manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 NA, szóval, itt vagyok! Ma vigyorogva keltem, mert eszembe jutott rögtön ébredés után, hogy vége a sörtét korszaknak: nincs többék villamosozás! Újra ember lettem! A ráncaim eltűntek, az arcom kisimult: boldog vagyok ;) Tegnap egész nap izgatott voltam,és úgy pörögtem a melóhelyen, hogy három eber munkáját elvégeztem, és fel is terjesztettek Stahanov érdemrendre. Nagyon siettem haza, de a műhelybe csak a manta árválkodott, benne a motorral, és gyanús csönd lepte körül. Aztán megláttam az utastérben két computert. Halálra rémültem, mert ez nem jó jel, már múltkor sem volt az. Felmentem a pecóba. A kanapén két szomorú Laci ült. Gyászoltak... Ebben a pillanatban a kezem megindult az öngyilkossághoz vásárolt evőkés felé, és egyszerre monduk: computer... Ez nagy baj. Mert már múltkor is nehezen akasztottunk le másikat, ráadásul annyak elég kicsi az esélye, hogy két hónap alatt két 2,4es compi adja meg magát egy autó alatt. A fiúk mondták, hogy ne legyek még öngyi, mert mennek ki Fótra IcaMan-hez, hátha van neki valami elfekvőben. Én közben bánatomban leültem játszani, és egy fél óra némaság után felsóhajtottam, hogy 'beszélnem kéne vele...' Kis Makett rámbámul: kivel??? Mondom neki, 'hát a motorral... biztos megsértettem, hogy lefikáztam' Erre elkezd röhögni,hogy én milyen idióta vagyok, meg ilyenek ;) Persze ő nyilván nem idióta, csak éppen egy mandarinnal (helyesen írva: mantarinnal) fényképeszkedett... na most akkor ki a dilisebb, nem? :rolleyes: Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy egész nap helyzetjelenttésekért zaklattam őket, és erős volt a gyanúm, hogy szivatnak. Amikor MrManta felhívott, hogy mennyi lóvé van nálma, mert ő most olajra elköltené az otthon található utolsó fillérünket is, akkor már tudtam, hogy finisben vannak. Ezért is volt rossz hazaértemkor látni, hogy mégse... Eleve nyomasztó volt, hogy a malacperselyt kellett feltörnünk a motor helyrehozásához. Gondolom a mestre hülyét kapott, amikor ezzel fizettünk, mert ezt a mennyiséget hosszú hónapokon át gyűjtöttük. De megérte, mert ilyet nem minden nap lát a mantás. :lol: Az olaj azért is az az arab olaj lett, ami előtte volt, csak ez most 10w40. Szerintem radioaktív, mert gyanúsan zölden világít. Ezen a ponton MrManta és IceMan egymásra nézett,és csak annyit kérdezett: ez tényleg röfögni fog még ma? Aztán IceMan lehetetlen nem ismerve neki állt csinálni.És csak csinálták, és csinálták... És mire már indítani lehetett, addigra nem indult :lol: Na, ekkor jöttem haza. És aztán nem is találtak semmi elfekvő computert, de rájöttek, hogy mi lehet a baj. Megint ugyanaz volt, hogy a 3ezresével beröffent, csak csúnyán, a2,4re meg meg sem moccant. Aztán IceMan megunta, és nekiállt köszörülni egy gyanúsított alkatrészt. A tettes ez volt. Miután kicserélték a jeladót, a moci már röfögött is. Még egy kis állítgatás következett, és ezek már az öröm pillanatai. Hát, röviden ennyi :lol: Én megbékéltem a 2,4es motorral,és nem csak azért, mert most hónapokig nem eszünk, nem iszunk, és nem is azért, mert egy valag pénzbe volt, hanem mert jól áll ott a helyén. Soha az életben nem volt még olyan motorom, amit be kell járatni! De nagyon szépen muzsikál. Annyira nem füstöl, hogyha nem lenne hangja, akkor észre se venném, hogy megy a motor B) Jó lesz ez, csak nehéz és rögös, meglepetésekkel teli út vezetett idáig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Ez Igen! Nagyöröm ez ilyenkor. Szerintem olyan rádioaktív zöldre kellett volna lefújni a blokkot, az jó ment volna az olajhoz. Észre sem veszed ha nyomja ki valahol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Én közben bánatomban leültem játszani, és egy fél óra némaság után felsóhajtottam, hogy 'beszélnem kéne vele...' Kis Makett rámbámul: kivel??? Mondom neki, 'hát a motorral... biztos megsértettem, hogy lefikáztam' Erre elkezd röhögni,hogy én milyen idióta vagyok, meg ilyenek ;) Persze ő nyilván nem idióta, csak éppen egy mandarinnal (helyesen írva: mantarinnal) fényképeszkedett... na most akkor ki a dilisebb, nem? :rolleyes: Anyja lánya nem? ;) De egyébként én tudom,hogy igazad van.Amikor Dezső darabokban volt és még a műszerfalam is majdnem kigyulladt,akkor azt mondtam neki,hogy felgyujtom.Úgy bevágtam rajta az ajtót,azt hittem szétszakad.Szép lassan összeállt,de nagyon-nagyon sokat köszönhetek a Hebrák Akció Csoportnak. :lol: Nélkülük nem ment volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Hát örülök,hogy végre nem kell villamosoznod ;) !!! Pláne a panaszkodós nénit sajnálom, kinek fog most panaszkodni ezután,hogy te nem leszel ott? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 most hirtelen lementem a minimum bejáratásnak a századát! ;) kerek 11km-t ;) Na de mit szóltok, a szupertiszta motorhoz??? Mikor láttatok ti már ilyen gyönyörű dugattyúkat? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Mikor láttatok ti már ilyen gyönyörű dugattyúkat? :lol: :lol: Amikor a 120 as Skodám motorját furták ugyanigy fel. :rolleyes: ;) ;) Gratulálok a Mantacsaládnak, az ujjáélesztett motorhoz. Elkezdődhet a második élete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 :rolleyes: annyira off az a 120as skoda ;) de kösziköszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Fele-felében. Kétszer kettőben láttam így négy dugattyút. Két Trabant generálom volt. :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nekem már volt szerencsém látni skodát 2x, ladát 1x, mazdát 1x így. tudom, off márkák, de ezt mindet én vittem véghez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 az is szép dolog, nem azért, csak mantában valahogy jobban mutat ;) és már kerek 20km-t elmentem a bejáratásból, szóval az elkövetkezendőhetekben bárkihez bárhova szívesen megyek, akár a világ végére is, még akkor is, ha kétszer annyi ideig tart ;) de persze csak akkor, ha bírom benzinpénzzel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 az is szép dolog, nem azért, csak mantában valahogy jobban mutat ;) és már kerek 20km-t elmentem a bejáratásból, szóval az elkövetkezendőhetekben bárkihez bárhova szívesen megyek, akár a világ végére is, még akkor is, ha kétszer annyi ideig tart ;) de persze csak akkor, ha bírom benzinpénzzel :rolleyes: Gyertek le kecsóra péntek este meetelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Mondjam a címem? Jöhettek bármikor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2008 Köszi ;) Lassan már a távolságok meg lesznek, csak a benzinpénz kell majd ;) Most elvileg pont félig van a tankom, tehát nagyjából következtetni tudok majd a fogyasztásra is - még akkor is jó ez, ha nem mérvadó, mert ilyen kíméletese-bejáratós üzemmódnál a végén biztos rosszabb lesz a fogyasztás - de mivel én az irrrrdatlanhoz vagyok szokva, ezért bármi jön is ki, megszorzom kettővel, és annak is kevesebbnek kell lennie, mint volt eddig. Vicces lesz ez a bejáratás... :rolleyes: úgy leszünk majd, mint a 80as években, amikor Debrecenig Pestről mimimum kétszer megálltál, és az út szélén csomagtartóból ettél :lol: és természetesen az utazásra ráment az egész napod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Vicces lesz ez a bejáratás... :rolleyes: Nekem astrát kellett járatni amikor belekerült az új moci... hétköznap éjszaka Siófok kétszer odavissza... azt tudni kell, hogy a rövid váltó miatt 90-nél már 3500 van, és ezzel együtt olyan hangzavar, hogy sziréna legyen a talpán, akit észreveszek, ha esetleg meg akarnának állítani... ;) Na ezzel el is ment az éjszaka nagy része, de miután hazaértem sem tudtam aludni, mert jobban csengett a fülem, mint egy egész éjszakás buli után, ahol a hangfal előtt denszeltem ;) Szal ennek fényében már nem is olyan nehéz a dolgod, ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2008 Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem tudom, hogy MrManta, meg a Makett mennyire lenne partner egy ilyenre :rolleyes: Mondjuk meló után elindulnék Szegedre, majd valahogy Tatáról esnék be dolgozni reggel - közben ők meg otthon lennének :lol: Kicsit arra emlékeztet ez, amikor Al Bundy Dodge-ának átfordult a számlálója, és a gyár a nagy pillanat megörökítéséért egy új dodge-ot ajánlott fel neki. De aztán kigurult a garázsból a kocsija, és nem kapott semmit, mert lemaradt a kamera a megörökítésről - ezért elindult a sivatagon keresztül mindenfelé, hogy újra átpördüljön a számláló ;) na, így fogok én is cikázni az országban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ákos megtette ezt a cikázást. :rolleyes: Tegnap így futottam össze vele itt Debrecenben. Hajni! Neked is megmutatom a jó kis fagyizót, ha gondolod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Kicsit arra emlékeztet ez, amikor Al Bundy Dodge-ának átfordult a számlálója, és a gyár a nagy pillanat megörökítéséért egy új dodge-ot ajánlott fel neki. De aztán kigurult a garázsból a kocsija, és nem kapott semmit, mert lemaradt a kamera a megörökítésről - ezért elindult a sivatagon keresztül mindenfelé, hogy újra átpördüljön a számláló :lol: na, így fogok én is cikázni az országban ;) Az mekkora rész volt! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Az mekkora rész volt! ;) ;) mekkora??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 mekkora??? :rolleyes: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkora ;) Bezony, ecsééém! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2008 ;) szerintem ez a moci bitangos lesz ;) bejáratósba nagyobbat megy, mint ami volt előtte :lol: Gelkót úgy meg fogom alázni,hogy besír! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 sziasztok rég irtam ide .ugy áll a dolog hogy lasan késza kaszni munka.egyedül dolgozom rajta a kocsin.vettem co-gépet is .az alja kész van a többi is a héten ha ösze jön.vannak modositások is a kocsin Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 hogy besír! :rolleyes: Mi meg majd a röhögéstől,amilyen nagy arccal majd kiszállsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 sziasztok rég irtam ide .ugy áll a dolog hogy lasan késza kaszni munka.egyedül dolgozom rajta a kocsin.vettem co-gépet is .az alja kész van a többi is a héten ha ösze jön.vannak modositások is a kocsin Képek ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Képek ? :rolleyes: majd rakok fel most az orrát csinálom a lámpáknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem tudom, hogy MrManta, meg a Makett mennyire lenne partner egy ilyenre :rolleyes: Mondjuk meló után elindulnék Szegedre, majd valahogy Tatáról esnék be dolgozni reggel - közben ők meg otthon lennének :lol: Kicsit arra emlékeztet ez, amikor Al Bundy Dodge-ának átfordult a számlálója, és a gyár a nagy pillanat megörökítéséért egy új dodge-ot ajánlott fel neki. De aztán kigurult a garázsból a kocsija, és nem kapott semmit, mert lemaradt a kamera a megörökítésről - ezért elindult a sivatagon keresztül mindenfelé, hogy újra átpördüljön a számláló ;) na, így fogok én is cikázni az országban ;) nyugodtan add nekem egy hétre, szépen bejáratom és nem is megyek vele gyorsan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts