NeedForSpeed Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ja, nekem is Ő csinálta a hengerfejet a vezműtengelyt, meg a szinterkuplungot is és házhozjött beállítani a vez tengelyt, amikor összefűztük a mocit. Ja és a főtengelyemet, lendkerekemet is fele olyan súlyosra csinálta meg. Le is pörgött vagy 8e-ig lazába. Ért hozzá! :D Szerencsére a szerkezet, kitudja miért SACHS sport volt és valami elég drága fajta. Fogalmam sincs hogy került bele a mantába, de ezzel vettem. Talán ez volt benne az egyetlen véletlen tuning cucc. Fura is volt hogy nagyon izomból kellett kezelni a kuplungot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2008 Igen, itthon reszeljük meg :D Need! Mit szólnál, ha mi vennénk meg a régi vasadat ?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Mi az? A Zsolti gyereknek eddig tartott a Manta láz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Mi az? A Zsolti gyereknek eddig tartott a Manta láz? :D megtaláltam...elrohadt volna ? mikor csináltad meg Ricsi ? régen az egyik kedvenc mantám volt ( akkor még nem is tudtam h mi az a manta, csak 56K-s modemmel szedegettem le a képeket a helyi könyvtárban mert itthon nem volt még net...azok voltak a szép idők :P ) az idő vasfoga mindent felemészt :D Hajni ti meg gyorsan vegyétek meg én meg átveszem tőletek a komplett belsőt....naaaaaaa ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Tök jó lenne! Vegyétek meg. A kaszkadőr ki nem szedte belőle a cuccokat, amikor rárakta az injektort, akkor talán még benne vannak a motorban. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lehet, hogy elmegyünk megnézni, milyen állapotban van... de kapásból kilóval kevesebbről indulnék, még láttatlanban is... biztos vagyok benne, hogymár nem olyan állapotban van, mint amikor Need eladta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Én nem tudok róla semmit ezenkívül, de az eredeti gépháztetőt ingyenadom rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lehet, hogy elmegyünk megnézni, milyen állapotban van... de kapásból kilóval kevesebbről indulnék, még láttatlanban is... biztos vagyok benne, hogymár nem olyan állapotban van, mint amikor Need eladta... :D Hajni! Vegyétek meg,legyen végra jó kezekben az a verda. Megérdemli a lelkivilága! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én nem tudok róla semmit ezenkívül, de az eredeti gépháztetőt ingyenadom rá. :D :P én is épp ezt mondtam MrMantának, hogy az eredetit beszerezzük hozzá, kicsit rendbetesszük, és fájdítjuk a szívedet ;) Milyen aljas dolog lenne már, elhozni a géptetőt csak úgy, majd visszagurulni hozzád a régi mantáddal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Az még nem fájdító. Az igazán szar az lenne, ha dobnád a kulcsot, hogy menyj vele. És nem ugyanaz az érzés már, mint régen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2008 dobnád a kulcsot, hogy menyj vele :D uh... ez milyen brutálisan aljas dolog lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 :P uh... ez milyen brutálisan aljas dolog lenne :D főleg hogy nem tudna mibe ülni mert nálam lesznek az ülések :D ;) B) B) naaaaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem vagyok ennyire szentimentális. :D Nyugodtan gyere el vele, ha megvan, és viheted a gépháztetőt, meg a jobb oldali ajtóra a díszlécet is, mert az is nálam maradt. Ja és van két original küszöböm is, amivel meg tudod csinálni. Sőt! Az eredeti első lökhárító is megvan még a trapéz indexekkel. többet nem írok, mert biztos akad még egy vagon cucc hozzá, de gondolom a bontóban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 főleg hogy nem tudna mibe ülni mert nálam lesznek az ülések :D :D ;) :P naaaaaa B) Te Gelkó! Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy nálam lesznek az ülések! Beee! :D Mellesleg cabrióba a bőr dukál, mert a szövet, ha elázik lesz ám olyan szaga, mint ázott kutyának. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Te Gelkó! Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy nálam lesznek az ülések! Beee! :P Mellesleg cabrióba a bőr dukál, mert a szövet, ha elázik lesz ám olyan szaga, mint ázott kutyának. :D Ja, pont ezt írtam neki az Ascona topikba.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én nem viszek semmit a Szuromihoz, ha nem muszáj. :D A férfi ktegóriában hajigálják a 2,4es hengerfejet. Szerintem Melinda te már kinőttél a nőiből ;) a fiúkat is megszégyeníthetnéd már B) Kinőttem? :P tényleg dijbirkózó méretű a vállam? :D Pedig direkt nem eddzek már vagy 5-6 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 megtaláltam... Hajni ti meg gyorsan vegyétek meg én meg átveszem tőletek a komplett belsőt....naaaaaaa ? :D Nekem a mocitető tetszett meg a legjobban. De ha lenne egy kis lóvénk ami most persze még mindig nincsen akkor mi is érdeklődtünk volna. Csak dönteni kellett.: co hegesztő,hogy a mostani kocsikat gatyába rázzuk? vagy mégegy manta és a mostaniakat megeszi a rozsda. hát a co-t vettük meg,. így most kenyér és víz a menü 5.-éig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 jah egy kérdés : a fémtiszta felületre a szórógitt alá kell e valami? vagy csak gitt és festés oszt annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 szvsz elég, olykor több réteg is kell rá, ezt se lehet fölvinni vastagon, pl 0,5mm vastagságban már sok egyszerre az tuti, de lehet fokozni, más rétegekkel, gyárban min 3 réteg akámi volt a lemezen (kivül) + mindEn réteget száradás után becsiszolni pl hegesztés elött schweissprimerrel bekenni , leginkább a nem látszó felét a lemeznek hát elég hasznos Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 jah egy kérdés : a fémtiszta felületre a szórógitt alá kell e valami? vagy csak gitt és festés oszt annyi? Hát a rozsda miatt nemárt esetleg cink spray. Esetleg full fémtiszta kasztninak cink fürdő. Nem olcsó, de az usa autósok (ACCH) is szokták csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hát a rozsda miatt nemárt esetleg cink spray. Esetleg full fémtiszta kasztninak cink fürdő. Nem olcsó, de az usa autósok (ACCH) is szokták csinálni. Sajna csak a mocitetőm fémtiszta, de azt ma vitték el homokfúvásra :P . délután jön haza. Tegnap megvettem a festéket, van üvegszálas, meg szóró kitt is. Fel vagyunk szerelkezve. Már csak a lakk kell. A dyna lakkot használtuk eddig, csak sajna tegnap az eladó azt mondta,hogy a régi sötétkék dobozost beszüntették és már nincs is raktáron nála.Az újat meg nem ajánlja 2 komponensű akrilra. :D így nem mertem megvenni. Pedig azon kívül már minden megvan. Kell nekem olyan dyna lakk valahonnan!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Most akkor megvette már valaki a volt mantámat? Itt a gépháztető is hozzá. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Sajna finnyások voltak a homokfúvók és nem vállalták be a mocitetőmet. de kb 4000-ért csinálták volna meg. végülis a külseje az tiszta, csak a merevítők mögött kellett volna megtakarítani, de mindegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mi volt az indokuk? Miért nem vállalták? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 szerintem mert csak ipari szemcséjuk volt... ha így van, akkor jobban járt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts