Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Persze már! Higyjünk is a jogásznak? :rolleyes: Ellenfeled autóját jól bejáratnád, te sunyi!!! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem adom senkinek oda! Ha tíz évig tart a bejáratás, akkor tíz év múlva küzdünk meg! ;) Az elmúlt pár napban egyébként jelentősen csökkent az ózonlyukak száma, ami természetesen nekem köszönhető -> mert annyira nem füstöl az autó, hogy ha nem hallanám a motort, akkor azt hinném, hogy nincs is beindítva. A füst száma olyan jelentős mértékben csökkent, hogy szint már oxigént termel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem adom senkinek oda! Ha tíz évig tart a bejáratás, akkor tíz év múlva küzdünk meg! :lol: Az elmúlt pár napban egyébként jelentősen csökkent az ózonlyukak száma, ami természetesen nekem köszönhető -> mert annyira nem füstöl az autó, hogy ha nem hallanám a motort, akkor azt hinném, hogy nincs is beindítva. A füst száma olyan jelentős mértékben csökkent, hogy szint már oxigént termel ;) Akkor jó lenne kiállítani valami környezetvédelmi autókiállításon :rolleyes: , ja és persze sorozatgyártani ,valamint Mo.-n nem esőerdők lennének hanem mantaparkok amik termelik a zoxigént!!!! ;) . ebben az a tuti,hogy a zöldkártyán neked fizetnek, hogy adhatnak papírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ;) szerintem ez a moci bitangos lesz ;) bejáratósba nagyobbat megy, mint ami volt előtte :lol: Gelkót úgy meg fogom alázni,hogy besír! :rolleyes: Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... B) :lol: :lol: Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... :lol: :rolleyes: ;) Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe. Ott van még Gelkónál az Asci is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hölgyek és Urak! Nem tud valaki véletlenűl eladó manta kardánt ami 5-ös váltóhoz való? Kellene az a fütyi is ami bele csúszik a váltóba! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hölgyek és Urak! Nem tud valaki véletlenűl eladó manta kardánt ami 5-ös váltóhoz való? Kellene az a fütyi is ami bele csúszik a váltóba! :rolleyes: Na ilyenre én is vadászok egy ideje, de még nem találtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nekem a Rekordé lesz okosítva hozzá. Hogy hogy, én nem tudom, egyelőre csak ötletek vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Na ilyenre én is vadászok egy ideje, de még nem találtam :rolleyes: Bocs Melinda de ez kihagyhatatlan: a fütyire? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nekem a Rekordé lesz okosítva hozzá. Hogy hogy, én nem tudom, egyelőre csak ötletek vannak. anno egy mantás srácnak adtam reki kardánt. ő berakta valahogy,mondjuk nem vágom mi a külömbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 gondolom a csonk átmérője, nálam pl a 20as 4gangos reki csonkja standard az 18as 4gangosé meg vastagabb - ugyanaz kardán, a többi Asconámból meg szintén standard... de most nem vágom fejből a méretet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 A fütyi átmérője 5-ös váltó esetén változatlan, viszont a kardán kialakítása merőben eltérő típusonként sajnos :rolleyes: Az 5-ös manta váltó kardánja kardán kereszttel kezdődik az 5-ös E rekiéje meg egy gumi tárcsával ami nekem nem fér be a kardán alagutamba. Szóval 5-ös manta kardán a barátom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 anno egy mantás srácnak adtam reki kardánt. ő berakta valahogy,mondjuk nem vágom mi a külömbség. Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes: a senator kardán is keresztel kezdődik. az kellene megnézned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Vagy kell egy olyan kardán, ami a váltó felől jó, és egy, ami a diffi felől. Kettévágni mindkettőt. A két csőbe esztegán menetet metszeni, és a kettő közzé egy másik csövet bevágni, aminek a két végén kívül van a menet (egyik jobbos, másik balos). Ezeket összetekerni, a két végén megfúrni két ponton, egymással szemben, és hegesztővel feltölteni a lyukat, hogy oldhatatlan legyen a kötés. Így központos, nem üt, és a hossz jól belőhető (az ellentétes menettel, még hegesztés előtt). Én ilyenen gondolkodom (szigorúan elvi síkon). Aztán nem tudom, lesz-e belőle valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 és ez az egész mókolás mit fog szólni 7ezres fordulatnál..... ??? a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Pláne, hogy Gelko már 1.4E Kadettal nyomul.... :lol: :rolleyes: ;) Azért a Píííístával még versenyezhettek, meglátjuk, mit tud még Hópihe. asconától kapott ki szegény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2008 asconától kapott ki szegény :rolleyes: nemsokára elhangzik a mondat: mantától kapott kiszegény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 nemsokára elhangzik a mondat: mantától kapott kiszegény ;) ettől félek én is :rolleyes: bár egy 2.4 hátsókerék+sperrnek illik elverni egy 2.0 elsőkereket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr :rolleyes: ;) ;) Azon agyaltam milyen lehet egy hegesztőhancúr? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 és ez az egész mókolás mit fog szólni 7ezres fordulatnál..... ??? a centírozott kardán nem egyszerü hegesztöhancúr nekem most is heggesztett kardán van benne.ha lelkiismeretes a szaki akkor jó lessz. bár az enyémek méretre készültek nem menetes megoldással. ha kell még áll az ajánlatom a kardán készítésre,bár le kell menni érte a balatonhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Erőssebb idegzetűek az első kardán kereszt kihagyásával, és némi kerités csővel megoldják a problémát. Megbírja ez vagy nem?! alapon :rolleyes: a veteránopelen láttad a C reki hirdetést? padlóváltós,alkatrésznek. csak gondoltam szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Szóval nekem nem a kardán gyártással van a gondom. A készített kardán islehet profi, kardánt centírozni nem csak a gyár tud. Ellenben az ötös váltóba csúszó vacak mindenképpen kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 a veteránopelen láttad a C reki hirdetést? padlóváltós,alkatrésznek. csak gondoltam szólok. köszönöm nem láttam! sajnos a gyári 4-es paló váltó cuucai nem jönnek össze a getrag váltóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Szóval nekem nem a kardán gyártással van a gondom. A készített kardán islehet profi, kardánt centírozni nem csak a gyár tud. Ellenben az ötös váltóba csúszó vacak mindenképpen kell. az overdrive váltóhoz nem adtam? az ua. mint az ötösé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts