbó calibra, vagy omega mv6-ét. Nekem a turbó calié volt fenn. Köszi a választ, de nekem kéne amúgy, csak közvetítek. Ezt is elmondom a srácnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 ha kell van komplett szettem manta hätso hidra kezifek minden müködik uj tärcsäk :D És mennyibe fájna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És mennyibe fájna? kiloba mert minden uj brembo fektärcsäkkal min kerekmeret 14 col a 13-as nem fer el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 kiloba mert minden uj brembo fektärcsäkkal min kerekmeret 14 col a 13-as nem fer el Ok, köszi. Megmondom a srácnak, ha érdekli, akkor megkereslek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Manta family hogy alnak a verdäk jelentest kerek :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2009 Igenis Kapitány! :) Hát akartalak hívni, hogy tök időben indultál haza, mert utánna gyakorlatilag végig szar, havazós idő volt. Én amúgy meggyógyultam, a család visszasírja a hangnélküliségemet - főleg azért, mert az alatt a pár nap alatt annyi mondanivaló szorult belém, hogy még mindig nem tudtam mindent kibeszélni. :D Autók: hát először is Mrmantára rátört valami furcsa érzés, mert megemlítette, hogy kezdi zavarni,hogy az omegát csavarhúzóval kell beindítani :blush: én eddig azt hittem, hogy ezt tök normálisnak tartja... 400-as: amint a szomszéd ellapátolja a több köbméternyi szemetet a kocsi mögül, hozzuk át, és lógatjuk be a motort. Enyém: meg lesz csinálva az 1,9 2,2re (amint lesz cucc hozzá), és amellett vezérlést cserélünk a rtomi motorján, mert az elég gyanúsan jónak tűnik. Szóval így lesz minden, mint a búcsúban :lol: Én egyébként sokkal nyugottabb vagyok autóügyben, mióta rávetted a férjemet, hogy el kell hozni a szajrét :D ezúton is köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 amellett vezérlést cserélünk a rtomi motorján, mert az elég gyanúsan jónak tűnik. Ez jó hír. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Szevasztok! Nagyából összeált az autó :blush: ! Itt vannak a képek! Visit My Website Visit My Website Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Idezet Manta "Én egyébként sokkal nyugottabb vagyok autóügyben, mióta rávetted a férjemet, hogy el kell hozni a szajrét :D ezúton is köszi :D" akkor jol belekell huzni hogy lachäzän összenezzük a manta 400 VS ascona :D Örülök hogy jobban vagy majd csiripelsz nekem ha az othoniak unjäk :lol: Läncot tessek kicserelni az csak 2 oräs melo :) es kihivhatod Gelkot :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Akit erdekel esetleg megnezi pär kep az ätepitesröl: ascona 3.0 24v Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2009 Szevasztok! Nagyából összeált az autó :blush: ! Azért le a kalappal előtted :) nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2009 Örülök hogy jobban vagy majd csiripelsz nekem ha az othoniak unjäk :) Fogod te még ezt a kijelentést megbánni :lol: Läncot tessek kicserelni az csak 2 oräs melo :D es kihivhatod Gelkot :D :blush: Majd lezavarom Lacit a málnásba :D aztán elpicsázzk Gelkót! Ha nem megy gyorsulásban, akkor csak úgy simán, puszta kézzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 F@sza lett Csabi! Komolyan mondom, tetszik. Hajni Gelkoval kapcsolatban egy gyerekdal jutott eszembe: "Kerék alá tesznek, onnan is kivesznek" :lol: Tas, ha ez elkészül, akkor mi a következő terv? V8? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 F@sza lett Csabi! Komolyan mondom, tetszik. Hajni Gelkoval kapcsolatban egy gyerekdal jutott eszembe: "Kerék alá tesznek, onnan is kivesznek" :lol: Tas, ha ez elkészül, akkor mi a következő terv? V8? :blush: ez mär kesz de tunyingolom egy kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Szevasztok! Nagyából összeált az autó :blush: ! Itt vannak a képek! Visit My Website Visit My Website Visit My Website Szep lett majd elöbe is megsasolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Fogod te még ezt a kijelentést megbánni :blush: Nem ez nem a boldogito igen :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2009 "Kerék alá tesznek, onnan is kivesznek" :D :D :blush: :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 :P :blush: :) :D :D :lol: Hat igen lovon jöttünk mantän nyergelünk tova :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispety Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok ! Építek egy mantát most állítom a motorját de sok benzint kap.Okádja az injektor a benzint. Van valakinek ötlete mit állítsak rajta?Ja a motor nem ment legalább 5 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 lehet,hogy a fecsi fejek megtapadtak. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispety Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 lehet,hogy a fecsi fejek megtapadtak. :o Köszi megnézem. Jó hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Köszi megnézem. Jó hétvégét! 5 év állás után esélyes a dolog. Nézz meg minden vákuum csövet,hogy nem szív-e valahol falsot. A légtömegmérő is rosszalkodhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispety Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 5 év állás után esélyes a dolog. Nézz meg minden vákuum csövet,hogy nem szív-e valahol falsot. A légtömegmérő is rosszalkodhat. Köszönöm a tanácsokat! Követem az instrukcióidat. Jelzek ha jutok valamire.Ha nem kérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts