Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

manta

Recommended Posts

• Hozzászólások 829
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Eddig kromofágozva volt. csak a merevítők mögötti csumiszt kellett volna kitakarítani, mert olyan nehezen férünk oda be. Nem tudom miért nem vállalták. Sanyi vitte oda , de először azt modnták 1 hét alatt sem lenne kész, az meg nekünk nem fért bele az időbe. De említették,hogy horpadások lehetnek utána rajta. na annak meg én sem örültem volna. :D De a legjobban az bosszant, hogy a kasztnis munkájának majdnem felét Sanyinak újra meg kellett csinálni :D . Most hogy itt az új hegesztő, megint szétvágtuk a kocsit és élbe lett csinálva az összes folt. Le kellett vágni a ráhegesztett dolgokat, amiket az EX kasztnisom csinált :P . igaz elment vele több mint egy hét, de mostmár alig lehet látni a javított helyeket és kevesebb kitt is kell rá, ennek nagyon örülök. ;)

Megosztás:

Eddig kromofágozva volt. csak a merevítők mögötti csumiszt kellett volna kitakarítani, mert olyan nehezen férünk oda be. Nem tudom miért nem vállalták. Sanyi vitte oda , de először azt modnták 1 hét alatt sem lenne kész, az meg nekünk nem fért bele az időbe. De említették,hogy horpadások lehetnek utána rajta. na annak meg én sem örültem volna. :D De a legjobban az bosszant, hogy a kasztnis munkájának majdnem felét Sanyinak újra meg kellett csinálni :D . Most hogy itt az új hegesztő, megint szétvágtuk a kocsit és élbe lett csinálva az összes folt. Le kellett vágni a ráhegesztett dolgokat, amiket az EX kasztnisom csinált B) . igaz elment vele több mint egy hét, de mostmár alig lehet látni a javított helyeket és kevesebb kitt is kell rá, ennek nagyon örülök. B)

kitt_vorne_1.jpg

:P ;)

gitt :D

Megosztás:

Sziasztok. Tudna valaki infót adni ,hogy ki csinál itthon 400 -as szélesítést és hol? Illetve milyen minőségben? A másik meg ,hogy hol a francban tudom megváltoztatni a szlogenem? Előre is köszi. Üdv DAni

Bár a két kérdés kissé eltér egymástól :D de:

- mi tudunk valakit, de nem olcsó dolog. Mondjuk olcsóbb, mint ebay-en. Igazából a srác nem szeretne másoknak kenni szélesítést, de szerintem megdumálható, ha nem találsz addig mást. Mondjuk mi eddig nem nagyon találtunk, azért maradt ő - de ha belefutnál egybe, akkor szólj már nekünk is :D

- az aláírásodat a vezérlőpultban tudod megváltoztatni (jobb sarok fent)

Megosztás:

Ahamm akkor ez a 400 -as dolog ilyen jogvédett téma és csak a kiváltságosoknak lehet ilyen ótójuk-?:D Nézegettem kint Anglia kb: 310.000.- ,németeknél már van 200.000.- körül is. Gondolom itthon sem 50.000.- de hát ezzel számolni kell az tény. Egy emberről hallottam aki itthon csinál a Fikusz de nem tudok róla semmit csak azt talán ,hogy Fehérváron vagy a közelben van. Szóval azért érdekelne még a dolog :D

Másik dolog: hátfalat lehet valahol szerezni? Újat talaláltam a németeknél 350.- Euro annyiért lehet mégsem kell, itthon meg nem találtam egyenlőre.

Köszönöm a választ

Üdv

DAni

Megosztás:

Ahamm akkor ez a 400 -as dolog ilyen jogvédett téma és csak a kiváltságosoknak lehet ilyen ótójuk-? ;) Nézegettem kint Anglia kb: 310.000.- ,németeknél már van 200.000.- körül is. Gondolom itthon sem 50.000.- de hát ezzel számolni kell az tény. Egy emberről hallottam aki itthon csinál a Fikusz de nem tudok róla semmit csak azt talán ,hogy Fehérváron vagy a közelben van. Szóval azért érdekelne még a dolog :D

Másik dolog: hátfalat lehet valahol szerezni? Újat talaláltam a németeknél 350.- Euro annyiért lehet mégsem kell, itthon meg nem találtam egyenlőre.

Köszönöm a választ

Üdv

DAni

A 400 -ashoz nem egyszerű hozzájutni :D , akinek van az sem adja szinte senkinek sem. Fikusz szépen melózik, láttam már munkáját, bár sajnos vele még nem taliztam. De nem nehéz megtalálni :P

Megosztás:

Egy emberről hallottam aki itthon csinál a Fikusz de nem tudok róla semmit csak azt talán ,hogy Fehérváron vagy a közelben van. Szóval azért érdekelne még a dolog :D

Már nem csinál. Akkoriban még magánzó volt, és elvállalt minden autót, és minden gyantázni valót. Azóta lett fix munkahelye, ahol jól keres, és nem vállal maszek melót.

Megosztás:

Megmondjam, mi van? :D Úgyis megmondom, ha érdekel titeket, ha nem... B) Olyan csapágyas volt a motor, hogy rögtön a második túlméretre kell köszörülni a főtengelyt :P nem marad más magyarázat: a túl jó arab olaj kimosta még azt is, amit nem kellett volna ;) a jelenségek sorozata erre enged következtetni :D

Megosztás:

Megmondjam, mi van? :D Úgyis megmondom, ha érdekel titeket, ha nem... B) Olyan csapágyas volt a motor, hogy rögtön a második túlméretre kell köszörülni a főtengelyt ;) nem marad más magyarázat: a túl jó arab olaj kimosta még azt is, amit nem kellett volna B) a jelenségek sorozata erre enged következtetni :D

Húbazz! Így széthajtani valamit! De akkor most képzeld el mit fog menni! Kitépi kezedből a kormányt, mint Laci a bontóban a kábelköteget! ÁÁÁáá! :P

Ez legalább akkora flash lesz, mint Gordon! :D

Megosztás:

ha dugót is kellett babrálni: nincs

nekem tavaly ennyi volt a total alap hónolás, gyűrűk, csapágyak, blokk és hfej síkolás, szelepcsiszolás ha már az is ott volt

(de a szelepeket persze összekeverték, hiába számoztam meg őket)

dugó és hajtókar csak mosva

Megosztás:

Ja. Úgy van, ahogy Berlina mondja. A hengerfejet nem kellett síkoltatni, mert semmi baja nem volt. Ráadásul mi húztuk le először, még a gyári tömítés volt alatta, szóval nem lenne értelme. Kiadásnak ez is bőven sok.

A szaki azt mondta, hogy olyan motor lesz belőle, hogy még ötven év múlva is hasítani fog, és áldani fogom a nevét. Ilyeneket én is tudok mondani, de nekem ugye bizonyíték kell, nem ígéret :P

Most úgyis berágtam erre a 2,4-re, szóval mondtam is MrManának, hogy oke, csináljuk, de ha nem verem földhöz magam tőle, akkor szedje ki, és adja a szegényeknek, vagy mit tudom én... :D nekem ezek után nagyon kell bizonyítania ennek a donornak :D

Megosztás:

Helyzetjelentés:

Ha tegnap izgultam, akkor ma méginkább! Olyan izgatott vagyok, mint hülye gyerek karácsonykor!

Tegnap el lett hozva a motor (IceMan még cirkuszba is ment vele állítólag... :rolleyes: ), ma pedig már bőszen dolgoznak rajta :lol: most éppen a régi 2,2esem vezérlését helyezik át (ami alig volt használva), és azt ígérik, hogy négyre már a motor is röfögni fog. Ha nem így lesz, akkor majd IceMan és MrManta a motor helyett, de a röfögés meg lesz ;) Hogy hajnal négyre, vagy két hét múlva négykor, azt még ki kell várni, de valami már lesz! :lol:

Húúúú, de izgi! ;) ha hétfőre nem lesz kész a mantám, akkor dolgozni se jövök többet!

Megosztás:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZ VAN A VERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :rolleyes: :lol: ;) B) ;) :lol:

Holnap tolok fel képeket, olyat fogtok látni, amit ritkán! :D most iszom egyet a három hete tartó bkv-zás temetésének örömére (épp időben, mert IceMan így megmentett egy házasságot, és egy embert az öngyilkosságtól)!

Pussszzzzz nektek! Én most királyul vagyok, a 2,4el beszéltem, megbocsájtottam neki, szerintem jól meg lesznek a vassal (Makett ezért kiröhögött, de akkor is nekem lett igazam. Majd holnap beszámolok)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.